• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hellö kıslar, ben de bugün kontrole gittim en son kontrolde amniyon sıvısı sınırda demişlerdi. Biraz kafayı takmıştım. Çok şükür gayet yeterli, çok güzel artmış dedi doktor. O gazla hemen bir parmak çorap aldım çok heveslenip 🙈

Siz de ne var ne yok, iyi misiniz 💜
Kızlar sonucum pozitif çok şükür🤩🤩🤩🤩
9. Gün 127.7 🤲🏼
Olleeeeyyy beeeee 🥳🥳🥳
Hep dediğim gibi artık birbirimizin hamile buddysi olucaz 😍😍😍 benim miniğim sağlıkla gelsin inş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• 16555719150056906293467489529853.jpg
    16555719150056906293467489529853.jpg
    116,7 KB · Görüntüleme: 31
Nörüosunuz bakeeemmmmm 🎈🎈🎈
Nabalım sen naabıyon
Hellö kıslar, ben de bugün kontrole gittim en son kontrolde amniyon sıvısı sınırda demişlerdi. Biraz kafayı takmıştım. Çok şükür gayet yeterli, çok güzel artmış dedi doktor. O gazla hemen bir parmak çorap aldım çok heveslenip 🙈
Bundan bizde de var. Aylarına bakıp bekleme. Doğduğu gibi giydir. Lastikleri çok dar oluyor sonra

Nabalım sen naabıyon

Bundan bizde de var. Aylarına bakıp bekleme. Doğduğu gibi giydir. Lastikleri çok dar oluyor sonra
Hm den aldım, oranın bebek ölçülerini tam anlayamadım ama 10/12 yenidoğan bence. Zaten bu o kadar minikki ilk doğduğunda giydirdim giydirdim, sonra mümkün değil gibi görünüyor zaten 🤭

Hm den aldım, oranın bebek ölçülerini tam anlayamadım ama 10/12 yenidoğan bence. Zaten bu o kadar minikki ilk doğduğunda giydirdim giydirdim, sonra mümkün değil gibi görünüyor zaten 🤭
Evet bizimki de oradan. Etiketten, paketten tanırsın yakında her şeyi. Küçük alma sakın. Bizim bir sürü hediye ve kendi aldıklarımız hiç giyinemeden küçülenlerin arasına geçti

Olleeeeyyy beeeee 🥳🥳🥳
Hep dediğim gibi artık birbirimizin hamile buddysi olucaz 😍😍😍 benim miniğim sağlıkla gelsin inş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Yetiştim sanaa bennn 🤩🤩🤩🤩
Oğğğğy yiyem o çorapların gireceği ayaklarııııı

Olleeeeyyy beeeee 🥳🥳🥳
Bunları görünce 2. Bebeyi yapasm gelio hahahaha :D

Nabalım sen naabıyon

Nabamm kocamın hediyesi girdi
Onu sindiriorm :D

Annemlerde çocuğu öptüler diye toplu kavga edip çıktık. Haftada bir gün gidiyorum. Ondan da böyle kavga gürültüyle çıkıyoruz. Salgın var, çocuk zaten hasta, olmasa bile niye öpersin ki ben bile kıyamıyorum öpmeye hala. Her öptüğümde ona zarar verirsem diye korkuyorum

Semt pazarından mı alacağıdın orijinal al tabii. Oh güle güle kullansın. O sağa ne aldı? Ben babalar günü hediyesini peşinen aldığıma çok pişmanım. Hala anneler günüm düzgün bir şekilde kutlanmadı 😒😒
Vur kır parçala bu maçı kazan :D

O bana çiçek göndertti cnkü burda değildi
Bide istediğim birkaç parça giysi vardı onları almş :D

Back