- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.097
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #218.021
Nörüosunuz bakeeemmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olleeeeyyy beeeeeKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Nabalım sen naabıyonNörüosunuz bakeeemmmmm
Bundan bizde de var. Aylarına bakıp bekleme. Doğduğu gibi giydir. Lastikleri çok dar oluyor sonraHellö kıslar, ben de bugün kontrole gittim en son kontrolde amniyon sıvısı sınırda demişlerdi. Biraz kafayı takmıştım. Çok şükür gayet yeterli, çok güzel artmış dedi doktor. O gazla hemen bir parmak çorap aldım çok heveslenip
Hm den aldım, oranın bebek ölçülerini tam anlayamadım ama 10/12 yenidoğan bence. Zaten bu o kadar minikki ilk doğduğunda giydirdim giydirdim, sonra mümkün değil gibi görünüyor zatenNabalım sen naabıyon
Bundan bizde de var. Aylarına bakıp bekleme. Doğduğu gibi giydir. Lastikleri çok dar oluyor sonra
Evet bizimki de oradan. Etiketten, paketten tanırsın yakında her şeyi. Küçük alma sakın. Bizim bir sürü hediye ve kendi aldıklarımız hiç giyinemeden küçülenlerin arasına geçtiHm den aldım, oranın bebek ölçülerini tam anlayamadım ama 10/12 yenidoğan bence. Zaten bu o kadar minikki ilk doğduğunda giydirdim giydirdim, sonra mümkün değil gibi görünüyor zaten
Hellö kıslar, ben de bugün kontrole gittim en son kontrolde amniyon sıvısı sınırda demişlerdi. Biraz kafayı takmıştım. Çok şükür gayet yeterli, çok güzel artmış dedi doktor. O gazla hemen bir parmak çorap aldım çok heveslenip
Siz de ne var ne yok, iyi misiniz
Olleeeeyyy beeeee
Hep dediğim gibi artık birbirimizin hamile buddysi olucaz benim miniğim sağlıkla gelsin inş
Süper haber Sağlıcakla gelsin miniş gözünüz aydın canımKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7
Süper haber Sağlıcakla gelsin miniş gözünüz aydın canım
Bunları görünce 2. Bebeyi yapasm gelio hahahahaHellö kıslar, ben de bugün kontrole gittim en son kontrolde amniyon sıvısı sınırda demişlerdi. Biraz kafayı takmıştım. Çok şükür gayet yeterli, çok güzel artmış dedi doktor. O gazla hemen bir parmak çorap aldım çok heveslenip
Siz de ne var ne yok, iyi misiniz
Olleeeeyyy beeeee
Hep dediğim gibi artık birbirimizin hamile buddysi olucaz benim miniğim sağlıkla gelsin inş
Nabamm kocamın hediyesi girdiNabalım sen naabıyon
Bundan bizde de var. Aylarına bakıp bekleme. Doğduğu gibi giydir. Lastikleri çok dar oluyor sonra
Ne almıştın ben unuttumBunları görünce 2. Bebeyi yapasm gelio hahahaha
Nabamm kocamın hediyesi girdi
Onu sindiriorm
Orjinal parfüm seti almştmNe almıştın ben unuttum
Semt pazarından mı alacağıdın orijinal al tabii. Oh güle güle kullansın. O sağa ne aldı? Ben babalar günü hediyesini peşinen aldığıma çok pişmanım. Hala anneler günüm düzgün bir şekilde kutlanmadıOrjinal parfüm seti almştm
Üstüne ayakkabıda aldırdı sonra
Vur kır parçala bu maçı kazanSemt pazarından mı alacağıdın orijinal al tabii. Oh güle güle kullansın. O sağa ne aldı? Ben babalar günü hediyesini peşinen aldığıma çok pişmanım. Hala anneler günüm düzgün bir şekilde kutlanmadı
Güzel kadınlar eşlerinizin babalar günü kutlu olsun...
Herhalde öyle. Transfer yapmadan tekrar tedavi ama hiçbir mantığı yok. İlk toplanan yumurta ya da yumurtalardan elde edilen embriyo tutabilir. Tutmazsa yine yapılıyor zaten
Ay harika haberrrrr cok sukurrrr. İnsallah saglikla ilerlesin de kavusalim minnosaKızlar sonucum pozitif çok şükür
9. Gün 127.7