Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateşlenen bendim. Bebonun da benim de burnumuz tıkalı hala. Diş çıkarmıyor daha bence. 1 yılı dolduruyoruz dediğimiz bebeğin yaşı değil ya kocadan emeklilik

İyiyim baluşum sen nasılsın

Black Light Gelecekmiş geri. İşleri var diye buraya girmemek için kapatmış. Bize niye haber vermiyorsa
Nealim kusura bakmayın ya, aslında direkt gidecektim ama o topikte bildirim vermem gerektiği için ve sık sık girdiğim için haber vermem gerekiyordu. Üyeliği iptal edip çıktım direkt zaten. Biraz moralim bozuktu o yüzden gittim, iyiyim su an :)

Nickimi değiştirdim bu arada uzun zamandır istiyordum, 1 2 saate değişebilir şaşırmayın :)

Nickimi değiştirdim bu arada uzun zamandır istiyordum, 1 2 saate değişebilir şaşırmayın :)
Şaka yapıyorum yav. Herkesin haber vermemesine kimse karışamaz. Ben de ban yedim yokluğunda Yine ne yaptın nicki yiaaa

Bir şeyler hissediyoruz kuzum minik minik bakalım daha çok yeni ama geçen karnım yamuldu sağa toplandı bebek şok oldum
Ateşlenen bendim. Bebonun da benim de burnumuz tıkalı hala. Diş çıkarmıyor daha bence. 1 yılı dolduruyoruz dediğimiz bebeğin yaşı değil ya kocadan emeklilik
Böyle devam ben de izinden geliyorum allahın izniyle
Minnoş iyi teyzesiii büyümeye devam. Artık hareketleri canımı yakmaya başladı
Yaaa ne kadar çabuk geçti zaman. Takvimine baktım 28 hafta olmuş sanki senin haberini aldığım zaman dünmüş gibi ama resmen son trimesterdasın, ay ben şoookk
Güçlü erkek de ondan acıtıyor annesi
Katre_g erkek miymiş bebiş atladım mı o kısmı
Ay evet pipili aldım geliyorum inş
İyi ol da... Black light kaba değildi yaaa senin üyeliğin bu isimle bayağı eski değil mi sanki? Bence gayet karizman var o isimle forumda, şimdi eskiler seni tanımayacak böyle

2019dan beri öyleydim, ya aman tanınmayayım bir şey olmaz çok gırgır yapıyordum biraz durulmak istedim. Jane bana uğur getirir belki shsjsm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…