- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.681
Ben kizginim sana çokgünaydın kızlar
hayat o kadar kısaki.. sevdiklerimize bol bol sarılalım
dayler dayler ne kızıon.. bak ölürsem üzülürsün
gel öp beni
nedenBen kizginim sana çok
Ateşlenen bendim. Bebonun da benim de burnumuz tıkalı hala. Diş çıkarmıyor daha bence. 1 yılı dolduruyoruz dediğimiz bebeğin yaşı değil ya kocadan emeklilikinşallah satılmaz bu ne böyle ya
hayırlısıyla yerleş artık aşkoş ya
Allah razı olsun bulutum
nasıl olayım parem.. görmüşsündür belki...
birgün geçmiyorki yeni bir haber almayayım...
hayat kısa.. kuşlar uçuyor...
cukom
nasılsın bebeğim
iyiyim kuzum ne olsun
minnoş nasıl haberleri nasıl
artık hareketler hissedilmeye başlamış maşallah
pipililer erkenden hareket ediyorlar zaten
dişmi çıkarıyor neoş ?
blacık bize söylemeden gitti die gelince yerleri çamaşır suyuyla silecek
bizim 1 ayımız kaldı inanaması güç ama vallahide öyle kalmş
sen ne memnuniyetsiz olsun yahu daylerle kanka olduktan snra
herşeye bık bık bık
inşallah satılmaz bu ne böyle ya
Allah razı olsun bulutum
cukom
nasılsın bebeğim
iyiyim kuzum ne olsun
dişmi çıkarıyor neoş ?
herşeye bık bık bık
Iyiyiz askosum, cok korktuk sadece
Minnoş iyi teyzesiii büyümeye devam. Artık hareketleri canımı yakmaya başladıiyiyim kuzum ne olsun
Geçmiş olsun ikinize deAteşlenen bendim. Bebonun da benim de burnumuz tıkalı hala. Diş çıkarmıyor daha bence. 1 yılı dolduruyoruz dediğimiz bebeğin yaşı değil ya kocadan emeklilik
Sağ olasın :/Geçmiş olsun ikinize de
Nealim kusura bakmayın ya, aslında direkt gidecektim ama o topikte bildirim vermem gerektiği için ve sık sık girdiğim için haber vermem gerekiyordu. Üyeliği iptal edip çıktım direkt zaten. Biraz moralim bozuktu o yüzden gittim, iyiyim su an :)Black Light Gelecekmiş geri. İşleri var diye buraya girmemek için kapatmış. Bize niye haber vermiyorsa
Nealim kusura bakmayın ya, aslında direkt gidecektim ama o topikte bildirim vermem gerektiği için ve sık sık girdiğim için haber vermem gerekiyordu. Üyeliği iptal edip çıktım direkt zaten. Biraz moralim bozuktu o yüzden gittim, iyiyim su an :)
Şaka yapıyorum yav. Herkesin haber vermemesine kimse karışamaz. Ben de ban yedim yokluğundaNickimi değiştirdim bu arada uzun zamandır istiyordum, 1 2 saate değişebilir şaşırmayın :)
Profilimdeki kitap ve film karakterini tanıyorsan bilirsin sjsjs onun ismini yaptımŞaka yapıyorum yav. Herkesin haber vermemesine kimse karışamaz. Ben de ban yedim yokluğundaYine ne yaptın nicki yiaaa
Jane Eyre. Ne kazandım ee? Ödülüm ne?Profilimdeki kitap ve film karakterini tanıyorsan bilirsin sjsjs onun ismini yaptım
Yalnızca JaneJane Eyre. Ne kazandım ee? Ödülüm ne?
Neresi kaba yaaaağ neresi?Yalnızca Janenaif bir şey olsun istedim. Black Light çok kaba ahahahabbaba
Bir şeyler hissediyoruz kuzum minik minik bakalıminşallah satılmaz bu ne böyle ya
Allah razı olsun bulutum
cukom
nasılsın bebeğim
iyiyim kuzum ne olsun
dişmi çıkarıyor neoş ?
herşeye bık bık bık
Böyle devam ben de izinden geliyorum allahın izniyleAteşlenen bendim. Bebonun da benim de burnumuz tıkalı hala. Diş çıkarmıyor daha bence. 1 yılı dolduruyoruz dediğimiz bebeğin yaşı değil ya kocadan emeklilik
Yaaa ne kadar çabuk geçti zaman. Takvimine baktım 28 hafta olmuşMinnoş iyi teyzesiii büyümeye devam. Artık hareketleri canımı yakmaya başladı
Ay evet pipili aldım geliyorum inş
İyi ol da... Black light kaba değildi yaaa senin üyeliğin bu isimle bayağı eski değil mi sanki? Bence gayet karizman var o isimle forumda, şimdi eskiler seni tanımayacak böyleNealim kusura bakmayın ya, aslında direkt gidecektim ama o topikte bildirim vermem gerektiği için ve sık sık girdiğim için haber vermem gerekiyordu. Üyeliği iptal edip çıktım direkt zaten. Biraz moralim bozuktu o yüzden gittim, iyiyim su an :)
2019dan beri öyleydim, ya aman tanınmayayım bir şey olmazBir şeyler hissediyoruz kuzum minik minik bakalımdaha çok yeni ama geçen karnım yamuldu sağa toplandı bebek şok oldum
Böyle devam ben de izinden geliyorum allahın izniyle
Yaaa ne kadar çabuk geçti zaman. Takvimine baktım 28 hafta olmuşsanki senin haberini aldığım zaman dünmüş gibi ama resmen son trimesterdasın, ay ben şoookk
Güçlü erkek de ondan acıtıyor annesi
Ay evet pipili aldım geliyorum inş
İyi ol da... Black light kaba değildi yaaa senin üyeliğin bu isimle bayağı eski değil mi sanki? Bence gayet karizman var o isimle forumda, şimdi eskiler seni tanımayacak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?