- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.641
Oh yarasııınSonunda tüm kurtlarımı döktüm
GünaydınHepiciginize günaydın
Teşekkür ederim avazım çıktığı kadar bağırdım rahatladımOh yarasııın
Günaydın
O da önemli bir ihtiyaçTeşekkür ederim avazım çıktığı kadar bağırdım rahatladım
KesinlikleO da önemli bir ihtiyaç
Bol bol enercilenmişsindir inşallahKesinlikle
O kadar rahatladım ki anlatamam sana kelimeler yetmez
Şu an yorgunluktan ölüyorum ama hiç pişman değilimBol bol enercilenmişsindir inşallah
Onlar emdikçe sen dün geceyi düşün. Kaçta söndürdün feneri?Şu an yorgunluktan ölüyorum ama hiç pişman değilimadliye enerji emici.. kalmıyor ki
Yok askos garanti degil, 15ine kadar satilmazsa bizimdir. Kader kismet artikhepinize tşkler kızlar..
merhabalar nasılsınız
N Neal neoşum ne güzel haberler almışsınız çok şükür... gördünmü bak iyi olacak herşey... daha da iyi olacak inşallah cnm
Paresilaaa cnm eğlenmeye cok sevindim.. uzun zamandır böyle bişeye ihtiyacın vardı
Hemsirecik evi agrantiye aldnmı kuzu
Katre_g pipilin iyimi
Matmazella bebeğim nabersin
cukulatam vurduğun gol olsun bebeim
Kesinlikle vardı avazim çıktığı kadar bağırdım.hepinize tşkler kızlar..
merhabalar nasılsınız
N Neal neoşum ne güzel haberler almışsınız çok şükür... gördünmü bak iyi olacak herşey... daha da iyi olacak inşallah cnm
Paresilaaa cnm eğlenmeye cok sevindim.. uzun zamandır böyle bişeye ihtiyacın vardı
Katre_g pipilin iyimi
Gece 2ye geliyordu eve geldigimizOnlar emdikçe sen dün geceyi düşün. Kaçta söndürdün feneri?
Ben de 21.30-22.00 civarı yatağa girdim. Yaz günü hasta olmayı başardım. Senin konser bana acayip ütopik bir işmiş gibi görünüyor şu andaKesinlikle vardı avazim çıktığı kadar bağırdım.
Asıl sen nasıl oldun
Gece 2ye geliyordu eve geldigimiz
Aaa gecmis olsun. Ama bizim buralar dengesiz biliyorsun. Hava bir açıyor bir kapıyor. Şu an bana da öyle geliyor. Bütün gün iş yeri sonra da saat 5ten neredeyse gece 2ye kadar ayakta, ziplamali, bagirmali, kafa sallamali, pogolu veBen de 21.30-22.00 civarı yatağa girdim. Yaz günü hasta olmayı başardım. Senin konser bana acayip ütopik bir işmiş gibi görünüyor şu andaVay bee diyorum
Eğlenmekten pişman olunmaz zaten ya olma tabii. Yalnız pogonun bende yaptığı çağrışımın "Eyvah vertigo" olması çogzelAaa gecmis olsun. Ama bizim buralar dengesiz biliyorsun. Hava bir açıyor bir kapıyor. Şu an bana da öyle geliyor. Bütün gün iş yeri sonra da saat 5ten neredeyse gece 2ye kadar ayakta, ziplamali, bagirmali, kafa sallamali, pogolu ve
Şu an her yerim ağrıyor. Sabah 6.30da kalktim. Simdi birde tanıklık yapmaya istinaf mahkemesine gidiyorum. Ama dünden pişman mıyım hayır yine olsa yine yaparım
hepinize tşkler kızlar..
merhabalar nasılsınız
Katre_g pipilin iyimi
İyidir canım benim senden naber. Nasılsınhepinize tşkler kızlar..
merhabalar nasılsınız
Katre_g pipilin iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?