- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.361
Kısa süreliğine canımhello bebeğimmmmmmmmmmmmm
hayır yani ne demek siteye geliosunda bana satşmıosun
açıklama istiorum
bizim aramızı kmse yapamaazzzzzzzzzzzzz
olmazzzzzzzzzzzzz
siz aramızı yaparsınız biz nasıl atışacaz
ben bizim terasa çıkarsam bronzlaşıyorum
önce tauvk gibi yanıyorum tabi
cıx kabul etmemKısa süreliğine canım
Allah korusun gız. Haber ver bize deGunaydin askoslarsag kulagimin daha az duydugunu farkediyordum uzun zamandir, şimdi dr a geldim ins sagir olmuyorumdur
Test yapıldı, maalesef duyma kaybi var ama onceki geldigimde müdahale edilmediği için bir sey yapilamazmis. Gunluk hayati etkilemez dedi neysekiAllah korusun gız. Haber ver bize de
Geçici bir şey olabilir mi? Östaki borusunda tıkanıklık falan mı var?Test yapıldı, maalesef duyma kaybi var ama onceki geldigimde müdahale edilmediği için bir sey yapilamazmis. Gunluk hayati etkilemez dedi neyseki
Yok neos 3 4 ay once alerji atagi geciriyordum cok fena, burnumu silerken fist etti kulagima, 2. Gun dr a gittim kulak zarinda bir sey yok gecer diyip yolladi. O zamandan beri boyle. Normalde farketmiyorum telefonla falan rahat konusuyorum sadece gece sol kulagimin ustune yatarsam evdeki sesleri fazla duyamıyorum sag tarafla. Mesela buzdolabinin sesini solla duyuyorum ama sag tarafla duymuyorumGeçici bir şey olabilir mi? Östaki borusunda tıkanıklık falan mı var?
Hatırladım evet. Ben de alerji ilacımı kullanamıyorum aylardır. Ondan mı bilmiyorum kulağımda basınç sesi gibi sesler oluyorYok neos 3 4 ay once alerji atagi geciriyordum cok fena, burnumu silerken fist etti kulagima, 2. Gun dr a gittim kulak zarinda bir sey yok gecer diyip yolladi. O zamandan beri boyle. Normalde farketmiyorum telefonla falan rahat konusuyorum sadece gece sol kulagimin ustune yatarsam evdeki sesleri fazla duyamıyorum sag tarafla. Mesela buzdolabinin sesini solla duyuyorum ama sag tarafla duymuyorum
İhmal etme neos hemen gorun doktoraHatırladım evet. Ben de alerji ilacımı kullanamıyorum aylardır. Ondan mı bilmiyorum kulağımda basınç sesi gibi sesler oluyor
hello bebeğimmmmmmmmmmmmm
hayır yani ne demek siteye geliosunda bana satşmıosun
açıklama istiorum
bizim aramızı kmse yapamaazzzzzzzzzzzzz
olmazzzzzzzzzzzzz
siz aramızı yaparsınız biz nasıl atışacaz
ben bizim terasa çıkarsam bronzlaşıyorum
önce tauvk gibi yanıyorum tabi
Yok neos 3 4 ay once alerji atagi geciriyordum cok fena, burnumu silerken fist etti kulagima, 2. Gun dr a gittim kulak zarinda bir sey yok gecer diyip yolladi. O zamandan beri boyle. Normalde farketmiyorum telefonla falan rahat konusuyorum sadece gece sol kulagimin ustune yatarsam evdeki sesleri fazla duyamıyorum sag tarafla. Mesela buzdolabinin sesini solla duyuyorum ama sag tarafla duymuyorum
Sagol cikom, evet cok sukur o kadar ileri değilGeçmiş olsun hemşireemm, hayatını çok fazla etkilmiyomuş en azından
Ne ara habgi doktora görüneyim. Zırt pırt hastanedeyiz. Çocuk da ben de tiksindik hastanelerden. Günler sonra banyo yapabilmek için dün annemi çağırdım çünkü eşim oyalayamıyor. Çocuk ağlama krizine giriyor kısa bir süre sonra. Psikiyatriste de annemi götürüyoruz. Kapıda o bakıyorİhmal etme neos hemen gorun doktora
Cok haklisin tiksinmekte, eşin bir an önce alismali bebegi oyalamaya, kucakta falan dolastirinca sakinlemiyormuNe ara habgi doktora görüneyim. Zırt pırt hastanedeyiz. Çocuk da ben de tiksindik hastanelerden. Günler sonra banyo yapabilmek için dün annemi çağırdım çünkü eşim oyalayamıyor. Çocuk ağlama krizine giriyor kısa bir süre sonra. Psikiyatriste de annemi götürüyoruz. Kapıda o bakıyor
Önceden onda daha sakindi. Şimdi bir süre sonra durmuyor onda. Gezdiriyor evde, yatırıyor sağa sola dönme egzersizleri yapıyorlar, kartlara bakıyorlar birlikte ama birden gelenleri geliyor eşim ne yapsa susmuyor. Emmek istiyor sakinleşmek içinCok haklisin tiksinmekte, eşin bir an önce alismali bebegi oyalamaya, kucakta falan dolastirinca sakinlemiyormu
AminValla iyi ki var. Sadece parkta beni şöyle geren bir şey var. Bebek arabasının tentesini sonuna kadar kapatıp üstünü de hafif örtmem gerekiyor çünkü gün ışığından gözleri çok çok rahatsız oluyor. Doktor loş ortamda tutun dedi. Teyzeler, amcalar gelip gelip "Çocuğun üstünü aç hava almıyor" diyorlar
Şifa olsun oh
Günaydın canısı 15gün sonra belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?