- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.981
Her işte bir hayr vardır kuzumIyi aksamlar askoslaar. Tayin yerimiz belli oldu Manisa. Hic istemedigim yer cikti cok mutsuzum
Ooh no no nodayler dayler Dedikodunu yaparken seni etiketlemeyeceğiz bundan kelli
Evde kendi imkanlarınla yap. Ben bir ara saçımı kendim kesiyordum. Keratini evde yapma tabii orası şaka. Yanar manar
Hayırlı uğurlu olsun. Merkez mi? Manisa daha iyi değil mi?
Daha belli degil yeri ilce sonradan seciliyormusdayler dayler Dedikodunu yaparken seni etiketlemeyeceğiz bundan kelli
Evde kendi imkanlarınla yap. Ben bir ara saçımı kendim kesiyordum. Keratini evde yapma tabii orası şaka. Yanar manar
Esimin akrabalari hep orda o yuzden istemiyorumHer işte bir hayr vardır kuzum
Nie istemiodn
Ha o zaman hoş olmamışDaha belli degil yeri ilce sonradan seciliyormus
Esimin akrabalari hep orda o yuzden istemiyorum
Ahshahsh ne alaka kuafore gitmekle ornek olmanın naaaalakasi var ahdhshdhs3yıl kuaföre gitmemek nedir ya
Kafada 2764827renk olması nedirrrrrrr
Veli olsam kızımı sana vermem
Kötü örnek
Herhangi bir nazar istencimde senlen irtibata geccem nealcazim ahdhshdhshHayır yani nazarımız güzelliğine değildi, o şekilde grip mi oldun? E iyiymiş, bizim psişik güçler çapraz da çalışıyor demek ki
Siz yaptınız diyorsa biz yapmışızdır
Naalakası varmış. Öğretmenin saçını mı örnek alacak çocuklar. Dış görünüşü bu kadar önemsemeyen bir nesil olsun bunlar ya. Instagram fenomenlikleri falan bitsin
Bsy dicem. Kuafore gitmedim dedim de bakimli olmadığımi nerden cikardinabhxhshdhSaçını örnek almıacak
Kişisel bakımlılığı alacak
Ayrıca tabikisiiii öleeettmmeeenn ayna olcak hıh
Daha yeni aldim elime telefonu
Ben bile banyo yapiyorm ki ahdhshdhdKişisel bakımlılık kuaföre giderek mi oluyor sadece? Ben günde iki kez dişlerimi fırçalıyorum mesela. Fırsat bulursam banyo bile yapıyorum
Doğru diyon.dayler dayler kim ya. Hayır, o kim yani? Boş ver şımarmasın. Etiketlemeyelim bir daha. Kendi gelmeyen kendi kaybeder!!!
Benim buyur?!Bir kısmı kuaför
Mesela lazer veya ağda
Boya vs vs
Keratin için 500 tl istedi vicdansız sabuha..
Heh öyle ol
Dayler kim ya.....!
Oyy hayirlisi olsun cnm, neden istemiyordun?Iyi aksamlar askoslaar. Tayin yerimiz belli oldu Manisa. Hic istemedigim yer cikti cok mutsuzum
Tamam canim simdiden etiketlemedigin asiri iyi olmudhehfhdhfdayler dayler Dedikodunu yaparken seni etiketlemeyeceğiz bundan kelli
Benim koca tarafi oralarda hepAhshahsh ne alaka kuafore gitmekle ornek olmanın naaaalakasi var ahdhshdhs
Herhangi bir nazar istencimde senlen irtibata geccem nealcazim ahdhshdhsh
Bak oyle deyince ikna oldum ben kesin biz yapmisizdir yabdshdhdh
Taytla tişörtle giriyodm sınıfa ben, yerlerde yuvarlaniyodum, ne keratinimismis acabaaaa
Bsy dicem. Kuafore gitmedim dedim de bakimli olmadığımi nerden cikardinabhxhshdh
Saç boyası ve kesme isini esim yapiyordu
Evde lazer epilasyon var
Kaşlarımı kendim aliyorm
Ben bile banyo yapiyorm ki ahdhshdhd
Kendi diyen kendi olur taam mi
Benim buyur?!
Oyy hayirlisi olsun cnm, neden istemiyordun?
Tamam canim simdiden etiketlemedigin asiri iyi olmudhehfhdhf
Burada uzaktim ne guzel ya kafam rahattiHa o zaman hoş olmamışSağlık olsun yine de tabii
Sen de değdirmişsin. Kendini niye muaf tuttuysanHerhangi bir nazar istencimde senlen irtibata geccem nealcazim ahdhshdhsh
Neyse hızlı ikna oldun. Oldu taam taam olduBak oyle deyince ikna oldum ben kesin biz yapmisizdir yabdshdhdh
Kaşlarımı ben de kendim alıyorum. Boya kullanmıyorum. Bir kere yaptırdım bin pişman oldum. Beyazlarımla gittiği yere kadar devam ederim. Kesimi kendim yapıyorken her şey daha güzeldi. İstemediğim bir modele bir de para vermiş olmuyordumBsy dicem. Kuafore gitmedim dedim de bakimli olmadığımi nerden cikardinabhxhshdh
Evde lazer epilasyon var
Kaşlarımı kendim aliyorm
Ne demek sen bile, ne demmeeek?Ben bile banyo yapiyorm ki ahdhshdhd
Ayağını denk al işte. Bu bir göz dağıdır. Di miTamam canim simdiden etiketlemedigin asiri iyi olmudhehfhdhf
Of evet haklısın öyle oluyor ya. Ben de farklı şehirde olmaktan memnunum. Görüşmek zorunda kalır mısınız?Burada uzaktim ne guzel ya kafam rahatti
Kalırız ya gelmek isterlerSen de değdirmişsin. Kendini niye muaf tuttuysan
Neyse hızlı ikna oldun. Oldu taam taam oldu
Kaşlarımı ben de kendim alıyorum. Boya kullanmıyorum. Bir kere yaptırdım bin pişman oldum. Beyazlarımla gittiği yere kadar devam ederim. Kesimi kendim yapıyorken her şey daha güzeldi. İstemediğim bir modele bir de para vermiş olmuyordumBal0ncuk
Ne demek sen bile, ne demmeeek?
Ayağını denk al işte. Bu bir göz dağıdır. Di miBal0ncuk
Of evet haklısın öyle oluyor ya. Ben de farklı şehirde olmaktan memnunum. Görüşmek zorunda kalır mısınız?
İyi anlaşamıyor musunuz kuzum, ya da sınır koyamaz mısınız kiBenim koca tarafi oralarda hep
Yok kiz muaf tutmadim, capraz etkiden dedim, birlikten kuvvet filan hesabı shdhdhfhSen de değdirmişsin. Kendini niye muaf tuttuysan
Kaşlarımı ben de kendim alıyorum. Boya kullanmıyorum. Bir kere yaptırdım bin pişman oldum. Beyazlarımla gittiği yere kadar devam ederim. Kesimi kendim yapıyorken her şey daha güzeldi. İstemediğim bir modele bir de para vermiş olmuyordumBal0ncuk
Of evet haklısın öyle oluyor ya. Ben de farklı şehirde olmaktan memnunum. Görüşmek zorunda kalır mısınız?
He tamam. Her türlü nazar, kem göz ihtiyacınız için 0533 ahshhdjdİyi anlaşamıyor musunuz kuzum, ya da sınır koyamaz mısınız ki
Yok kiz muaf tutmadim, capraz etkiden dedim, birlikten kuvvet filan hesabı shdhdhfh
Benim saclar cok beyaz, kontrolsuz beyaz, dengeli ne bilem bir asortikli de degil
Ay valla duz kesim yapiyolardi ztn modaymis diye, eşim daha duz kesiyodu ahdhsh uclarini da makas hareektneriynen inceltiyodu, gosterdiydimboya zaten dumduz vur gitsin hshdh.
Gözdağı değil agri dağı olsa olmayinca olamiyor
Ben de dogumdan coook uzun sure sonra boyamıstim ztn, ondan cok renkli olduydu kafamHe tamam. Her türlü nazar, kem göz ihtiyacınız için 0533 ahshhdjd
Benimki de kontrolsüz beyaz ve çok beyaz. Hatta son bir yılda daha daha da beyazladı ama napam. Bir de dip boya düşünrmem. Bir de boya saçımın kendi rengine en yakın renkti yani koyu bir şeydi. Ona rağmen keçe gibi oldu. Saçlarım başkasının saçı gibiydi, dokunmak istemiyordum
Kendin kesince mis gibi ya. Kuaförler de yamuk kesiyor zaten. Evde yamuk kessen de en azından yamuğa para vermemiş oluyorsun. Gereksiz kuaför muhabbeti yok. Zaten nemrutluğum sayesinde benimle pek o muhabbete giremiyorlar ama olsun ahshh
Gözdağını neden ayrı yazmışım? Çocuğun uykusu gerileyince bende de Türkçe gerilemesi başlamış
Hemsirecik Mesafe koymak iyi fikir aslında. En azından öyle kafalarına her estiğinde çıkıp çıkıp gelemesinler
HiiiiiDaha belli degil yeri ilce sonradan seciliyormus
Esimin akrabalari hep orda o yuzden istemiyorum
Kuaförle değil bakımla...Ahshahsh ne alaka kuafore gitmekle ornek olmanın naaaalakasi var ahdhshdhs
Herhangi bir nazar istencimde senlen irtibata geccem nealcazim ahdhshdhsh
Bak oyle deyince ikna oldum ben kesin biz yapmisizdir yabdshdhdh
Taytla tişörtle giriyodm sınıfa ben, yerlerde yuvarlaniyodum, ne keratinimismis acabaaaa
Bsy dicem. Kuafore gitmedim dedim de bakimli olmadığımi nerden cikardinabhxhshdh
Evde lazer epilasyon var
Kaşlarımı kendim aliyorm
Ben bile banyo yapiyorm ki ahdhshdhd
Kendi diyen kendi olur taam mi
Benim buyur?!
Oyy hayirlisi olsun cnm, neden istemiyordun?
Tamam canim simdiden etiketlemedigin asiri iyi olmudhehfhdhf
Sen sevdinmi sövdünmüüüüüSen de değdirmişsin. Kendini niye muaf tuttuysan
Sen sevdinmi sövdünmüüüüü
ne kullanıyorsunuz?Ben kullaniyorum multivitamin ama daha etkisini goremedim
Çok yorulmuşsun zor valla.en son yazdığına gülcektim vazgeçtimKaranlık denedim olmadı, ışık denedim olmadı. Bezini değiştirdik, karnı doydu, gazını çıkardık, bezini bir daha değiştirdik, bütün kıyafetini değiştirdik, salladım, konuştum, yok. Gece 12'ye kadar beşiğe her yatırdığımda ağlayarak uyandı. Derdi ne çözemedik. Gece boyu vızıldandı. Uykusuzluktan öleceğim. Başka çocuğum olsa çayıra salmışken kendim de otlarım herhalde. O kıvama geliniyordur bence
Sen masabaşı çalışıyordun değil mi?Bana banaaa
Güzelliğimeeeeeeee
Beğenemednmi
Su içsem yarıo bulutum ya...
Ben çalışıorm ya.. Lenanın peşinde cok koşmuorm
Ay lav yu bibiğim
İvit bibiğimmmÇok yorulmuşsun zor valla.en son yazdığına gülcektim vazgeçtimYanına almayı denedin mi .bazen atak haftasındayken ya da canları sıkılınca mı bilmem,beşiği istemiyorlar.öyle olunca yanıma alıyorum yatarak memede uyuyor.yatarken de durmazsa diğer yanıma dönüyorum ordan emziriyorum.
Sen masabaşı çalışıyordun değil mi?
Gül ya niye gülmeyecekmişsin. Bu sabah ilk defa denedim onu. Yarım saat falan uyudu, emerken uyuyakalmıştı zaten. Toplamı bir saate yakındır. Parkta zar zor da olsa uyudu bugün neyse. Ya bu arada senin kanguru iyi çıktı mıÇok yorulmuşsun zor valla.en son yazdığına gülcektim vazgeçtimYanına almayı denedin mi .bazen atak haftasındayken ya da canları sıkılınca mı bilmem,beşiği istemiyorlar.öyle olunca yanıma alıyorum yatarak memede uyuyor.yatarken de durmazsa diğer yanıma dönüyorum ordan emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?