Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haftada bir kere yemekten bir şey olmaz hem koşturmacadan vermişsindir kilo Lena hanım koca kız olmuş dermişim benim akrabalar çocukların arasını 1 2 yaş tutuyor.enerji varsa olabilir aslında sana ne oldu kimin nazarı değdi

Sezaryende iki yıldan önce çocuk yapmak biraz tehlikeli galiba

Evet onu unutmuşum.hatta ben doğumdayken 4 sene sonra görüşelim dediler
Biraz önce aynı şeyleri aynı ritmde tekrar ede ede kendimi hipnoz ettim sanırım. Başım dönmeye başladı. Az daha ben uyuyacaktım, o uyumadı gözlerini kocaman açmış konuşuyor kendi kendine. Birden fazla çocuğa aynı anda nasıl bakıyor insanlar?

Oyy onun konuşmasını yerim maşallah minnoşuma insan kıyamıyor dimi Aynı duyguları paylaşıyoruz karanlık odada uyutmaya çalışıyorum uykum geldi bence fazla çocuğu olanlar huniyle geziyor bu yüzden ikinciyi yapma diyorlar ya da salıyorlar çayıra

Karanlık denedim olmadı, ışık denedim olmadı. Bezini değiştirdik, karnı doydu, gazını çıkardık, bezini bir daha değiştirdik, bütün kıyafetini değiştirdik, salladım, konuştum, yok. Gece 12'ye kadar beşiğe her yatırdığımda ağlayarak uyandı. Derdi ne çözemedik. Gece boyu vızıldandı. Uykusuzluktan öleceğim. Başka çocuğum olsa çayıra salmışken kendim de otlarım herhalde. O kıvama geliniyordur bence

Benim beynimi yakıyor bu idrar testleri. İnanılmaz bir muamma var. Hiçbir şeyi düzgün yorumlayamıyor insan

Hayırdır kimin nereye ne nazarı değmiş
Bana banaaa
Güzelliğimeeeeeeee
Beğenemednmi

Su içsem yarıo bulutum ya...
Ben çalışıorm ya.. Lenanın peşinde cok koşmuorm

Dip boyam gelfi
Keratinim geldi
Keratine 500 istedi yaptırmıacam
Kışa yaptırırım
Grip oldum grip hep sen ve dayler dayler yüzünden
Haydaaaa, yine biz naptk acaba N Neal gardaş? Bele iş m'olur? Benim en son kafamda 2764827renk vardi, ben bsy dedim mi he? Daha geçen hafta 3 yil sonra ilk defa koofere gittim, bsy dedim mi? Yoooo

Haydaaaa, yine biz naptk acaba N Neal gardaş? Bele iş m'olur? Benim en son kafamda 2764827renk vardi, ben bsy dedim mi he? Daha geçen hafta 3 yil sonra ilk defa koofere gittim, bsy dedim mi? Yoooo
3yıl kuaföre gitmemek nedir ya
Kafada 2764827renk olması nedirrrrrrr
Veli olsam kızımı sana vermem
Kötü örnek

Dip boyam gelfi
Keratinim geldi
Keratine 500 istedi yaptırmıacam
Kışa yaptırırım
Grip oldum grip hep sen ve dayler dayler yüzünden
Hayır yani nazarımız güzelliğine değildi, o şekilde grip mi oldun? E iyiymiş, bizim psişik güçler çapraz da çalışıyor demek ki
Siz yaptınız diyorsa biz yapmışızdır
3yıl kuaföre gitmemek nedir ya
Kafada 2764827renk olması nedirrrrrrr
Veli olsam kızımı sana vermem
Kötü örnek
Naalakası varmış. Öğretmenin saçını mı örnek alacak çocuklar. Dış görünüşü bu kadar önemsemeyen bir nesil olsun bunlar ya. Instagram fenomenlikleri falan bitsin

Saçını örnek almıacak
Kişisel bakımlılığı alacak
Ayrıca tabikisiiii öleeettmmeeenn ayna olcak hıh

Saçını örnek almıacak
Kişisel bakımlılığı alacak
Ayrıca tabikisiiii öleeettmmeeenn ayna olcak hıh
Kişisel bakımlılık kuaföre giderek mi oluyor sadece? Ben günde iki kez dişlerimi fırçalıyorum mesela. Fırsat bulursam banyo bile yapıyorum
N Neal sen nie dayleri savunuon
Etiketlemesek gelmiokiiiii
Savunma savunma
Doğru diyon. dayler dayler kim ya. Hayır, o kim yani? Boş ver şımarmasın. Etiketlemeyelim bir daha. Kendi gelmeyen kendi kaybeder!!!

Bir kısmı kuaför
Mesela lazer veya ağda
Boya vs vs
Keratin için 500 tl istedi vicdansız sabuha..

Heh öyle ol
Dayler kim ya.....!

Bir kısmı kuaför
Mesela lazer veya ağda
Boya vs vs
Keratin için 500 tl istedi vicdansız sabuha..

Heh öyle ol
Dayler kim ya.....!
dayler dayler Dedikodunu yaparken seni etiketlemeyeceğiz bundan kelli

Evde kendi imkanlarınla yap. Ben bir ara saçımı kendim kesiyordum. Keratini evde yapma tabii orası şaka. Yanar manar
Iyi aksamlar askoslaar. Tayin yerimiz belli oldu Manisa. Hic istemedigim yer cikti cok mutsuzum
Hayırlı uğurlu olsun. Merkez mi? Manisa daha iyi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…