- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.801
Bizim olayımız gelmek. Geriye kaldı az günDayanamıom geldimdün transferimi oldum bana dua ediiiinn
Baluşumm naber canım
Tam buradaydım valla yazacaktım
morale bakBizim olayımız gelmek. Geriye kaldı az gün
iyiyim beybitom senBaluşumm naber canım
inanayım mıııııııııııııııııııııııııııııTam buradaydım valla yazacaktımkalp kalbe karşıymış
İyi diyelim iyi olsun canımm çok şükür bugünümüzeiyiyim beybitom sen
Yanlış adres olmuş. Burada ilişkiye girerek hamile kalan sayısı üç falanKizlar grubunuza bende katilmak istiyorum mumkunmu acaba dedin söyle bir bakayim dedim listeye herkes sonuc olarak hamile görünüyorbende istiyorum 2 gunde bir iliski oldu hep ama hamile hissetmiyorum sanirim bu ay tutmadi 2 gunde 1 iliskiye nasil tutmaz ya hehe
Ala ala ben bi listeye bakayim dedkm hep hamile simgesi bar karsisinda hehehe dpgrudur bende anlam veremedim zatenYanlış adres olmuş. Burada ilişkiye girerek hamile kalan sayısı üç falan
2020 sayfası olduğu için çoğu doğurup büyüttü. Burada değiller. Sona kalanların da yarısından fazlası tedaviliAla ala ben bi listeye bakayim dedkm hep hamile simgesi bar karsisinda hehehe dpgrudur bende anlam veremedim zaten
Hee dogru mantikli başlığa dikkatli bakmamisim haklisin2020 sayfası olduğu için çoğu doğurup büyüttü. Burada değiller. Sona kalanların da yarısından fazlası tedavili
Oyy kıyamam gecmis olsun minnosasaol parem
silverdin ve bi krem daha verdi ikisini karıştırın dedi dr
2 gündür sürüyoruz ama işte bebek hareketli olunca kremi cok ayağında bırakmıyor
ağrısı ilk günden beri yk.. neşesi yerinde.. ama işte ayağı baya büyük yanık
Sırada ki gebemiz sensin❤Dayanamıom geldimdün transferimi oldum bana dua ediiiinn
Kız karnım burnumda inan sen banamorale bak
iyiyim beybitom sen
inanayım mııııııııııııııııııııııııııııı
Hahahahahahaha İstanbul urkutuyor anam beni, cok boyuk sehir. Ben trakyaliyim, beyimle ayni memleket hatta ayni ilce ahahhakız valla ben seni ist sanıorum
memleket nere ciğerim
enişteyle memleketler aynımı
Ben sehrimi seviyom, kotu diil taam mi ahhaahah.Müsilajlar falanlar... Ben çevreyi temiz tutuyorum
Addfghddddf
Allah korumuş. Yettim hemen
Yeni bolonlar bulurlar
İnşallah inşallah
Kendime daha önce hiç dinlemediğim bu nadide eseri gönderiyorum. Sizden hayır yok
Haydi dertler yarışsın. "Kimin şehri daha kötü durumda" anketimize hoş geldiniz. Deniz olsun yaa iyidir deniz
Biz bunu daha önce konuşmuştuk ya. Benim sanrılarım arasındadayler dayler 'in İstanbul'da yaşadığı ve çok uzun boylu olduğu gibi şeyler vardı. Neremden uydurmuşsam... Sonra o hepsini yalanlamıştı
Orasını bilemeyizBen sehrimi seviyom, kotu diil taam mi ahhaahah.
Otursun sıfırYa iste goruyo musun neos, balus hic dinlemiyor dersi, bunlari hep annattik, zopaynan da tebesirnen de hahdshhd
Ben değilim neyse ki. Sadece ortalığı karıştırıyorum o kadarNeyse ki kurtardin beni neosum ya balus birazcik cadı birisidhhdhshf
Yok ya estağfurullah, hangimiz karistirmiyoruz ki ahshahdhshOrasını bilemeyiz
Otursun sıfır
Ben değilim neyse ki. Sadece ortalığı karıştırıyorum o kadar
Oo sen çok yufka yürekli çıktın. İsmini yazana bir puan değil miydi? Üç puan şey, gidişata puan vereceğin zaman işteYok ya estağfurullah, hangimiz karistirmiyoruz ki ahshahdhsh
Sıfır çok düşük oldu, ismini yazmayi biliyo 3 buan verelim
İnşallah hemşiremSırada ki gebemiz sensin❤
Tek silverdir leke bırakıyor bana Bepanthen ile birlikte vermişlerdi bir de sanırım ağrı kesicili uyuşturuculu bir krem vermişlerdi. Maalesef çok fazla ilaç yok yanık ile ilgili... Koca karı ilaçları daha iyi gelmişti banasaol parem
silverdin ve bi krem daha verdi ikisini karıştırın dedi dr
2 gündür sürüyoruz ama işte bebek hareketli olunca kremi cok ayağında bırakmıyor
ağrısı ilk günden beri yk.. neşesi yerinde.. ama işte ayağı baya büyük yanık
Biliyor musun okuyunca sanki kendim transfer olmuş gibi hissettim kalbim hızlı atmaya başladı...Dayanamıom geldimdün transferimi oldum bana dua ediiiinn
Oyle miydi ya, ben okul onceciyim, bizde ortmeniiiim dese de puan veriyosOo sen çok yufka yürekli çıktın. İsmini yazana bir puan değil miydi? Üç puan şey, gidişata puan vereceğin zaman işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?