Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa teşekkür ederiz sizin aldıklarınız daha güzelmiş güle güle kullanın yakışıklıyla tabak ve çatal kaşık 4 5 taneydi anında bitti.Masayla telefonu bir dahaki gelişinde alırım dedim.dönerli oyuncağa da yetişemedim sabah sabah kuyruk vardı hemen kaptılar

Evet baluşum bide zaman geçsin diye elimden gelen herşeyi yapıyorum hergünümü dolu geçirmeye çalışıyorum

Kuzum bence yinedr dr götür
Cnkü bende çayla geçiştirmiştim

Oyyy güle güle kullansın

Bana bim son 2 aydır aşırı pahalı gelmeye başladı
Aynı ürünleri çok daha ucuza e bebek yada civilde bulabiliyorum ve cok şaşırıyorum
Bim keyfimiz vardı onuda elimizden aldılar
Çatallar sanırım 35ti demi şoka girdim
Çıtçıtlı badi bu sefer 17.50 tl idi
Civilden ben geçen hafta 10 tlye aldm
Ama işte bulutum sanırım sen merkeze uzaktın demi? Yanlş hatırlıoda olabilirim
Öyle kişiler için bim ideal oluyor

Teşekkür ederiz canısı Bilmem bana hepsi uygun geldi.kaşık 35 lira e bebekte 45 liraydı.tabakta 13 lira baya uygun.raf 50 lira her yerde bulut şeklinde olanlar pahalı.
çıtçıtlı badi bebek mağazasından 10 liraya aldığım için bime bakmadım.bütün ürünleri indirimli getirmiyorlar sanırım.Ufak bir ilçede oturuyorum evet

DusunceBulutu
Yaa ben de sasirdim aslinda, okul çıkışı gitmiştim, hepsinden 1er tane vardi sonlari ben aldm ama olmasina bile sasirdim ama cok hizli hizli aldim gozumden de kacms olabilri baska bsy varsa da artik neyse bir dahakine kismet

Mesaji alintiladim ama yanlışlıkla cevap yazmadan gönderdim

Hızlı olan kazanıyor bir dahaki indirimde görüşmek üzere

Evet şuan öyle görünio bulutum ben genel anlamda erkenden indirimleri takip ediorm ondan sanırım.. Mesela ben 4. Ayda ek gıda tabak çanak herleyini almştm
Ama herkes bimin fiyatlarının farkında, bim keyfimiz elimizdeb alınamaz die topik açasım var, bim günleri unutulamaz
Günaydıııın
Günaydn cukom
Nabeyyyy
Nerelerdesn

aynen onu da elimizden alırlarsa halimiz harap biz 10gün sonra 5aylığız bizimde ek gıda eşyalarımız hazır.bir tek meyve süzgeci almadım sanırım. kullanmış mıydınız

aynen onu da elimizden alırlarsa halimiz harap biz 10gün sonra 5aylığız bizimde ek gıda eşyalarımız hazır.bir tek meyve süzgeci almadım sanırım. kullanmış mıydınız
Ben almadm cnm ama alıp kullanan cok var
Ben blw yapıorm ve kaşığa alıştırdım
Püre cok yapmadm 1 ay yapıp
Pütürlüye grçtim ondan gerek duymDm

Ben almadm cnm ama alıp kullanan cok var
Ben blw yapıorm ve kaşığa alıştırdım
Püre cok yapmadm 1 ay yapıp
Pütürlüye grçtim ondan gerek duymDm
Oy maşallah kendi kendine mi yiyor kaşığa bile alışmış ben de blw düşünüyorum ama zor gözüküyor nasıl gelişti süreciniz? Yememezlik ya da yere atma dökme gibi durumlar oluyor muydu?

Mama sandalyen yok mu giz hala hi? Hdhfhf
Hala yok dayloşum
Hiçte ihtiyaç duymadım

Oy maşallah kendi kendine mi yiyor kaşığa bile alışmış ben de blw düşünüyorum ama zor gözüküyor nasıl gelişti süreciniz? Yememezlik ya da yere atma dökme gibi durumlar oluyor muydu?
Ooooo dökmezmi teyzesi
Tutamıoki dökemesin
Yere atma yok çok şükir ama elbetteki kaşığı henüz tam tutamıyor
Önce bırakıyorum kendi tadına bakıyor oynuor ediyor sonra ben bi kölşesinden tutup yediriyorm
Tabi sabrımın sınırının aşıldığı yerler oluor inkar edemem işte o zaman höyttttt die olaya el koyuyorm
Süreç şöyle kuzum benm anne sütüm 4.5 aylıkken bitti.. Biz dr onayıyla ek gıdaya 5. Ayda başladık 1 ay kdar tadımlarımız sürdü o süreçte hakimiyet sürekli bendeydi
Daha sonra yavaş yavaş ona vermeye başladım, üstümüz başımız maffoldu ki blw zaten öyle zamanla dişlerimiz çıktıkça parmak gıdalara geçtik
Püreyi cok az ver bulutum. Püreye alışırsa pütürlüye geçmek zor oluyor
Ama pütürlüde merak etme öğürsede bebek fazlasını cıkarıyor
Dişleri olmasada damaklarıyla eziyorlar

Yerim onun tutamayan ellerini kendi kendine yemeye çalışan bebişlere bayılıyorum sizin süreciniz ne güzel ilerlemiş darısı bize sen baya sabırlısın anlaşılan gerçi bende sabırlı olduğumu düşünürdüm ama bu hafta yeter artık diye bağırmaya başlayınca sabırlı olmadığımı anladım..dediğin gibi yapayım biraz püreden sonra pütürlüye geçiriyim.yemek sonrası ellerini saçlarına falan sürüyor mu her seferinde banyo yaptırmaya gerek oluyor mu? bir iki aya daha çok soru sorarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…