- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.268
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.321
Önerilmediğini yeni duydum yeni başladım.şimdilik sıkıntı yapmadı.ama bitki çayı alerjen değildir yine de perşembe alerjiye gidince sorayım..şimdi anladım damla olayını o zaman evet boşa diyet yapıyor olabilirsin gerçi ishal arttı demişsin yediğin bir şeyden de olabilir.doktor her şeyi birbirine karıştırmış gibi geldi.keşke ilk diyet yapmadan damlayı denetseydiKarışır karışır çünkü düzgün anlatamadım. Bu yeni damlaya tam diyeti katılaştırdıktan bir gün sonra bsşladık. Ağlama krizleri falan azaldı dedik doktora. Damlanın mı yoksa diyetin mi etkisi anlayabilmek için damlayı üç gün kesin dedi. Kesmez olaydık. Damladan mı tesadüf mü bilmiyorum. Bugün şaftımızı kaydırdı. Ağlama krizi üstüne ağlama krizi. Bir türlü sakinleşmedi, ishali de bir anda arttı. Tesadüf mü oldu bilmiyorum. Doktoruna yazdık damlayı verin dedi. Bazen boşuna diyet yapıyormuşum gibi geliyor. Bize net bir şey demediler biz de sormadık ama muhtemelen kolik. Alerjisi olan bebeklerde rezene önerilmiyor diye biliyorum ama ben mi yanlış hatırlıyorum