• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karışır karışır çünkü düzgün anlatamadım. Bu yeni damlaya tam diyeti katılaştırdıktan bir gün sonra bsşladık. Ağlama krizleri falan azaldı dedik doktora. Damlanın mı yoksa diyetin mi etkisi anlayabilmek için damlayı üç gün kesin dedi. Kesmez olaydık. Damladan mı tesadüf mü bilmiyorum. Bugün şaftımızı kaydırdı. Ağlama krizi üstüne ağlama krizi. Bir türlü sakinleşmedi, ishali de bir anda arttı. Tesadüf mü oldu bilmiyorum. Doktoruna yazdık damlayı verin dedi. Bazen boşuna diyet yapıyormuşum gibi geliyor. Bize net bir şey demediler biz de sormadık ama muhtemelen kolik. Alerjisi olan bebeklerde rezene önerilmiyor diye biliyorum ama ben mi yanlış hatırlıyorum
Önerilmediğini yeni duydum yeni başladım.şimdilik sıkıntı yapmadı.ama bitki çayı alerjen değildir yine de perşembe alerjiye gidince sorayım..şimdi anladım damla olayını 🙈 o zaman evet boşa diyet yapıyor olabilirsin 😶 gerçi ishal arttı demişsin yediğin bir şeyden de olabilir.doktor her şeyi birbirine karıştırmış gibi geldi.keşke ilk diyet yapmadan damlayı denetseydi

Önerilmediğini yeni duydum yeni başladım.şimdilik sıkıntı yapmadı.ama bitki çayı alerjen değildir yine de perşembe alerjiye gidince sorayım..şimdi anladım damla olayını 🙈 o zaman evet boşa diyet yapıyor olabilirsin 😶 gerçi ishal arttı demişsin yediğin bir şeyden de olabilir.doktor her şeyi birbirine karıştırmış gibi geldi.keşke ilk diyet yapmadan damlayı denetseydi
Adamı hiç suçlayamıyorum çünkü laktoz intoleransı çıkmadı. Bu damla da laktaz takvlyesi. Yani teorik olarak buna ihtiyacı yoktu. Dışkıdaki mukus ve lökosit de alerjiyi düşündürdüğü için diyete başlatmıştı ama diyetle rahatlama olmayınca çocuğu biraz da olsa belki rahatlatır diye bu damlayı verdi. Hala çözemedik ama galiba bu diyetten daha çok işe yaradı. Doktora sor tabii belki o tavsiye eder ama ben gördüklerimi bırakayım okumak istersen. Bana da başta süt artsın diye sürekli sağım yaptırdılar mesela ama bu yazıya göre o da doğru değilmiş, sütün kimyasını ve ritmini bozuyor diyor
5625BA5E-FEEB-4AF4-B1D7-0F1A0D68EA15.jpeg
45D11202-6945-4DFC-A95C-F150F37235F2.jpeg

valla ben bölünerek çoğalmışım sanki. tek basıma bakıyorum. neyse ki 9. aya girdik. gece 859 kere kalkmasa, günde 7 saat kucakta gezmese iyi kız aslında.
Bu gece saat başı uyandı bizimki. Gazı var, sancısı var bıdı bıdı. Seninki niye uyanıyor? Büyüynce uzun uzun uyuyorlardı hani 🙄

Adamı hiç suçlayamıyorum çünkü laktoz intoleransı çıkmadı. Bu damla da laktaz takvlyesi. Yani teorik olarak buna ihtiyacı yoktu. Dışkıdaki mukus ve lökosit de alerjiyi düşündürdüğü için diyete başlatmıştı ama diyetle rahatlama olmayınca çocuğu biraz da olsa belki rahatlatır diye bu damlayı verdi. Hala çözemedik ama galiba bu diyetten daha çok işe yaradı. Doktora sor tabii belki o tavsiye eder ama ben gördüklerimi bırakayım okumak istersen. Bana da başta süt artsın diye sürekli sağım yaptırdılar mesela ama bu yazıya göre o da doğru değilmiş, sütün kimyasını ve ritmini bozuyor diyor
Eki Görüntüle 3036084 Eki Görüntüle 3036085
Yazı baya ilginçmiş bilmem bize zararı olmadı.her doktor da aynı görüşte değil zaten bir sorayım doktorumuz da sakınca görürse içmeyi bırakırım.sağım bir kere yapmıştım gereksiz geldiği için daha da yapmadım. Arttırmak için bol bol emzirmek daha mantıklı geldi.
Damlayı kesince huzursuz olduğuna göre laktoz intoleransı olabilir.umarım yakında anlaşılır da hemencik çözüme kavuşur.şöyle huzurla sağlıcakla büyüseler keşke

Yazı baya ilginçmiş bilmem bize zararı olmadı.her doktor da aynı görüşte değil zaten bir sorayım doktorumuz da sakınca görürse içmeyi bırakırım.sağım bir kere yapmıştım gereksiz geldiği için daha da yapmadım. Arttırmak için bol bol emzirmek daha mantıklı geldi.
Damlayı kesince huzursuz olduğuna göre laktoz intoleransı olabilir.umarım yakında anlaşılır da hemencik çözüme kavuşur.şöyle huzurla sağlıcakla büyüseler keşke
Tabii öyle zaten. Kendi doktorunuz onayalayabilir. Bana da çocuk doktoru ve emzirme hemşiresi sağ dediği için sağmıştım ama buraya göre yanlış yapmışım. Kim doğru kim yanlış bilmiyoruz. Doktorlar ne derse onu yapıyoruz

Ay inşallah o günler de çok yakındadır. Biz doğdu doğalı hastanedeyiz. Siz de öyle. Allah çaresiz bir şey vermesin de

Back