Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben olsam itiraz ederm
Çirkeflik

gülüşüme çocuk sıçradı sizin romantik hikayeler hep komediye bağlanıyor sanki bizimkiler bütün havalardan açıyor mezdeke Aleyna tilki Gülşen 90lar rüyalarım gibi karmakarışık
Romantik bakışmalar, sarılmalar, romantik bir film ve fonda bayram gelmiş neyime.

O değil de aşağısı yıkılıyo, sese bakılacak olursa sanırım evde 35-40 kişi var. Çarpan kapılar, koşan çocuklar, muhabbet eden adamlar, kadınlar, insan çıldırır.
Ben sessizliği sevdikçe bana müstakil evde oturuyormuş gibi rahat davranan komşuların denk gelmesi bu evrenin bi mesajı mı? Hani öyle bi ses ki, bizim salonda konuşsalar daha az ses duyarım gibi.

Para birimimiz gibi bir şey o. Her kapıyı açıyor. Ondanın varsa gece istediğin saatte tereddütsüz dışarı çıkabiliyorsun mesela. Her şeyi yapma hakkın var, sorgusuz sualsiz. Altın büllük power
Ya manyak ahdhshdhshdh of hic gulceem yoktu bundan sonra bizim grubun adi ABP
O değilde bu devirde şu şartlarda bütün bebeler büllüklü olmalıydı
Umarm büyüdükleri zaman, bu halde olmazyız
Off yaa

O değilde bu devirde şu şartlarda bütün bebeler büllüklü olmalıydı
Umarm büyüdükleri zaman, bu halde olmazyız
Of inşallah bir şeyler düzelmiş olur onlar büyümeden
Basaramadik balus moralim çok bozuk hakkimiz yendi. Bütün haberlerde pamuksunun fotolari var ama dereceye giremedik saka gibi resmen. Kediye torpil yapanlarida gormus olduk haram zikkim olsun
Miss Bride ve sen kedilerinizin mayolu bir boy ve bir portre fotoğrafını atın biz kendi yarışmamızı yapalım. Dereceye girme garantili
Bu bizim üst katımız işte. Tam da böyleler. Hani onların da üst katı olsa sen bizim binada mı yaşıyorsun diyeceğim öyle aynı
Ya manyak ahdhshdhshdh of hic gulceem yoktu bundan sonra bizim grubun adi ABP
Logomuz da olacak mı?

Kesinlikle olması gereken de bu.ama herkes de terbiye görgü olmuyor demek ki.kv onlar buranın bir köyünden uğraşılmaz dedi söylesem de laftan anlamazlar herhalde

Bal0ncuk Miss Bride benim kızın sol memede dıştan bir şey yok ama dokununca küçük fındık kadar sertlik fark ettim başınıza geldi mi ya da duydunuz mu? Perşembe doktora gidicez ama nette hormonsal problemden erken ergenlik olabilir diyor korktum baya

Logoyu tahmin edersin artik diye dusundum.. baska ne olablr ki shdhdhd

Olur aksama yollarim en seksili fotosunu

Yk bulutum hiç dnek gelmedim sen sötleynce baktm bizde yk
Nette aşırı seneryo var.. Okudukça deliririz..
İnşallah bişey yoktur

Masaj yaparken oraya çok dokunmayın diyor doktorlar. Süt mü toplanıyormuş neymiş sallamış olmayayım da ondandır belki. Ciddi bir şey değildir bence

hiç dokunmadım desem. yani bi sıkıntı çıkmaz inş. en iyisi doktor baksın netten arastırma.

Masaj yaparken oraya çok dokunmayın diyor doktorlar. Süt mü toplanıyormuş neymiş sallamış olmayayım da ondandır belki. Ciddi bir şey değildir bence
İnşallah değildir.dayler oraya hafif masaj yapmış geçmiş annemde kardeşimde ovalamış bilemedim ben de bir şey olmaz herhalde
hiç dokunmadım desem. yani bi sıkıntı çıkmaz inş. en iyisi doktor baksın netten arastırma.
ben de dokunmadım tutarken elime sertlik geldi. inşallah çıkmaz

İnşallah değildir.dayler oraya hafif masaj yapmış geçmiş annemde kardeşimde ovalamış bilemedim ben de bir şey olmaz herhalde

ben de dokunmadım tutarken elime sertlik geldi. inşallah çıkmaz
aslında bakmak da lazım. sen iyi yapmışsın. bişey çıkmaz ama için rahat eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…