- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.281
Ben olsam itiraz edermDerece alanlara altin hediye edildi, kendi kendilerine verdi onlarda. 1. Ve 2. Kedi zaten üniversitenin kedi villasinda yetistirdigi kediler, calisanlari sahipleri gibi gosterdiler sonrada 1. Yaptilarorada herkes pamuksuyla foto cekinmek icin siraya girdi resmen dusundukce çıldırıyorum
Bizde yaptik valla cogu kisi tepkisini gosterdi zaten, esim verdikleri katilim belgesini yirtip firlatti onlaraBen olsam itiraz ederm
Çirkeflik
Helal be enişteeeeBizde yaptik valla cogu kisi tepkisini gosterdi zaten, esim verdikleri katilim belgesini yirtip firlatti onlara
Romantik bakışmalar, sarılmalar, romantik bir film ve fonda bayram gelmiş neyime.gülüşüme çocuk sıçradısizin romantik hikayeler hep komediye bağlanıyor sanki bizimkiler bütün havalardan açıyor mezdeke Aleyna tilki Gülşen 90lar rüyalarım gibi karmakarışık
Ya manyak ahdhshdhshdh of hic gulceem yoktuPara birimimiz gibi bir şey o. Her kapıyı açıyor. Ondanın varsa gece istediğin saatte tereddütsüz dışarı çıkabiliyorsun mesela. Her şeyi yapma hakkın var, sorgusuz sualsiz. Altın büllük power
Off yaaO değilde bu devirde şu şartlarda bütün bebeler büllüklü olmalıydı
Umarm büyüdükleri zaman, bu halde olmazyız
Of inşallah bir şeyler düzelmiş olur onlar büyümedenO değilde bu devirde şu şartlarda bütün bebeler büllüklü olmalıydı
Umarm büyüdükleri zaman, bu halde olmazyız
Basaramadik balusmoralim çok bozuk hakkimiz yendi. Bütün haberlerde pamuksunun fotolari var ama dereceye giremedik saka gibi resmen. Kediye torpil yapanlarida gormus olduk haram zikkim olsun
Bu bizim üst katımız işte. Tam da böyleler. Hani onların da üst katı olsa sen bizim binada mı yaşıyorsun diyeceğim öyle aynıO değil de aşağısı yıkılıyo, sese bakılacak olursa sanırım evde 35-40 kişi var. Çarpan kapılar, koşan çocuklar, muhabbet eden adamlar, kadınlar, insan çıldırır.
Ben sessizliği sevdikçe bana müstakil evde oturuyormuş gibi rahat davranan komşuların denk gelmesi bu evrenin bi mesajı mı? Hani öyle bi ses ki, bizim salonda konuşsalar daha az ses duyarım gibi.
Logomuz da olacak mı?Ya manyak ahdhshdhshdh of hic gulceem yoktubundan sonra bizim grubun adi ABP
Kesinlikle olması gereken de bu.ama herkes de terbiye görgü olmuyor demek ki.kv onlar buranın bir köyünden uğraşılmaz dedi söylesem de laftan anlamazlar herhaldeYk bi siz anasınız
O pipi herşeyi anlamlı kılıo
Valla iyi sabır ver sende bulutum
Bem şimdie kapılarına dayanmıştım..
Lena bu aralar oturduğunda oynadığı oyuncağı koltuktan atmayı seviyor ve gülüyor
Sırf bu yüzdeb artk eline ses cıkaran oyuncakları vermiorm
Daha cok bez şeklinde yada ses ckarmayanları veriorm...
Bence anlayış meselesi..
Çocuk bu ne yapalm diyip geçmek saçma
Logoyu tahmin edersin artik diye dusundum.. baska ne olablr ki shdhdhdOf inşallah bir şeyler düzelmiş olur onlar büyümeden
Miss Bride ve sen kedilerinizin mayolu bir boy ve bir portre fotoğrafını atın biz kendi yarışmamızı yapalım. Dereceye girme garantili
Bu bizim üst katımız işte. Tam da böyleler. Hani onların da üst katı olsa sen bizim binada mı yaşıyorsun diyeceğim öyle aynı
Logomuz da olacak mı?
Olur aksama yollarim en seksili fotosunuOf inşallah bir şeyler düzelmiş olur onlar büyümeden
Miss Bride ve sen kedilerinizin mayolu bir boy ve bir portre fotoğrafını atın biz kendi yarışmamızı yapalım. Dereceye girme garantili
Bu bizim üst katımız işte. Tam da böyleler. Hani onların da üst katı olsa sen bizim binada mı yaşıyorsun diyeceğim öyle aynı
Logomuz da olacak mı?
Yk bulutum hiç dnek gelmedim sen sötleynce baktm bizde ykBal0ncuk Miss Bride benim kızın sol memede dıştan bir şey yok ama dokununca küçük fındık kadar sertlik fark ettim başınıza geldi mi ya da duydunuz mu? Perşembe doktora gidicez ama nette hormonsal problemden erken ergenlik olabilir diyor korktum baya
İnşallah canısıYk bulutum hiç dnek gelmedim sen sötleynce baktm bizde yk
Nette aşırı seneryo var.. Okudukça deliririz..
İnşallah bişey yoktur
Masaj yaparken oraya çok dokunmayın diyor doktorlar. Süt mü toplanıyormuş neymiş sallamış olmayayım da ondandır belki. Ciddi bir şey değildir benceBal0ncuk Miss Bride benim kızın sol memede dıştan bir şey yok ama dokununca küçük fındık kadar sertlik fark ettim başınıza geldi mi ya da duydunuz mu? Perşembe doktora gidicez ama nette hormonsal problemden erken ergenlik olabilir diyor korktum baya
Erkek benim kedi, mayo giydirsem cırnıklar beni ahahahsdfgMiss Bride ve sen kedilerinizin mayolu bir boy ve bir portre fotoğrafını atın biz kendi yarışmamızı yapalım. Dereceye girme garantili
hiç dokunmadım desem. yani bi sıkıntı çıkmaz inş. en iyisi doktor baksın netten arastırma.Bal0ncuk Miss Bride benim kızın sol memede dıştan bir şey yok ama dokununca küçük fındık kadar sertlik fark ettim başınıza geldi mi ya da duydunuz mu? Perşembe doktora gidicez ama nette hormonsal problemden erken ergenlik olabilir diyor korktum baya
Tamam yav slip mayo giydir sen de Fedon gibi ahshhshsjErkek benim kedi, mayo giydirsem cırnıklar beni ahahahsdfg
fes takayım, bizimkine anca o giderTamam yav slip mayo giydir sen de Fedon gibi ahshhshsj
İnşallah değildir.dayler oraya hafif masaj yapmış geçmiş annemde kardeşimde ovalamış bilemedim ben de bir şey olmaz herhaldeMasaj yaparken oraya çok dokunmayın diyor doktorlar. Süt mü toplanıyormuş neymiş sallamış olmayayım da ondandır belki. Ciddi bir şey değildir bence
ben de dokunmadım tutarken elime sertlik geldi. inşallah çıkmazhiç dokunmadım desem. yani bi sıkıntı çıkmaz inş. en iyisi doktor baksın netten arastırma.
aslında bakmak da lazım. sen iyi yapmışsın. bişey çıkmaz ama için rahat eder inş.İnşallah değildir.dayler oraya hafif masaj yapmış geçmiş annemde kardeşimde ovalamış bilemedim ben de bir şey olmaz herhalde
ben de dokunmadım tutarken elime sertlik geldi. inşallah çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?