- 19 Kasım 2019
- 53.600
- 136.101
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.181
dr kontrolünüz ne zamanAleykümselam. Bizden de söyle
Bu gece uyuyamadı. Emdi emdi ağladı, ne derdi var anlayamıyorum. Diyete de devam ediyorum ama hala ishal, hala yeşil. Yetmedi üstüne gece benim kanamam başladı tekrar. Regl mi oldum başka bir problem mi var anlamadım
Bizden de selam söyle yavru. Ya ben beta değerlerimle kafa yemiş durumdayım. Onlarla uğraşıyorum o yüzden buralara pek girmemeye çalışıyorum, çünkü kafayı sıyırmak üzereyim sağlıklı mı değil mi anlıcam diyegünaydın herkese
N Neal yakuşuklu irkekimiz nasıl oldu
Katre_g cnm iyimisin-iz
kızlar @olive_bluto ve @MNbeyaz ın hepinize selamı var
Adet için erken mi ki acabaAleykümselam. Bizden de söyle
Bu gece uyuyamadı. Emdi emdi ağladı, ne derdi var anlayamıyorum. Diyete de devam ediyorum ama hala ishal, hala yeşil. Yetmedi üstüne gece benim kanamam başladı tekrar. Regl mi oldum başka bir problem mi var anlamadım
Ay sonundadr kontrolünüz ne zaman
Bir işimiz de normal olsun ya. Gece başladı soramadım ki. Kadına da ne diyeceğim onu da bilmiyorum kanama rengi mi tarif edeceğimBizden de selam söyle yavru. Ya ben beta değerlerimle kafa yemiş durumdayım. Onlarla uğraşıyorum o yüzden buralara pek girmemeye çalışıyorum, çünkü kafayı sıyırmak üzereyim sağlıklı mı değil mi anlıcam diye
Sende ne var ne yok kuşum?
Adet için erken mi ki acabagerçi kiminin de erken geliyormuş galiba. Doktoruna sordun mu
kafayı yiyecek durum yk kuzumBizden de selam söyle yavru. Ya ben beta değerlerimle kafa yemiş durumdayım. Onlarla uğraşıyorum o yüzden buralara pek girmemeye çalışıyorum, çünkü kafayı sıyırmak üzereyim sağlıklı mı değil mi anlıcam diye
Sende ne var ne yok kuşum?
Adet için erken mi ki acabagerçi kiminin de erken geliyormuş galiba. Doktoruna sordun mu
Tarif etcen tabi kadın yorum yapar renkten benceAy sonunda
Bir işimiz de normal olsun ya. Gece başladı soramadım ki. Kadına da ne diyeceğim onu da bilmiyorum kanama rengi mi tarif edeceğim
Kuzu 5. Gün 10.40, 7.gün 34.75, 9. Gün 55.84 çıktı. Son artış biraz düşük geldi bana. Hastaneyle görüştüm artışlarınız güzel, beklediğimiz değerin biraz altında değeriniz. Ama test gününüz aslında 10.gün siz 9. Günü yolladınız falan dedi. Yarın yine tekrarlıcam ama kafam karıştı işte. Zor yoldan elde edilen bir gebelik olmasa belki böyle düşünmezdim bilmiyorum kikafayı yiyecek durum yk kuzum
keseyi görmeden anlamazsın ki
ama değerlerin gayet güzel.. sorun yokki değerlerinde
Yazdım şimdi doktora. Bu regl mi yoksa erken gelmemi gerektiren bir durum mu diye. Regl olmuş olabilirsin dedi :/ Çok erken yav. Hani süt koruyordu. Bir şeyimiz de normal olmasın mı?Tarif etcen tabi kadın yorum yapar renkten bence
Kuzu 5. Gün 10.40, 7.gün 34.75, 9. Gün 55.84 çıktı. Son artış biraz düşük geldi bana. Hastaneyle görüştüm artışlarınız güzel, beklediğimiz değerin biraz altında değeriniz. Ama test gününüz aslında 10.gün siz 9. Günü yolladınız falan dedi. Yarın yine tekrarlıcam ama kafam karıştı işte. Zor yoldan elde edilen bir gebelik olmasa belki böyle düşünmezdim bilmiyorum kiumarım sadece kuruntu yapıyorumdur
bence değerler gayet güzel cnmTarif etcen tabi kadın yorum yapar renkten bence
Kuzu 5. Gün 10.40, 7.gün 34.75, 9. Gün 55.84 çıktı. Son artış biraz düşük geldi bana. Hastaneyle görüştüm artışlarınız güzel, beklediğimiz değerin biraz altında değeriniz. Ama test gününüz aslında 10.gün siz 9. Günü yolladınız falan dedi. Yarın yine tekrarlıcam ama kafam karıştı işte. Zor yoldan elde edilen bir gebelik olmasa belki böyle düşünmezdim bilmiyorum kiumarım sadece kuruntu yapıyorumdur
Ay inşallah baluşum yaaabence değerler gayet güzel cnm
Tamam sustum haahahufacık bir kıskançlık krizi yaşamışsınız
atlatırsınız cnm inşallah
saydır ama burdan değil
gri olmana dayanamam cukom
doğuruncada dertler bitmiyorkiAy inşallah baluşum yaaazaman geçmiyor ki yarın olsun
Sen nasılsın lena nasıl kuzu?
Size ne oldu baluşdoğuruncada dertler bitmiyorki
iyi olmaya çalışıyoruz
düşünmemeye çalışŞu regl bi gelse zaman akacakta gelemeditam 9 gün oldu opu olalı
düşünmemeye çalış
eğer düşünürsen gelmez
ay cukom doğuruncada dertler bitmiyor...Aklım fikrim regl olmuş baluuş önce gelmesin diye beklerdik şimdi gelsin diye ahsjhshs bebeler bize kafayı yedirtecek
Size ne oldu anlatmak ister misin
Gerçekten ben de havaların düzelmesini dört gözle bekliyorum. Sanki havalar düzelince her şey yoluna girecekmiş gibiN Neal analık ne zor kendi derdine mi düşecesiiin bebenin derdine mii . Şu havaların kasvetinden bk gibi herşey şu bahar bi gelsin herşey yoluna girsin be
Katre_g Değer artışı gayet güzel. Bizim bebeler sence bizi ohh be dedirtecek olsaydı bu kadar zor gelirlermiydi? Heyecan yaratıyo sıpalar. Yarın güzel bi artışla selam anne diyecek inşallah
ay cukom doğuruncada dertler bitmiyor...
bu sağlıkçılarda hep aklımızda acaba? soru işaretini bırakıyor
Gerçekten ben de havaların düzelmesini dört gözle bekliyorum. Sanki havalar düzelince her şey yoluna girecekmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?