Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım şu tahlil de bir çıksın da ne kadar zormuş. Hep sütüm olsun emzirebileyim diye dua ediyordum. Eksik dua etmişim
evet doğumdan sonrası daha zormuş dua etmeyi bilmiyoruz tek değilsin şimdi benim kızın aşı esnasında dudak kenarları morarıyormuş kalbini dinletin dediler ona gidicez haftaya.her ay yeni bir şey çıkıyor sakin kalmaya çalışıyorum.çok şükür büyük bir hastalığımız yok diyorum

İnşallah hç bir sorun yoktur bulutum
geçmiş olsun

Bizimkinde de ağlarken oluyor. O da alerji belirtisi değil mi

İnşallah hç bir sorun yoktur bulutum
geçmiş olsun
İnşallah bal0ncuğum çok sağol
Bizimkinde de ağlarken oluyor. O da alerji belirtisi değil mi
Belirtiler arasında hiç duymadım.ağlarken dikkat etmedim ama olsa gözüme çarpardı sanırım.aşı esnasında bile kafamı çeviriyorum hemşire dedi.sen de yine sor istersen için rahat etsin

Ben hangi birini sorayım bilmiyorum. Bir yerlerde okumuştum besin alerjisini araştırırken ama nerede hatırlamıyorum

Ben hangi birini sorayım bilmiyorum. Bir yerlerde okumuştum besin alerjisini araştırırken ama nerede hatırlamıyorum
Öyleyse eğer mutlu olurum.kalp olmasında..her şeyi sorucaz artık napalım anne olmak böyle bir şeymiş demek ki.
eşim sen böyle her şeye üzülürsen olmaz bu kız düşe kalka büyüyecek dedi haklı galiba

Bana da sürekli böyle diyorlar ya. İçimizi ferah tutalım. Sağlıkla, keyifle büyütelim inşallah

En kolay kısmı hamilelikmiş. Yaşadığım sorunlu ve diken üstünde geçen hamileliğim işin en kolay tarafıymış. 9. Aydan bildiriyorum, aylardır evdeyim, kızın uyku saatlerine bir hayat sığdırmaya çalışıyorum. Eşimle tartışmamızdan sonra ona karşı da eski sevgim yok. Ve bunları söyleyecek kimsem de yok. Söylediğimde nankörlükle suçlanıyorum. Herşey maddiyatmış gibi...

Niye öyle oldunuz ya :/

Uyku eğitimi vermednmi gelinim?
Ben özel eğitim paketi csrt curt almadm kendim verdim eğitimi 4. Ayda başladm cok rahat ettirri beni.. Ama geç değil nerden başlasan iyi olur.. Daha rahat edersn..
Eş konusuna gelince ah bu erkekler..
Ne oldu bakalm anlatmak istermsn

Ya bunun telefonu genelde bende olur. Bırakır gider şifresi biseyi yok. Baktım messengerda mesaj önerilerinde bi kız. Ortalığı birbirine kattım.
Oyundan bi kızmış da bi kere konusmus da, zaten profilinde evli yazıyomuş da beraber bebekle resmimiz varmış da, kimseyle konusmucakmıymış da ben aldatiyo muamelesi yapmışım alınmış beyefendi. Oyle bi niyeti olsa telefon bende durur muymus falan. Sinir oluyorum bu rahat hallerine. Hâlâ bekar sanıyo kendini. Günahını almışım hesabını nasıl verecekmişim öteki tarafta. Neyse işte öyle bayağı bağırdım da şimdi iyi gibiyiz. Gitti zaten.

Bu hikayenin tam olarak neresinde sen nankör oldun? Hatta genel olarak sen nasıl nankör oldun? Hayatındaki herkesi kendinden öne koyan bir insansın yani nasıl nankör olabilirsin

Bu hikayenin tam olarak neresinde sen nankör oldun? Hatta genel olarak sen nasıl nankör oldun? Hayatındaki herkesi kendinden öne koyan bir insansın yani nasıl nankör olabilirsin
Anneme göre istediğin herşeyi fiyat sormadan alıyorsan, eşin karışmıyorsa, etrafta iltifatlar ediyosa ayda iki üç kere de çiçek yolluyosa hiçbir şeyden şikayet etmemelisin. Nankör olursun.

Oyy kiyamam ikinize de canım su 3 ay bi gecsin, daha rahatlayacaksiniz ikiniz de. İnsallah bsycik de cikmaz, mis gibi buyup gider kuzucugun. Sen de biraz daha sakin kalmaya çalışmak zorundasin, zor ama yapabilirsin.

ufacık bir kıskançlık krizi yaşamışsınız
atlatırsınız cnm inşallah

Şımarıklık resmen görmemişlik mi yada? sinirim bozuldu baluş saydırasım var
saydır ama burdan değil
gri olmana dayanamam cukom

günaydın herkese

N Neal yakuşuklu irkekimiz nasıl oldu
Katre_g cnm iyimisin-iz

kızlar olive_bluto ve MNbeyaz ın hepinize selamı var
Aleykümselam. Bizden de söyle
Bu gece uyuyamadı. Emdi emdi ağladı, ne derdi var anlayamıyorum. Diyete de devam ediyorum ama hala ishal, hala yeşil. Yetmedi üstüne gece benim kanamam başladı tekrar. Regl mi oldum başka bir problem mi var anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…