- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.268
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.161
evet doğumdan sonrası daha zormuşBakalım şu tahlil de bir çıksın da ne kadar zormuş. Hep sütüm olsun emzirebileyim diye dua ediyordum. Eksik dua etmişim
İnşallah hç bir sorun yoktur bulutumevet doğumdan sonrası daha zormuşdua etmeyi bilmiyoruz tek değilsin şimdi benim kızın aşı esnasında dudak kenarları morarıyormuş kalbini dinletin dediler ona gidicez haftaya.her ay yeni bir şey çıkıyor sakin kalmaya çalışıyorum.çok şükür büyük bir hastalığımız yok diyorum
Bizimkinde de ağlarken oluyor. O da alerji belirtisi değil mievet doğumdan sonrası daha zormuşdua etmeyi bilmiyoruz tek değilsin şimdi benim kızın aşı esnasında dudak kenarları morarıyormuş kalbini dinletin dediler ona gidicez haftaya.her ay yeni bir şey çıkıyor sakin kalmaya çalışıyorum.çok şükür büyük bir hastalığımız yok diyorum
İnşallah bal0ncuğum çok sağolİnşallah hç bir sorun yoktur bulutum
geçmiş olsun
Belirtiler arasında hiç duymadım.ağlarken dikkat etmedim ama olsa gözüme çarpardı sanırım.aşı esnasında bile kafamı çeviriyorum hemşire dedi.sen de yine sor istersen için rahat etsinBizimkinde de ağlarken oluyor. O da alerji belirtisi değil mi
Ben hangi birini sorayım bilmiyorum. Bir yerlerde okumuştum besin alerjisini araştırırken ama nerede hatırlamıyorumİnşallah bal0ncuğum çok sağol
Belirtiler arasında hiç duymadım.ağlarken dikkat etmedim ama olsa gözüme çarpardı sanırım.aşı esnasında bile kafamı çeviriyorum hemşire dedi.sen de yine sor istersen için rahat etsin
Öyleyse eğer mutlu olurum.kalp olmasında..her şeyi sorucaz artık napalım anne olmak böyle bir şeymiş demek ki.Ben hangi birini sorayım bilmiyorum. Bir yerlerde okumuştum besin alerjisini araştırırken ama nerede hatırlamıyorum
Bana da sürekli böyle diyorlar ya. İçimizi ferah tutalım. Sağlıkla, keyifle büyütelim inşallahÖyleyse eğer mutlu olurum.kalp olmasında..her şeyi sorucaz artık napalım anne olmak böyle bir şeymiş demek ki.
eşim sen böyle her şeye üzülürsen olmaz bu kız düşe kalka büyüyecek dedi haklı galiba
İnşallah öyle yapalımBana da sürekli böyle diyorlar ya. İçimizi ferah tutalım. Sağlıkla, keyifle büyütelim inşallah
Niye öyle oldunuz ya :/En kolay kısmı hamilelikmiş. Yaşadığım sorunlu ve diken üstünde geçen hamileliğim işin en kolay tarafıymış. 9. Aydan bildiriyorum, aylardır evdeyim, kızın uyku saatlerine bir hayat sığdırmaya çalışıyorum. Eşimle tartışmamızdan sonra ona karşı da eski sevgim yok. Ve bunları söyleyecek kimsem de yok. Söylediğimde nankörlükle suçlanıyorum. Herşey maddiyatmış gibi...
Uyku eğitimi vermednmi gelinim?En kolay kısmı hamilelikmiş. Yaşadığım sorunlu ve diken üstünde geçen hamileliğim işin en kolay tarafıymış. 9. Aydan bildiriyorum, aylardır evdeyim, kızın uyku saatlerine bir hayat sığdırmaya çalışıyorum. Eşimle tartışmamızdan sonra ona karşı da eski sevgim yok. Ve bunları söyleyecek kimsem de yok. Söylediğimde nankörlükle suçlanıyorum. Herşey maddiyatmış gibi...
Bu hikayenin tam olarak neresinde sen nankör oldun? Hatta genel olarak sen nasıl nankör oldun? Hayatındaki herkesi kendinden öne koyan bir insansın yani nasıl nankör olabilirsinYa bunun telefonu genelde bende olur. Bırakır gider şifresi biseyi yok. Baktım messengerda mesaj önerilerinde bi kız. Ortalığı birbirine kattım.
Oyundan bi kızmış da bi kere konusmus da, zaten profilinde evli yazıyomuş da beraber bebekle resmimiz varmış da, kimseyle konusmucakmıymış da ben aldatiyo muamelesi yapmışım alınmış beyefendi. Oyle bi niyeti olsa telefon bende durur muymus falan. Sinir oluyorum bu rahat hallerine. Hâlâ bekar sanıyo kendini. Günahını almışım hesabını nasıl verecekmişim öteki tarafta. Neyse işte öyle bayağı bağırdım da şimdi iyi gibiyiz. Gitti zaten.
Anneme göre istediğin herşeyi fiyat sormadan alıyorsan, eşin karışmıyorsa, etrafta iltifatlar ediyosa ayda iki üç kere de çiçek yolluyosa hiçbir şeyden şikayet etmemelisin. Nankör olursun.Bu hikayenin tam olarak neresinde sen nankör oldun? Hatta genel olarak sen nasıl nankör oldun? Hayatındaki herkesi kendinden öne koyan bir insansın yani nasıl nankör olabilirsin
Tek derdin bu olsun prenses hanım
Oyy kiyamam ikinize de canımAh bulut içim parçalanıyor o öyle kıvrandıkça. Elimizden hiçbir şey gelmiyor; öylece izliyoruz ıkınmasını, ağlamasını. Dün gece öyle bir ağlama krizine girdi ki bu sefer gitti dedim aklım gitti. İnşallah geçer inşallah. Doğru diyorsun, testler de sakat. Of çocuklar da anne babalar da hastalanmasın
ufacık bir kıskançlık krizi yaşamışsınızYa bunun telefonu genelde bende olur. Bırakır gider şifresi biseyi yok. Baktım messengerda mesaj önerilerinde bi kız. Ortalığı birbirine kattım.
Oyundan bi kızmış da bi kere konusmus da, zaten profilinde evli yazıyomuş da beraber bebekle resmimiz varmış da, kimseyle konusmucakmıymış da ben aldatiyo muamelesi yapmışım alınmış beyefendi. Oyle bi niyeti olsa telefon bende durur muymus falan. Sinir oluyorum bu rahat hallerine. Hâlâ bekar sanıyo kendini. Günahını almışım hesabını nasıl verecekmişim öteki tarafta. Neyse işte öyle bayağı bağırdım da şimdi iyi gibiyiz. Gitti zaten.
saydır ama burdan değilŞımarıklık resmengörmemişlik mi yada? sinirim bozuldu baluş saydırasım var
Aleykümselam. Bizden de söylegünaydın herkese
N Neal yakuşuklu irkekimiz nasıl oldu
Katre_g cnm iyimisin-iz
kızlarolive_bluto ve MNbeyaz ın hepinize selamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?