- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.141
İyi afern bak seni de sevdim smdi ahdhshdhben neyimmmmmmm ???
bende fenerbahçeliyim herhalt
üstelik sırf fenerliyiz diye lena 20sinde doğacak 19u oldu
19.07 (1907)
gerçi bu kadar abartıyı ben istemedim..istemezdimde...
eşim doktoru kandırdı
Yaa nasil akıllı, bizimki tembel anca onunde yatar beklerÖnce burnunu araya sokup bi yolluyo, sonra patisiyle açıyo.
Ya kızlar üst sokakta bir okul var, bi kez konuşmuştum, seneye gelirim demiştim ama, Bugün tekrar görüşmeye bekliyoruz yazmışlar. Çocuk küçük kıyamıyorum. Çalışırsam 10 gün eşim burada, o bakacak, hafta sonları tatil. 12 gün filan da Annem bakacak. Yani bakmaz da, bakarsa. Ne yapsam bilemedim.
Bende cok heycanliyim sanki beni oylayacaklarYa ahahhaha hadi bakalım heyecanla bekliyoeuz bizde sonucu
Yaa nasil akıllı, bizimki tembel anca onunde yatar bekler
Bende cok heycanliyim sanki beni oylayacaklar
Laaa buda fanatik cıktıİyi afern bak seni de sevdim smdi ahdhshdh
1 guncuk kaydirma imkani vardiysa neden yapmasındi, mantikli yani hahaahah
Kaka nöbetinde
Yok bee, biraz kiytiriktan benim ahahahaLaaa buda fanatik cıktı
Ne oldi yineeeKaka nöbetinde
Uğraşıyoruz işte sıkıntısı neden diye. Diyet pek işe yaramıyor gibi. Dün krizleri arttı, hiçbirimizde derman kalmadı. Diyet beni fiziken de ruhen de çökertti. Üç günde bir kilo verdim. Şimdi de laktoz intoleransı mı var diye bakılacak. İki gün sonra çıkacakmış sonuç :/Ne oldi yineee
HafsysysBen bile heyecanlandım hashs teyzelik kolay değil
bana fikrimi soracak olursan bebeğinin senin kokuna sevgine ihtiyacı var.birkaç sene erteleyebiliyorsan ertele.bir daha bebek olmayacak bu güzel anlarının tadını çıkarÖnce burnunu araya sokup bi yolluyo, sonra patisiyle açıyo.
Ya kızlar üst sokakta bir okul var, bi kez konuşmuştum, seneye gelirim demiştim ama, Bugün tekrar görüşmeye bekliyoruz yazmışlar. Çocuk küçük kıyamıyorum. Çalışırsam 10 gün eşim burada, o bakacak, hafta sonları tatil. 12 gün filan da Annem bakacak. Yani bakmaz da, bakarsa. Ne yapsam bilemedim.
Kan da varsa bile çıkmayabiliyormuş.sen şimdiden böyleysen durum kötü.bu diyet işleri uzun sürüyor Allah kolaylık versin. 10gün dişini sık zor ama bebişinin iyiliği içinUğraşıyoruz işte sıkıntısı neden diye. Diyet pek işe yaramıyor gibi. Dün krizleri arttı, hiçbirimizde derman kalmadı. Diyet beni fiziken de ruhen de çökertti. Üç günde bir kilo verdim. Şimdi de laktoz intoleransı mı var diye bakılacak. İki gün sonra çıkacakmış sonuç :/
Ne çıkmayabiliyormuş? Ya beni sanırım düşünmek uygulamaktan daha çok bitirdi. Sanki sütümle çocuğu hasta ediyormuşum gibi geliyor ve yine benim bi halttan anlamamamın mağduriyetini çocuk yaşıyor. Belki baştan fark etsem şimdiye çözülmiştü. Sizinkinin dışkıda kan dışında ne belirtisi olmuştu?Kan da varsa bile çıkmayabiliyormuş.sen şimdiden böyleysen durum kötü.bu diyet işleri uzun sürüyor Allah kolaylık versin. 10gün dişini sık zor ama bebişinin iyiliği için
Benim dediğim kanda alerji testi alerji varsa bile çıkmayabilir demiştir doktor.laktoz intoleransı farklıydı dimiNe çıkmayabiliyormuş? Ya beni sanırım düşünmek uygulamaktan daha çok bitirdi. Sanki sütümle çocuğu hasta ediyormuşum gibi geliyor ve yine benim bi halttan anlamamamın mağduriyetini çocuk yaşıyor. Belki baştan fark etsem şimdiye çözülmiştü. Sizinkinin dışkıda kan dışında ne belirtisi olmuştu?
He evet çok küçük oldukları için kandaki testlet yanıltıcı oluyormuş alerjide. Laktoz intoleransına dışkıdan bakıyorlar. Çarşamba çıkacakmış sonucu bakalım. Bununki aynı zamanda çok sulu sadece yeşil ve mukuslu değil. Hatta anlamadığım bir şekilde tahlillerde mukus az yazıyor hep :/ Belki de alerji değil mi bilemedim. İkisinin belirtileri çok benzernişBenim dediğim kanda alerji testi alerji varsa bile çıkmayabilir demiştir doktor.laktoz intoleransı farklıydı dimi
Kendini suçlama sen nerden bileceksin sağlık çalışanı değilsin ki. 2.aydan sonra daha çok belirti veriyor o yüzden ben de anlamamıştım kan olana kadar.mukuslu ve yeşil kaka yapıyordu ama bunlar tek başına önemli değil.kanama ya da vücutta döküntü olup olmadığına bakıyorlar.ağız çevresinde ya da yüzünde kısa süreli kızarıklık çıkıyor geçiyor.anne sütü şifadır hasta etmez ki onlar zamanla alışacaklar bağırsakları geliştikçe, büyüdükçe
daha önce adamla bir sonraki sene için anlaştık, ikinci dönem düşünüyodum. Bugün tekrar görüşmeye çağırınca bebeğe kıyamadım, görüşmeye gelemem çünkü çalışmayı düşünmüyorum dedim.bana fikrimi soracak olursan bebeğinin senin kokuna sevgine ihtiyacı var.birkaç sene erteleyebiliyorsan ertele.bir daha bebek olmayacak bu güzel anlarının tadını çıkar
Sonucu yazarsın inşallah hiçbir şeyi yoktur yakında geçerHe evet çok küçük oldukları için kandaki testlet yanıltıcı oluyormuş alerjide. Laktoz intoleransına dışkıdan bakıyorlar. Çarşamba çıkacakmış sonucu bakalım. Bununki aynı zamanda çok sulu sadece yeşil ve mukuslu değil. Hatta anlamadığım bir şekilde tahlillerde mukus az yazıyor hep :/ Belki de alerji değil mi bilemedim. İkisinin belirtileri çok benzerniş
Ah bulut içim parçalanıyor o öyle kıvrandıkça. Elimizden hiçbir şey gelmiyor; öylece izliyoruz ıkınmasını, ağlamasını. Dün gece öyle bir ağlama krizine girdi ki bu sefer gitti dedim aklım gitti. İnşallah geçer inşallah. Doğru diyorsun, testler de sakat. Of çocuklar da anne babalar da hastalanmasınSonucu yazarsın inşallah hiçbir şeyi yoktur yakında geçerbizim kan olduğu halde kaka testinde kan yok yazıldı bu testlere güven olmaz alerji ya da intolerans fark etmez karnı ağrımasın yeter bkonuşamıyor da derdini anlatamadığından ağlıyor yavrucak hiç kıyamıyorum miniklere
neoş iyi yönünden bakUğraşıyoruz işte sıkıntısı neden diye. Diyet pek işe yaramıyor gibi. Dün krizleri arttı, hiçbirimizde derman kalmadı. Diyet beni fiziken de ruhen de çökertti. Üç günde bir kilo verdim. Şimdi de laktoz intoleransı mı var diye bakılacak. İki gün sonra çıkacakmış sonuç :/
Garipmiş gerçektendaha önce adamla bir sonraki sene için anlaştık, ikinci dönem düşünüyodum. Bugün tekrar görüşmeye çağırınca bebeğe kıyamadım, görüşmeye gelemem çünkü çalışmayı düşünmüyorum dedim.
Adam ne dese beğenirsin? Beni işe almak için değil, tanışmak için çağırmış.
Seneye çalışacaağım zaman kadro müsaitse ararsın, görüşmeye gelirim işe almadan önce tanışırsın, sonra çalışmaya başlarım. Konuştuktan ve anlaştıktan üç dört gün sonra tekrar mesaj atıp tanışmak için çağırmak ne ya, gıcık oldum. Çalışmam orda daha.
KeşkeAh bulut içim parçalanıyor o öyle kıvrandıkça. Elimizden hiçbir şey gelmiyor; öylece izliyoruz ıkınmasını, ağlamasını. Dün gece öyle bir ağlama krizine girdi ki bu sefer gitti dedim aklım gitti. İnşallah geçer inşallah. Doğru diyorsun, testler de sakat. Of çocuklar da anne babalar da hastalanmasın
Bakalım şu tahlil de bir çıksın da ne kadar zormuş. Hep sütüm olsun emzirebileyim diye dua ediyordum. Eksik dua etmişimKeşkeAnlıyorum seni insan onun ağrısı kendisine geçsin istiyor.sen diyet yaptıkça ağlaması geçip rahatlayacak bence.benimki de kıvranıp terleyip duruyordu emzirmeye devam ediyordum kaka yapıp rahatlıyordu.diyetle birlikte daha iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?