Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
giniydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu hafta sonu herifcağzım burdaydı ondandır bakamamalarım
pislikooooooooo herif.... d.günü hediyesi olarak feneryumdan hediye istedi 915 tlye mal oldu
onu hazmetmeye çalışıyorum
sen git 3 hafta gelme gözüme görünme dedm

sizden naber bakalım

Bak bak baaaaakkkk, artik nasil dolu dolu gectiyse demek

Kral eniste bee, Fenerbahçe'li oldugu icin bundna sonra one number enistem olur kendileri ahahaha

Bak bak baaaaakkkk, artik nasil dolu dolu gectiyse demek

Kral eniste bee, Fenerbahçe'li oldugu icin bundna sonra one number enistem olur kendileri ahahaha
ben neyimmmmmmm ???
bende fenerbahçeliyim herhalt
üstelik sırf fenerliyiz diye lena 20sinde doğacak 19u oldu
19.07 (1907)
gerçi bu kadar abartıyı ben istemedim..istemezdimde...
eşim doktoru kandırdı

Ayyy evet çok heyecnalıyım. İnş sorunsuz ilerler. Bana dua edin hayatımda ilk kez hamileyim o yüzden sabah akşam hala idrar testi yapıyorum ahahahahahahaaha
ben neyimmmmmmm ???
bende fenerbahçeliyim herhalt
üstelik sırf fenerliyiz diye lena 20sinde doğacak 19u oldu
19.07 (1907)
gerçi bu kadar abartıyı ben istemedim..istemezdimde...
eşim doktoru kandırdı
O kadar mı fanatik yaa

Çoook ama çook mutlu oldum katrem burnumun direği sızladı çok sabrettin sabrın sonu güzel oldu sağlıcakla kucağına al miniğini
iyi ve uykusuzum bal0ncuğum senden nabey yoksun buralarda dicektim eniştenin doğumgünüymüş birlikte nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun inşallah

yk cnm daha 3 hafta var d.gününe
3 hafta yok die erkenden aldırdı
ama tşk ederiz kuzum

Kiz van kedisi guzellik yarismasi vardi dun ama cok kar yagdi cumartesiye ertelediler
Açıyo. Açamazsa acılana kadar ortalığı yikiyo
Aa benimki açamıyor kapi cok şükür, oyle aglama huyuda yok odada tek kalmadigi surece. Her gordugunde kizicaksin mecbur baska care gelmiyor aklima. Bebekle zor isin

sonradan durumları gördüm
ee pek sade değilmiydi ama pamuksu

Önce burnunu araya sokup bi yolluyo, sonra patisiyle açıyo.
Ya kızlar üst sokakta bir okul var, bi kez konuşmuştum, seneye gelirim demiştim ama, Bugün tekrar görüşmeye bekliyoruz yazmışlar. Çocuk küçük kıyamıyorum. Çalışırsam 10 gün eşim burada, o bakacak, hafta sonları tatil. 12 gün filan da Annem bakacak. Yani bakmaz da, bakarsa. Ne yapsam bilemedim.

Yok baluş 1 tane koyuyolar, ben sordum özellikle

eveet ben embriyocuklarla ilgileniyodum hahdhhsj mazeretim vaaar

Amin baluş amin

Ya ahahhaha hadi bakalım heyecanla bekliyoeuz bizde sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…