Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanda çıkmayan idrarda nasıl çıkacak ki? Beta önce kanda çıkmıyor mu? İdrara sonradan geçiyor benim bildiğim. Bekleyip adet tarihi geçince tekrar yapmakta fayda var şu an hala çok erken
Evet kesinlikle önce kana geçer sonra idrara ama bu şekilde yaşayan çok varmış sebebi ne acaba çok merak ediyorum bende ona şaşırıyorum zaten bütün testlerim silikken nasıl kanda çıkmaz çok garip bekleyip göreceğiz artık

Tersten bağlamakta mantıklı.sonuç çıkınca yazarsın anne sütüyle hemen atlatır.Bizim kakalarda hep sıvı gibiydi belki alerjide de oluyordur.ama bence de ayaktan almıştır çok hassas oluyorlar ben çorap dahil her şeyi iki kat giydiriyordum bir ay önce terlemeye başlayınca tek kata geçirdim.uyanınca yelek,dışarı çıkarsak da patik giydirmeye devam ediyorum.gerçi ayağından çıkarıyor bir şekilde

İyi canım napayım valla mayısta sınavım var ders çalışıyorum sen napıyosun nasılsın. Bu arada kesinleşti oğlum olacak çekilin ben erkek anasıyım hahahahha
cnmmm gözünüz aydın sağlıkla kucağına al inşallah
sende baya uğraştın emek ettin..
ne sınavın var kız

N Neal dayler dayler gözünüz aydın aşirete biri daha eklendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…