Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte orası bieaz karışık baluşşş, embriyolog doktoruna sor taze mi olcak dondurulmuş mu dedi. E2 3.000’in üstünde olduğu için dondurulmuş olabilirr, haber bekliyorum bakalımm
ay bizide haber et
benim dondurulmuştu
Şurada eneejik günaydınlı mesajlarımız ne de çabuk unutuldu. İnsanoğlu nankör. Hep yapmadıklarımız konuşuluyor

Geç olsun güç olmasın
günlük yaşıyorum ben beğenemedinmi

Amin neoş, sen neler yapıyorsun tek mi bakıyorsun beybiye annen geldi mi
Annem gece kalmıyor artık. Gün içinde başa çıkamadığımız ya da derdini anlayamadığımız saatlerde geliyor. Akşam eve gidiyor. Bu ara biraz hasta gibi ishal, burun tıkanıklığı var. Takip ediyoruz bakalım başka semptom olursa getirin dedi doktoru. İnşallah düzelir de gitmeye gerek kalmaz

Ah ne güzel alışıyosunuz birbirinize
Ya kuzum küçüğüm kıyamam inşallah toparlar gerek kalmadan doktora

Yavruş yarın gidicem kontrol edicek , bazen su topluyomuş karın ona falan bakacakmış ona göre karar vercekmiş. Göbüş uygunsa bebiş cumartesi yerleşecek aghhsh değilse bi sonraki artık
Hadi hakkında hayırlısı cukom

Geçmiş olsn neoş
Özel aşılarınıda yaptır mutlaka

Bana hiç sormadilar alerjiyi, 3. Ay kontrolunde direkt yapti doktor. 2. Dozu da 5. Ayda olacak. Herhangi bir yan etki olmadı kisa vadede. Uzun vadede bsy olyorsa onu bilmiyorm cnm.

Benim ki uzun bir süreç.Allah kolaylık versin sana çocuk doktoru 2 hafta süt ürünleri yeme dediğinde 2 aylık falandı ben fazladan iki hafta daha diyet yaptım çünkü her kaka yapmasında ağlıyordu karnı ağrıyor sanıyordum.meğerse çocuğun poposunda çatlak varmış doktor bozuntusu görmemiş.bunu aylar sonra öğrendim tabi..başlarda yumurta susam ceviz sucuk gibi şeyler yediğimde de ufak kanlar oluyordu onları da kesmiştim.kahvaltıda yeşillik zeytin patates kızartması yada haşlaması yiyordum.reçel sevmem diğer tatlılardan hiçbir şey yiyemiyordum kendime un helvası kavurup onu yiyordum.sütsüz yumurtasız kekte fena olmuyor.margarin pudra şekeri vanilya kakao sucuk salam sosis jelibon çikolata tavuk döner(yoğurt) hepsinde süt olduğundan yemeyi kesmiştim.paketli gıdalardan bir tek cipste yok ama her çeşidi aynı değil iyice bakmak lazım.

çocuk doktoru baktı anlamıyor alerji için yeşil alan açtı.burda alerji bölümü olmadığından en yakın Aydın a gittik.tabi gidene kadar bir ay daha geçti böylece benim diyet 2 ay sürdü.ben araştırdığım ve halsiz düştüğüm için bu tip durumlarda kalsiyum içmek gerektiğini öğrendim aile hekimine yazdırdım doktora gidene kadar kullandım.doktor da kalsiyuma başlaman iyi dedi.ufak kanları ve mukusu önemsemediklerini adet kanı gibi olursa dikkat etmemi söyledi.peynir yiyince noktadan fazla oldu dedim o zaman sadece süt ürünlerini kes diğerlerine alerjisi yoktur dedi.kakasının fotoğraflarını gösterdim kan alıp test yapalım dicem ama testte olsa da çıkmayabiliyor dedi.yaptırmadım.bizim ciltte döküntü yoktu.ağız çevresinde kızarıklık çıkıyor geçiyor.poposuna baktı çatlak varmış belki de ufak kan bu yüzden oldu dedi aklıma şüphe soktu.

eve gelince süt ürünleri azcık yemeye başladım nokta kadar kan oldu.kek poğaça gibi şeylerde de sadece ufacık nokta kadar kan oluyor.ama yaş pastayı abartıp fazla yiyince kan çoğaldı.anladım ki fazlası zarar.şimdi 31inde alerjiye gidicez.peynir yoğurt azcık yiyorum noktalar halinde kan gelse de önemsemiyorum.geri kalan her şeyi sınırsız yemeye başladım.doktorun bir şey diceğini düşünmüyorum tekrardan süt ürünleri diyetine sokarsa da girerim şimdilik bebeğime bir zararı yok diye diyeti bozdum.bazı arkadaşların doktoru benimki gibi ufak kan ve mukusu önemsemiyor bazıları ise sadece mukus olsa diyet yaptırmaya devam ediyor.doktordan doktora değişiyor Sizin alerji değildir ya da çabuk geçer inşallah

Ne uzun yazmışım bu arada kandiliniz mübarek olsun
Hayırlı kandiller bulutçum. Çok sağ ol ya bizimkine daha önce de tahlil yapıldı aslında yeşil ve mukuslu diye. Onda kan çıkmadı. Bu sefer ishal. Niye anlamadım ama tekrar gizli kan bakmak istedi. İşin kötüsü ishal olduğu için bez emiyor kakayı, tahlile götürecek bir şey kalmıyor elimizde. Amin inşallah alerji ya da başka bir sorun yoktur ve kendiliğinden geçer. Moralim acayip bozuldu

Moralin hiç bozulmasın döküntüsü aşırı kan yoksa hiçbir sıkıntı yok.ishal de hemen geçer inşallah ilaç vermedi mi? Anne sütü işe yaramazsa antibiyotik veriliyor galiba.bizim testte kan çıkmadı ama bezde görüyorum.parazit var mı diye de bakılmıştı.sen de her bezini iyice incele.İshalse ayakları sırtı iyice giydirmek gerekiyormuş gerçi giydiriyorsundur.bez yaptığı an emmez o kadar.bizim kız sesli yapıyor yaptığı an alıp götürmüştük.poposunu kolla sen

Kızlar bir yardımcı olun yaa adetime 6 gün kala test yaptım silik çıktı 2 test daha yaptım yine silik ama çok silik çıktı bugün de 4 gün kala kan testi verdim negatif çıktı eve gelince test yaptım tekrar silik çıktı bugün yaptığım testi ekliyorum ben anlamadım bana yardımcı olun böyle bir şey olabilir mi doktor erken vermiş olabilirsin dedi

Eklentiler

• B90C53A5-573D-4737-8479-489ED87EAB88.jpeg
    103,6 KB · Görüntüleme: 37
Kanda çıkmayan idrarda nasıl çıkacak ki? Beta önce kanda çıkmıyor mu? İdrara sonradan geçiyor benim bildiğim. Bekleyip adet tarihi geçince tekrar yapmakta fayda var şu an hala çok erken

Kan hiç görmedik biz. Kendisi şüphelendiği için gizli kan baktırıyor tahlilde. İlaç vermedi. Probiyotikle gaz damlasına devam ediyor. Önceki tahlilden bugüne beslenmemde bir şey değişmedi. Neden yeniden tahlil yaptırmak istedi anlamadım. Değişen tek şey ishal olması. O da bana ayaklarını üşüttüğümüz için oldu gibi geldi. Hafta sonu karlı havada iki gün anneme gidip geldik. İkinci gün pusette durmak istemedi çok bağırdı ağladı. Ben de arabada kucağımda taşıdım ama battaniyesi ayağını tam sarmamış eve geldiğimizde bayağı soğuktu ayakları. Havlu ütüleyip sardım ama iş işten geçmişti. Sonra işte altını da iki kat giydirmeye başladım

Laboratuvarı aradım. Bezini tersten bağlayın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…