Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Telsiz değil miydi o? Ayrıca kameraya da mı yakalandınız? Oğlu artık senin kocan. Üstelik bitmedi, kızının da babası. İnşallah bir gün o da bu gerçeği kabul eder. Amin amin amin
Tam eşimle kavga ettiğim gün bu mesajı görmem. Çok sinirliyim. Çocuk olmasa boşarım o denli sinirliyim şuan ona.

Haydaa size ne oldu ya? Bu üstümüzdeki kara bulutları neyle dağıtacağız biz üff
Tanıştığımızdan beri yaklaşık 5 yıldır ilk kez kavga ettik. Bağırıp üste çıktım sanıyo da, çıkamadı.
Ben üç saatin sonunda anlamak istemeyene bişey anlatılamayacağını anladım, sustum.
Şimdi de gülüyo yemek yapıyo şirinlik yapıyo güya ama umrumda değil. Hatalı olduğunu bildiği için yapıyo.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Katre_g kendini nasıl hissediosun cnm
Günaydın canım psikolojimi korumaya çalışıyorum o yüzden sessizliğim

İyiyim yaaa pek bir şey hissetmiyorum aslında. Geçen transferin 2 ve 3. Günü aşırı bel ağrım vardı hiç öyle bir bel ağrısı yaşamamıştım. Bunda da dün 2. Gün başladı ama aşırı değil. Bugün de bir bel hassasiyetiyle uyandım ama çok değil. Muhtemelen psikolojik de olabilir ama geçen transferdeki gerçek bir ağrıydı eminim. Bakalım günleri geçirmeye çalışıyorum sen nasılsın cano?

Umuyorumki önce sen pozitifi alacaksın sonra ben Birlikte doğuracağız

bel hassasiyetin yoksa bile var gibi sanıyorsun belirti arıyorsun vs
bizim burda tüp bebek topiğinde benmle birlikte doğum yapan arkadaşlarımını hepsinin belirtisi vardı
bi benim yoktu
yani değişkenlik gösteriyor ama inşallah bu sefer olacak katroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy ne güzel bir söz öyle
siz birlikte doğurun

Kişke
Benim modum ve psikolojim çok düşük bu transferle ilgili aslında ama yine de umut işte bekliyorum umutla

off bir kerede pozitif başla şu güne yaaaa

nabey cınımmmmmm
Şurada eneejik günaydınlı mesajlarımız ne de çabuk unutuldu. İnsanoğlu nankör. Hep yapmadıklarımız konuşuluyor
İşte orası bieaz karışık baluşşş, embriyolog doktoruna sor taze mi olcak dondurulmuş mu dedi. E2 3.000’in üstünde olduğu için dondurulmuş olabilirr, haber bekliyorum bakalımm
Geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…