- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.001
Tam eşimle kavga ettiğim gün bu mesajı görmem. Çok sinirliyim. Çocuk olmasa boşarım o denli sinirliyim şuan ona.Telsiz değil miydi o? Ayrıca kameraya da mı yakalandınız? Oğlu artık senin kocan. Üstelik bitmedi, kızının da babası. İnşallah bir gün o da bu gerçeği kabul eder. Amin amin amin
Haydaa size ne oldu ya? Bu üstümüzdeki kara bulutları neyle dağıtacağız biz üffTam eşimle kavga ettiğim gün bu mesajı görmem. Çok sinirliyim. Çocuk olmasa boşarım o denli sinirliyim şuan ona.
Tanıştığımızdan beri yaklaşık 5 yıldır ilk kez kavga ettik. Bağırıp üste çıktım sanıyo da, çıkamadı.Haydaa size ne oldu ya? Bu üstümüzdeki kara bulutları neyle dağıtacağız biz üff
Günaydın canım psikolojimi korumaya çalışıyorum
Günaydın canım psikolojimi korumaya çalışıyorumo yüzden sessizliğim
İyiyim yaaa pek bir şey hissetmiyorum aslında. Geçen transferin 2 ve 3. Günü aşırı bel ağrım vardı hiç öyle bir bel ağrısı yaşamamıştım. Bunda da dün 2. Gün başladı ama aşırı değil. Bugün de bir bel hassasiyetiyle uyandım ama çok değil. Muhtemelen psikolojik de olabilir ama geçen transferdeki gerçek bir ağrıydı eminim. Bakalım günleri geçirmeye çalışıyorumsen nasılsın cano?
bel hassasiyetin yoksa bile var gibi sanıyorsun belirti arıyorsun vsGünaydın canım psikolojimi korumaya çalışıyorumo yüzden sessizliğim
İyiyim yaaa pek bir şey hissetmiyorum aslında. Geçen transferin 2 ve 3. Günü aşırı bel ağrım vardı hiç öyle bir bel ağrısı yaşamamıştım. Bunda da dün 2. Gün başladı ama aşırı değil. Bugün de bir bel hassasiyetiyle uyandım ama çok değil. Muhtemelen psikolojik de olabilir ama geçen transferdeki gerçek bir ağrıydı eminim. Bakalım günleri geçirmeye çalışıyorumsen nasılsın cano?
ayy ne güzel bir söz öyleUmuyorumki önce sen pozitifi alacaksın sonra benBirlikte doğuracağız
KişkeUmuyorumki önce sen pozitifi alacaksın sonra benBirlikte doğuracağız
Benim modum ve psikolojim çok düşük bu transferle ilgili aslında ama yine de umut işte bekliyorum umutlabel hassasiyetin yoksa bile var gibi sanıyorsun belirti arıyorsun vs
bizim burda tüp bebek topiğinde benmle birlikte doğum yapan arkadaşlarımını hepsinin belirtisi vardı
bi benim yoktu
yani değişkenlik gösteriyor ama inşallah bu sefer olacak katroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayy ne güzel bir söz öyle
siz birlikte doğurun
olumsuz düşünürsen olumsuz olurKişke
Benim modum ve psikolojim çok düşük bu transferle ilgili aslında ama yine de umut işte bekliyorum umutla
Katılıyorum olumlama ve duayla her şey yolunda gidecekolumsuz düşünürsen olumsuz olur
ben buna cok inanıyorum..
o yüzden lütfen olumlu düşün
Nereye aymış ya karanlık karanlık bulut her yerlerginiydinnnnnnnnnnn
off bir kerede pozitif başla şu güne yaaaaNereye aymış ya karanlık karanlık bulut her yerler
nabey cınımmmmmmGünaydııın
off bir kerede pozitif başla şu güne yaaaa
nabey cınımmmmmm
ben sonucun güzel olacağına eminimmmmmmmİyiyiö baluşum aramalarını bekliyorum 3. Gün için , sonuç ne olursa olsun iyiyim
Sen nasılsınnnnn
ben sonucun güzel olacağına eminimmmmmmm
regl oldum belim ağrıo
gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn6’dan 6’sıda gelişim göstermiş, 1 tanesi yavaşmış sadece
gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şimdi sıra cumartesi gününde
Şurada eneejik günaydınlı mesajlarımız ne de çabuk unutuldu. İnsanoğlu nankör. Hep yapmadıklarımız konuşuluyoroff bir kerede pozitif başla şu güne yaaaa
nabey cınımmmmmm
Geç olsun güç olmasınİşte orası bieaz karışık baluşşş, embriyolog doktoruna sor taze mi olcak dondurulmuş mu dedi. E2 3.000’in üstünde olduğu için dondurulmuş olabilirr, haber bekliyorum bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?