- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.921
Hahahsjjs ben bunları kaydeder, yeri gelince şak diye çıkarır masaya koyarım, ona göreKendine uygun derken canım? Ben beyfendiyi anneannesiyle büyüyor sanıyorum?
Önce bi ekmeğini eline alsın da sonra konuşalım
Kanguru aldınız mı şöyle yürüyene kadar kullanacağım bir şey istiyorum İstanbul’a gidip gelirken kolaylık olur.tabi bin liralık olmazsa sevinirimHahahsjjs ben bunları kaydeder, yeri gelince şak diye çıkarır masaya koyarım, ona göre
Bedelli için para biriktiriyoruz. Saylanır mı?
Kanguru aldınız mı şöyle yürüyene kadar kullanacağım bir şey istiyorum İstanbul’a gidip gelirken kolaylık olur.tabi bin liralık olmazsa sevinirimBal0ncuk Miss Bride dayler dayler
Kanguru aldınız mı şöyle yürüyene kadar kullanacağım bir şey istiyorum İstanbul’a gidip gelirken kolaylık olur.tabi bin liralık olmazsa sevinirimBal0ncuk Miss Bride dayler dayler
Bacakları hayvan gibi ayırmıyor mu bunlar ya? Bana ablam verdi de kullanacak mıyız emin değilim. Sling baktım ama onlar da dola dola bitmiyor gibibenimki bu ama kullanmıyorum çok. sevmiyorum.Boba 4gs Bebek TaÅıyıcı - Constellation Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Boba 4gs Bebek TaÅıyıcı - Constellation yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1490 tl oldu o zamaaanbenimki bu ama kullanmıyorum çok. sevmiyorum.Boba 4gs Bebek TaÅıyıcı - Constellation Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Boba 4gs Bebek TaÅıyıcı - Constellation yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
evet bu model de fazla ayrık duruyor daha normalleri var ama karar veremedim.sling yenidoğanlar için daha uygun diye biliyorum evet dola dola bitmiyor gibiBacakları hayvan gibi ayırmıyor mu bunlar ya? Bana ablam verdi de kullanacak mıyız emin değilim. Sling baktım ama onlar da dola dola bitmiyor gibi
Chicco. Ona da görümcesi vermiş zamanında. Şimdi almaya kalksak alınmaz herhalde.1490 tl oldu o zamaaanzengin olmak böyle bir şey sanırsam o kadar para verip kullanmasam eşim dırdırdır başımın etini yer Allah belki de ondan vermiyor
evet bu model de fazla ayrık duruyor daha normalleri var ama karar veremedim.sling yenidoğanlar için daha uygun diye biliyorum evet dola dola bitmiyor gibiablanın verdiği marka ne
Özel yastığı var yenidoğannken onu kullanın dediler, onu da kullandım ama bi türlü sevemedim, belki bu yaz kız büyür de bi iki kullanırım daha içine oturur. O bacakları çok ayırma mevzusunu sevmiyorum zaten.Bacakları hayvan gibi ayırmıyor mu bunlar ya? Bana ablam verdi de kullanacak mıyız emin değilim. Sling baktım ama onlar da dola dola bitmiyor gibi
Kız görümcem verdi, benim kocamın bi kanguruya o kadar para vermesi kıyamet alameti sayılır.1490 tl oldu o zamaaanzengin olmak böyle bir şey sanırsam o kadar para verip kullanmasam eşim dırdırdır başımın etini yer Allah belki de ondan vermiyor
Chicco yine iyimiş 400-800 arasıChicco. Ona da görümcesi vermiş zamanında. Şimdi almaya kalksak alınmaz herhalde.Miss Bride 'ınkini gördükten sonra fiyatına bakmaya korkuyorum
Doğru olanda vermemesi benceKız görümcem verdi, benim kocamın bi kanguruya o kadar para vermesi kıyamet alameti sayılır.
Bence 10 lira bile etmez ya o ayrı.
Burdayim bacimmmm, bsy mi kacirdim gizzzz de bakimdayler dayler Dayliiii goş nerdesin?
Biz aldik daha kullanmadik, ama başlayacağız. 4 aylıkken kullaniliyor diye baslamamistik. Elele'nin kangurusunu aldik, malzemesi güzel ama arastirip almadik yani iyi veya kotu diyemem suan bilmiyoruz henuzKanguru aldınız mı şöyle yürüyene kadar kullanacağım bir şey istiyorum İstanbul’a gidip gelirken kolaylık olur.tabi bin liralık olmazsa sevinirimBal0ncuk Miss Bride dayler dayler
4 aydan itibaren kullaniliyor yevrum kangurular, eğer yenidoğan aparati yoksaBacakları hayvan gibi ayırmıyor mu bunlar ya? Bana ablam verdi de kullanacak mıyız emin değilim. Sling baktım ama onlar da dola dola bitmiyor gibi
Sağ ol canim, iyiyz cok sukur, sen nasılsınNasılız millet
İyi olmaya çalışıyorum canım, nasıl gidiyorSağ ol canim, iyiyz cok sukur, sen nasılsın
Hayırdır bir sorun var sanırım?İyi olmaya çalışıyorum canım, nasıl gidiyor
Sorunum yok da, öyle çok fazla empati yapıyorum, bundan dolayı bazı acıları kendi acımmış gibi yaşıyorum.. Gerçi bazı acılar hepimizin acısı.Hayırdır bir sorun var sanırım?
İyi gidiyor cok sukur, epey yoğun tabii yorucu oluyor
Bunu ben de cok yapıyorum, gunlerce etkisinden çıkamıyorum. Bir yanda savas var, o çocuklar ne hissediyor, bebekler ne yaşıyor, aklim cikiyor. Ulke ekonomisi berbat. Gündelik hayatta surekli berbat hikayeler duyuyosun nasil olur diyosun .. yasamak cok zor ..Sorunum yok da, öyle çok fazla empati yapıyorum, bundan dolayı bazı acıları kendi acımmış gibi yaşıyorum.. Gerçi bazı acılar hepimizin acısı.
Çok zor dayloş, çok. Yaşama hevesi kaçıyor insanın.Bunu ben de cok yapıyorum, gunlerce etkisinden çıkamıyorum. Bir yanda savas var, o çocuklar ne hissediyor, bebekler ne yaşıyor, aklim cikiyor. Ulke ekonomisi berbat. Gündelik hayatta surekli berbat hikayeler duyuyosun nasil olur diyosun .. yasamak cok zor ..
Maalesef... Bu sekilde yasamaya alismak ama bir yandan da elimizin erdiklerini degistirmek zorundayiz. Bazen üreterek, bazen sessiz kalmayarak, bazen bir cocuga ulasarak, bazen maddi bazen manevi, hic durmadan ugrasirsak bombos gitmemis oluruz bu hayattan. Baska da care yokÇok zor dayloş, çok. Yaşama hevesi kaçıyor insanın.
Aynen. Şu geçici dünyada bazı insanlara faydamız dokunsun bari.Maalesef... Bu sekilde yasamaya alismak ama bir yandan da elimizin erdiklerini degistirmek zorundayiz. Bazen üreterek, bazen sessiz kalmayarak, bazen bir cocuga ulasarak, bazen maddi bazen manevi, hic durmadan ugrasirsak bombos gitmemis oluruz bu hayattan. Baska da care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?