Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimki bu ama kullanmıyorum çok. sevmiyorum.

Bacakları hayvan gibi ayırmıyor mu bunlar ya? Bana ablam verdi de kullanacak mıyız emin değilim. Sling baktım ama onlar da dola dola bitmiyor gibi

1490 tl oldu o zamaaan zengin olmak böyle bir şey sanırsam o kadar para verip kullanmasam eşim dırdırdır başımın etini yer Allah belki de ondan vermiyor
Bacakları hayvan gibi ayırmıyor mu bunlar ya? Bana ablam verdi de kullanacak mıyız emin değilim. Sling baktım ama onlar da dola dola bitmiyor gibi
evet bu model de fazla ayrık duruyor daha normalleri var ama karar veremedim.sling yenidoğanlar için daha uygun diye biliyorum evet dola dola bitmiyor gibi ablanın verdiği marka ne

Chicco. Ona da görümcesi vermiş zamanında. Şimdi almaya kalksak alınmaz herhalde. Miss Bride 'ınkini gördükten sonra fiyatına bakmaya korkuyorum

Özel yastığı var yenidoğannken onu kullanın dediler, onu da kullandım ama bi türlü sevemedim, belki bu yaz kız büyür de bi iki kullanırım daha içine oturur. O bacakları çok ayırma mevzusunu sevmiyorum zaten.

1490 tl oldu o zamaaan zengin olmak böyle bir şey sanırsam o kadar para verip kullanmasam eşim dırdırdır başımın etini yer Allah belki de ondan vermiyor
Kız görümcem verdi, benim kocamın bi kanguruya o kadar para vermesi kıyamet alameti sayılır.
Bence 10 lira bile etmez ya o ayrı.

Chicco. Ona da görümcesi vermiş zamanında. Şimdi almaya kalksak alınmaz herhalde. Miss Bride 'ınkini gördükten sonra fiyatına bakmaya korkuyorum
Chicco yine iyimiş 400-800 arası 250ye buldum Solomombaby yorumları güzel bunu alıcam sanırım
Kız görümcem verdi, benim kocamın bi kanguruya o kadar para vermesi kıyamet alameti sayılır.
Bence 10 lira bile etmez ya o ayrı.
Doğru olanda vermemesi bence ufacık şey 1500 lira o paraya gider oyuncaklar kıyafetler alırım daha iyi 10 lira da diyemem tabi o kadar da değil

Burdayim bacimmmm, bsy mi kacirdim gizzzz de bakim
Biz aldik daha kullanmadik, ama başlayacağız. 4 aylıkken kullaniliyor diye baslamamistik. Elele'nin kangurusunu aldik, malzemesi güzel ama arastirip almadik yani iyi veya kotu diyemem suan bilmiyoruz henuz fiyati uygundu epey
4 aydan itibaren kullaniliyor yevrum kangurular, eğer yenidoğan aparati yoksa

Sorunum yok da, öyle çok fazla empati yapıyorum, bundan dolayı bazı acıları kendi acımmış gibi yaşıyorum.. Gerçi bazı acılar hepimizin acısı.
Bunu ben de cok yapıyorum, gunlerce etkisinden çıkamıyorum. Bir yanda savas var, o çocuklar ne hissediyor, bebekler ne yaşıyor, aklim cikiyor. Ulke ekonomisi berbat. Gündelik hayatta surekli berbat hikayeler duyuyosun nasil olur diyosun .. yasamak cok zor ..

Çok zor dayloş, çok. Yaşama hevesi kaçıyor insanın.

Çok zor dayloş, çok. Yaşama hevesi kaçıyor insanın.
Maalesef... Bu sekilde yasamaya alismak ama bir yandan da elimizin erdiklerini degistirmek zorundayiz. Bazen üreterek, bazen sessiz kalmayarak, bazen bir cocuga ulasarak, bazen maddi bazen manevi, hic durmadan ugrasirsak bombos gitmemis oluruz bu hayattan. Baska da care yok

Aynen. Şu geçici dünyada bazı insanlara faydamız dokunsun bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…