Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artı olarak bebeleri zor elde etmemiz var
Ama sakinliğini koru kuzum..
Gaz damlası kullanıormsn bu arada?
Kızzz gaz yine iyi ah bu aşılar..
Bem rota ve menenjit aşısını yaptırdım yaptırıorm lena genel olarak aşılarda vikkkk der susardı büyüdükçe acıuı vs hissediolar, 6. Ay aşısında 2 gün bak abartmıorm 2 gm boyunca apartman ayağa kalkyı
En son drdmki ağla kızım gözlerin güzelleşir
O zaman ne edeceeennnn

Deme deme. Alt kattaki bebek dünyaya geleli iki yıl olacak. Tanımıyorum etmiyorum da... Her ağladığında içim parçalanıyor kim bilir ne derdi var diye. Gaz damlası kullanıyoruz düzenli ama doktor onlar da pek bir rahatlama sağlamıyor dedi. Çevremde gördüğüm, duyduğum örnekler de bunu destekliyordu zaten

Gaz damlası tamamen geçici bir çözm öyle kalıcılık asla yk..
Ama lena cıkaramadığı zaman verirdim cıkarır rahatlardı.. Hani dedim en azndan rahatlama vs anlamında
Biz zinco kullanıodk
Ben aptamil kullanıodm kullanıorm hala.. İlk 3 ay hep z. Yağı damlatırdım ama ne yaparsak yapalm bence her bebe gazlı..
Gazlı olmayan bebe yk.. Sadece aşırısı ve az gazlısı var
Bizimkilerin tedavide tüpte gazını cok kaçırmışlar neoş
Bide sabrediormsn mesela mama yada sitten snra ben hatırlıorm bir ara gece 1 saate yakn sırtını ovmuştm o gaz ckcak die
Cıkmıor diyip brakmama izin vermezdi annem.. Dakikarlaca uğraşırdm ama mutlaka cıkarıo gazını
Senin minnoşta öyle olanilirmi

Bilmiyorum ki hiçbir şey bilmiyorum. Hemşire demişti ki uyuyakalırsa gazını çıkarmadan yatağa bırakabilirsiniz, durmazsa sonra kaldırıp çıkarırsınız. Öyle yapıyorduk ama şimdi riske atamıyoruz. Bende öyle bir güç yok zaten. İki dk zor taşıyorum gaz çıkarmak için, dikişlerim de boynum kollarım da pert. Anneme veriyorum gaz çıkarsın diye. Eşim de sağ olsun gaz işinde beceriksiz

yani bilemedim sağlıkçılar bizden iyi bilir ama ilk doğum yaptğm gün hastaneden cıkarken
çocuk doktoruda hemşirelerde mutlaka her beslenmeden sonra gazını cıkarın bırakmayın birikir demişti
çok zorlandığım günler oldu saatlerce sırtını ovuodum ama çıkarıyordu mutlaka
sizinde ondan dolayı olmuş neoşcum... ama gerçekten 3 ay sonunda geçiyor

günaydın kızlar

Nurzfr özledikk (kızlar nu bebek olayları yüzünden girmiyor..transfer o
cukulatam regl olmadınmı gııııııııııııııııııı
Katre_g sizde durumlar nasıl evde protestoalra devam mı
Balkiz94 cnm annen nasıl oldu sen ve bebek nasıl
Matmazella canmmmm nasılsınız minnoşla
Black Light kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hemsirecik aşkoşşşşşşşşş sen nasılsın

ayy moral bozukluğundan herkesin konusundan uzak kaldım

Öyle yapıyoruz şimdi gaz birikmesin aşağı inmeden yakalayalım çıksın diye
Bulacaksın tabii hic merak etme, gitgide her sey daha iyi olacak
Aminnn insallah
İnşallah
Lem Katre_g tedaviye başlıyorum dedi ya başlamadı mı ben mi yanlış anladım
Nurzfr 'in durumunu yarım yazmışsın çok merak ediyorum onu. Ne alemde?

Günaydın yavruu. Tüpe başlayınca grevi geri çekmek zorunda kaldım ameleliğe devam
Senin niye moralin bozuk kardeşinin konusu mu yoksa başka bir şey mi oldu
Başladım başladım
Cumartesi iğnelere başladım işte, çarşamba kontrole gidicem yine.

Senin yazdıklarına ben cevap yazmıyorum kuzu çünkü bebeğin gazına söylediklerimden başka napılır bilmiyorum senin konu beni aşıp anne levelına geldi artık

Nurzfr transfer mi oldu anlamadım

ayy başladınmıııııııııııııı
hangi aşamadasın
Nurzfr transfer mi oldu anlamadım
yk cnm olmadı
bu aralar olmayacak die gelmiyor.. morali bozuluyor

hangi aşamadasın

yk cnm olmadı
Cumartesi ilaçlara başladım yavrum. Çarşamba kontrole gidicem bakalım.

Nur haklı, ben de negatifi öğrenince ne tüp bebek sayfalarındaki arkadaşlarla konuştum ne de kendi arkadaşlarımla. İnsanı demoralize ediyor maalesef elinden bir şey gelmemesi ve başkalarının heyecanı inş o da biz de artık muradımıza ereriz yaaa

Eklediğim görsele bakın, kadın daha bebek mikroskopikken ultrasonu sansürlemiş. Ne görünüyor da neyi sansürledin sen yaa
cukulatam N Neal Hemsirecik Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.

Eklentiler

• Screenshot_20220228_103938_com.instagram.android.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 35
pof..........................
şakamı...

Başladım başladım
Cumartesi iğnelere başladım işte, çarşamba kontrole gidicem yine.

Senin yazdıklarına ben cevap yazmıyorum kuzu çünkü bebeğin gazına söylediklerimden başka napılır bilmiyorum senin konu beni aşıp anne levelına geldi artık
Beni de aşıyor beni de. Çocuk ağlayıp kaskatı kesilip nefessiz kalınca ablamın kucağına bıraktım oturdum ağladım. Benim anneliğim bu kadar
hangi aşamadasın

yk cnm olmadı
Ne zaman olacağı belli mi? Okul yoğunluğundan dolayı mı ertelediler? Çok zor diyordu
Ay hadi inşallah
Şey de yazsaymış "Nazar etmeyin ne olur, çalışın sizin de olur". Ben de belki 4. çocuğun ultrasonunu böyle çiçeklerim, o zaman onu da yazarım. Alnıma da hala yazamadım tükenmez kalemle "BEN YAPDIM" diye

Bebik rahata erdirmedi seni de ondan yazamadın, yazarsın yazarsın daha çoook zamanın olacak

Kız benim anneliğim bu kadar ne demek yaaa! İlk bebeğin senin daha, zor da bir bebek belli ki, yerinde kim olsa senin gibi elinden geleni yapar ama olduğu kadar. Bazı bebekler zor anacım neden kendine, anneliğine mal ediyorsun bu durumu?

yk cnm belli değil
bazı özel ailevi durumları var

Olmadım daha ama bebekte yok bugün 3. Gün bi hafta olmazsan yaz dedi hemşire bakalım

Şov resmen bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…