Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle tabiki, 3 senedir bizimle sonucta alan dusunmez ama boyle eger kotu niyetliyse. İnşallah gelir geri çocuğum
İnşallah ya
Çok şükür geçti gitti Yaramaz ufacık haliyle annesini tekmeliyor demek o bacaklarını ayaklarını ısır
İçeride yaptıkları yetmedi dışarıda kaldığı yerden devam ediyor. Daha öpme, ısırma aşamalarına geçemedim he hala kuru kuru kokluyorum

7. ayımız bitiyor ve bugüne kadar çocukla ilgili hiç yardım istemedim. İki kez yardım istedim onlar da bebekle ilgili değildi.
Ben çocuğumu büyütmekten zevk alıyorum. Bakmasını da istemiyorum. Eşim olmasa o kadar da yardım istemezdim ama tek başıma olunca bazen mecbur kalıyordum. O da bakmıyordu zaten. İstemiyorum bu saatten sonra. Ama kendi kızım isterse yürüyerek değil koşarak giderim yardıma.

Sarılasim geldi ikinize de ne acı böyle bir ilişki yaşamak... Ama farkinda olmaniz ve yaralarınizi sarmaniz da bir o kadar güzel. Bosuna kızınız olmamis sizin. Tam da bu yüzden işte. Her sey daha iyi olsun diye, yasayamadiginiz o bagi kizlarinizla yasayin diye

Dedim ya maşallah sen bayağı güçlü ve dirayetlisin. Ben çok hızlı pes edip teslim oldum. Kafa doktoruyla konuşmuştum ben bu konuyu çok önceden. Annemin sevmediğim, benzemek istemediğim huylarını taşıdığımı fark ediyorum diye. Kızına hep destek olacağına ben çok eminim

Yaşarken çok komik olmuyor ama evet yapamayacağına elime yapsın nabalım
Haklısın valla, bir ara sleepy 2 no bezler istisnasiz her seferinde geçiriyordu çişleri, her gun 6-7 posta kiyafet değiştiriyordum, sinirlerim bozulmuştu, hele gece cocukcaaazim alik olyodu gene niye soyunuyoz diye 2 no baslangictan bitene kdr bu şekilde geçmişti. 1 ve 3ler gecirmedi

Ciddi misin ya Biz de iki numaraya geçecek gibiyiz. Bir numaranın hem iç lastikleri bacaklarını sıkmaya başladı hem de boydan da artık kısa oluyor gibi. İki var evde ama pek cesaretim yok. Numara değişince böyle memnun kalınmayabiliyor gibi şeyler okumuştum. İkiyi ne kadar süre kullandınız biliyor musun?

Bezi açıkken batırıyor bizimki her yeri. Üstünü değiştirince de kıyametler kopuyor. Bir de korkuyor nedense :/ Düşeceğini sanıyor sanki

Ya bilmiyorum ki kuzum yani no degisikligi mi yoksa bana mi oyle denk geldi hatalı seri vs, 6 paket vardi sanirim 200kusur taneydi. Bionatureldi benimki. Ablam sleepy natural ve extra kullaniyor, onun bebe 9aylik ve hiç sıkıntı yasamadi, cok memnun kaldi hep. Ben bana gelen seri hataliydi diye dusunmek istiyorum, baska bir aciklama bulamıyorum çünkü. 1 no kisa kullanmistik, 2 noya cabuk geçmiştik diye hatirliyorum. 1 ay filan da 2 no kullandik sanırım.
Bebekler ilk zamanlar cok korkar, özellikle ondan kundak yapin ya da sıkışık alanlarda yatirin derler, kendilerini daha guvebde hissederler, kollar hareket ettikce hop korkuveriyorlar kendi uzuvlarinin farkinda degiller, hatta dogduklarini bile gec anliyorlar. Olabildiğince sakin ve telassiz hareket etmek gerekiyor

İnşallah ya

İçeride yaptıkları yetmedi dışarıda kaldığı yerden devam ediyor. Daha öpme, ısırma aşamalarına geçemedim he hala kuru kuru kokluyorum
Oo annesi sende geriden geliyorsun bu enerjik bebeye ayak uydur ham yap onu umarım seni yormaz da uslu bir İstanbul beyefendisi olur
çok sağol canısı Hiç o açıdan düşünmedim belki de o yüzdendir.iyiki kızım olmuş cidden.rabbim isteyen herkese nasip etsin O bağı şimdiden kurduk inşallah böyle güçlü bir şekilde devam eder Sizinde oğluşlarınızla
Biz sleepy natural 2 numarayla başladık 1 ay boyunca kullandık.2.ayda 3 numaraya geçtik 3.ayda 4e geçtik şimdi 4.aydayız 4+ ya geçeceğiz

Düz natural alıyoruz biz de, bio olan değil. Arkadaşım iki çeşit Prima ve Pampers da vermişti. Hiçbirinden memnun kalmadık. Sleepy Natural iyi çıktı gerçekten. En azından ilk beden öyle. İnşallah devamında da memnun kalırız. Olmazsa Molfix ve Goon var aklımda. Goon Ebebek'te denemelik vermişlerdi iki tane. Yumuşacık çıktı ona bayıldım
Askimsular benim kiz bulundu ❤ dunden beri bir abi bakiyormus evinde ondan gelememis geri aksam aradilar gelin alin diye. Yikandi paklandi uyuyor cimcimem❤
Gözün aydııın Hoş gelmiş evine Pamuksu
Oo annesi sende geriden geliyorsun bu enerjik bebeye ayak uydur ham yap onu umarım seni yormaz da uslu bir İstanbul beyefendisi olur
Hahah pek o ışık yok. Daha çok bizi peşinden koşturacak gibi ama bakalım

Biz sleepy natural 2 numarayla başladık 1 ay boyunca kullandık.2.ayda 3 numaraya geçtik 3.ayda 4e geçtik şimdi 4.aydayız 4+ ya geçeceğiz
Oyy maşallah Ece kızımız hızlı büyümüş Bizimki o kadar minikti ki 1 numara bile bayağı büyüktü ilk 10 gün falan. Bir ara 0 numara bez mi alsak diye düşündüm hatta

Evet sağol teyzesi Oy senin minnoş da minicikmiş yerim onu büyücek de delikanlı olucak Ece ilk ay çok almadı sınırdaydı lastik izi çıkmaya başlayınca 3e geçirdim.alttan uzun büyük gibi dursada iyi oldu.sleepynin tek kötü yanı lastik izi yapması kullandıkça anlarsın

Sagol neosumm❤❤

Evet bunu başka arkadaşlar dedi. Ben de kullandığım kadarıyla fark ettim. Sinir bozucu o izler. Bedenine göre fazla sıkı yapmışlar. Tabii öyle olmasa bu sefer de taşıracak belki :/

Amiiin insallahhh
Biz de 3. Ayda 4 e geçtik, baby turconun, bu bitince 5e gececegiz muhtemelen. Ama daha var elimizde. Boy kilo kac kuzumun, ama kilodan ziyade butlarinin kalınligi onemli olyor bez konusunda sanki
Goon da molfix de kullanan arkadaşlarim var ve memnunlar, ben de turcodan memnun kaldim, dedigim gibi 3 no sleepy de iyiydi. Ablam da sleepy extradan cok memnun, ben de baktım yumusacik cidden. Bebelerin totosuna hangisi uyarsa artık

Kuzu bizim evde de kavga gürültü eksik olmazdı. Hep gergin bir ortamda büyüdük. Annem sevgi açısından değil ama çocuk büyütme açısından yanlış kararlar veriyordu tabi. Kendi derdine düşmüştü artık bir yerde ama hakkını yemim hiçbir zaman sevgi açısından, arkamda olma açısından yalnız bırakmadı. Ben de mesela çok asiydim büyüdüğüm ortamdan dolayı ama bir kez bile peşimizi bırakmadı ona göre yanlş şekilde yaşamış ya da yanlış kararlar almış olsak da. Kararları ve tavrı yanlıştı ama hep bizi kolladı. Şimdi de çocuğum olsa da baksa diye bekliyor. Bana bırakırsınız çalışırken haftaiçi, haftasonu da alırsınız diyor hatta ama tabi bu şundan da olabilir. Biz iki kardeşiz ve ablam evlenmedi. Yani öyle torun bakma geçmişi yok, dolayısıyla onu yapmak istiyor olabilir. Belki başından bir iki torun geçmiş olsa böyle düşünmezdi
Ne deseniz haklısınız yaa ne diyim ki İnş sizlerin ilişkileriniz de daha da iyi hale gelir biraz zamanla
Miss Bride
Sağol kuzummm
Askimsular benim kiz bulundu ❤ dunden beri bir abi bakiyormus evinde ondan gelememis geri aksam aradilar gelin alin diye. Yikandi paklandi uyuyor cimcimem❤
Anammm aşkoş çok sevindim Pamuksu güzel de kedi, biri bulsa getirmeyebilir belki diye üzülmüştüm ama vicdanlı birine denk gelmişsiniz

Evet kilosu ayına göre normal ama buttan bence de baby turco ve molfixte güzel.sleepyden memnun kalmasam onları kullanırdık.sleepy extra daha ince olduğundan sızdırıyor gibi yorumlar okudum ondan denemedim fiyat olarak da daha uygun aslında
Sizde aynıymışsınız :) gerçi gergin ortama rağmen sevgi verebiliyorsa eli öpülesi kadındır :) ne güzel hep kollamış sevmiş sizi kıymetini bil Ablan olması da çok güzel en iyi arkadaşındır
Bu saatten sonra ben istemiyorum aramızın daha iyi olmasını. en zor zamanlarımda bunları görmek yetti.iyi günlerimizde eşlik etsin yeter :) yakın olsak hergün torun bakmazdı gerçi ben de bırakmazdım zar zorda geçinsek ben büyütmek istiyorum en çok anneye ihtiyaç oluyor

Aman ne bilem, herkes farkli bezden memnun kaliyor artik kafam karıştı misal baby turconun külot bezleri cirtlilarina gore küçük, suan 4 no kulot kucuk gelyor ama eldekiler bitmek uzere diye idare ediyom bulana kdr cocuklar tuvalet alışkanlığı kazanacak ahahha

Demek bütün bezler kendi içinde farklı bez küçük olmasındansa büyük olsun yoksa tam bedeni bulmak zor bizim genelde bitmeye bir hafta kala küçük geliyor bir hafta idare ediyorum külot bez nasıl kullanışlı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…