- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.581
İnşallah yaOyle tabiki, 3 senedir bizimle sonuctaalan dusunmez ama boyle eger kotu niyetliyse. İnşallah gelir geri çocuğum
İçeride yaptıkları yetmedi dışarıda kaldığı yerden devam ediyor. Daha öpme, ısırma aşamalarına geçemedim he hala kuru kuru kokluyorumÇok şükür geçti gittiYaramaz ufacık haliyle annesini tekmeliyor demek o bacaklarını ayaklarını ısır
7. ayımız bitiyor ve bugüne kadar çocukla ilgili hiç yardım istemedim. İki kez yardım istedim onlar da bebekle ilgili değildi.Ya ben de şöyle düşünüyordum ve eşime bunu diyordum hep. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Hele bir de annelerimiz artık torun sevecek yaşta. Kendi çocuklarına bakmış, sıralarını savmışlar. Tabii yaşayınca öyle olmuyor. Mecburuz yani destek almaya bir şekilde. Eşimin ailesi hala gelmedi. Zaten gelseler de onların yanında rahat edemezdim. Anneme muhtaç oldum. O olmasaydı hiçbir şey yapamazdım. Banyo yaptırmaya hala cesaret edemiyorum mesela. Hafta sonları da annem eve gidiyor ablam geliyor. İkisinden de Allah razı olsun ama birbirimize de defalarca feci şekilde girdik annemle. Ben de sabrını zorladım muhtemelen ama söylediği bazı şeyleri muhtemelen unutamayacağım sen veDusunceBulutu gibi. İyice alıngan mı oldum ne olduysa belki normalde bu kadar koymayacak ama şu süreçte koydu bayağı. Birkaç defa babamı aradım hatta "Gel annemi al eve götür, bir daha da buraya gelmesin" diye. O zaman da "Gitmiyorum, ben kötü bir şey demedim" diyor. Zor yani gerçekten iki taraf için de. Büyük konuşmak istemiyorum. Sonuçta onun düzenini komple bozduk biz. Burada esir almış gibiyiz. Sizin durum farklı tabii. Sen her şeyi kendin hallediyorsun. Takdir ediyorum, ben altından kalkamazdım, kalkamadım, kalkamıyorum. Birkaç kez yardım istediğinde gelmemesi de ayıp olmuş, ne desen haklısın. Bir de biz ta buradan rahatsız olduk. Hamileliğinde de neler yaşattılar sana
Ne kadar merhametsiz sanki kızı değilsin.seni o kadar iyi anlıyorum ki küs olmasan da içine oturuyor ve içten içe aklına geldikçe soğuyorsun.yardım istememen güzel boşver.. el de,psikolojisi bozuk de geç.
benim hastanede refakatçimdi wcdeki boşalmış idrar torbamı hemşire ona at demesine rağmen bana attırdı.nasıl beni yabancı görüyorsa tiksiniyor.tuvalette yere düşürdüm ona söyleyeceğime dikişli halimle yere çömdüm alıp attım yeri de kağıt havluyla sildim.düşün o dikiş tazeyken nasıl yakıyor..buraya geçen yakın zamanda geldiğinde de buraya yemek yapmaya sana bakmaya gelmedim dedi.ondan ben değil,annesi yemek yapmasını istemişti.çocukla yetişemiyordum öyle diyince tuvalete gidip ağladım hbir şey olmamış gibi devam ettim.torununu göremiyor diye bol bol sevdirdim görüntülü konuşturuyorum.hala da derdini dinleyip onu herkese karşı savunuyorum.anne olunca daha bir vicdanlı oldum psikolojisi bozuk çok çekti ondan böyle diye kendimi avutuyorum.belki de uzaktayız diye böyleyimdir.inşallah evlatlarımıza böyle bir anne olmayız..
Sarılasim geldi ikinize de
Hahahaah kaka konusu ozellikle, yapsin da artik nasil olursa diyo analarO da senin ayıbın asffdfdd
Çocuk fışkırtmaçlı çıktı. Her yer çiş, kaka. Onu anlatıyordum kızlara
Dedim ya maşallah sen bayağı güçlü ve dirayetlisin. Ben çok hızlı pes edip teslim oldum. Kafa doktoruyla konuşmuştum ben bu konuyu çok önceden. Annemin sevmediğim, benzemek istemediğim huylarını taşıdığımı fark ediyorum diye. Kızına hep destek olacağına ben çok eminim7. ayımız bitiyor ve bugüne kadar çocukla ilgili hiç yardım istemedim. İki kez yardım istedim onlar da bebekle ilgili değildi.
Ben çocuğumu büyütmekten zevk alıyorum. Bakmasını da istemiyorum. Eşim olmasa o kadar da yardım istemezdim ama tek başıma olunca bazen mecbur kalıyordum. O da bakmıyordu zaten. İstemiyorum bu saatten sonra. Ama kendi kızım isterse yürüyerek değil koşarak giderim yardıma.
Yaşarken çok komik olmuyor ama evet yapamayacağına elime yapsın nabalımHahahaah kaka konusu ozellikle, yapsin da artik nasil olursa diyo analar
Haklısın valla, bir ara sleepy 2 no bezler istisnasiz her seferinde geçiriyordu çişleri, her gun 6-7 posta kiyafet değiştiriyordum, sinirlerim bozulmuştu, hele gece cocukcaaazim alik olyodu gene niye soyunuyoz diyeYaşarken çok komik olmuyor ama evet yapamayacağına elime yapsın nabalım
Ciddi misin yaHaklısın valla, bir ara sleepy 2 no bezler istisnasiz her seferinde geçiriyordu çişleri, her gun 6-7 posta kiyafet değiştiriyordum, sinirlerim bozulmuştu, hele gece cocukcaaazim alik olyodu gene niye soyunuyoz diye2 no baslangictan bitene kdr bu şekilde geçmişti. 1 ve 3ler gecirmedi
Ya bilmiyorum ki kuzum yani no degisikligi mi yoksa bana mi oyle denk geldi hatalı seri vs, 6 paket vardi sanirim 200kusur taneydi. Bionatureldi benimki. Ablam sleepy natural ve extra kullaniyor, onun bebe 9aylik ve hiç sıkıntı yasamadi, cok memnun kaldi hep. Ben bana gelen seri hataliydi diye dusunmek istiyorum, baska bir aciklama bulamıyorum çünkü. 1 no kisa kullanmistik, 2 noya cabuk geçmiştik diye hatirliyorum. 1 ay filan da 2 no kullandik sanırım.Ciddi misin yaBiz de iki numaraya geçecek gibiyiz. Bir numaranın hem iç lastikleri bacaklarını sıkmaya başladı hem de boydan da artık kısa oluyor gibi. İki var evde ama pek cesaretim yok. Numara değişince böyle memnun kalınmayabiliyor gibi şeyler okumuştum. İkiyi ne kadar süre kullandınız biliyor musun?
Bezi açıkken batırıyor bizimki her yeri. Üstünü değiştirince de kıyametler kopuyor. Bir de korkuyor nedense :/ Düşeceğini sanıyor sanki
Oo annesi sende geriden geliyorsun bu enerjik bebeye ayak uydur ham yap onuİnşallah ya
İçeride yaptıkları yetmedi dışarıda kaldığı yerden devam ediyor. Daha öpme, ısırma aşamalarına geçemedim he hala kuru kuru kokluyorum
çok sağol canısıSarılasim geldi ikinize dene acı böyle bir ilişki yaşamak... Ama farkinda olmaniz ve yaralarınizi sarmaniz da bir o kadar güzel. Bosuna kızınız olmamis sizin. Tam da bu yüzden işte. Her sey daha iyi olsun diye, yasayamadiginiz o bagi kizlarinizla yasayin diye
Biz sleepy natural 2 numarayla başladık 1 ay boyunca kullandık.2.ayda 3 numaraya geçtik 3.ayda 4e geçtik şimdi 4.aydayız 4+ ya geçeceğizCiddi misin yaBiz de iki numaraya geçecek gibiyiz. Bir numaranın hem iç lastikleri bacaklarını sıkmaya başladı hem de boydan da artık kısa oluyor gibi. İki var evde ama pek cesaretim yok. Numara değişince böyle memnun kalınmayabiliyor gibi şeyler okumuştum. İkiyi ne kadar süre kullandınız biliyor musun?
Bezi açıkken batırıyor bizimki her yeri. Üstünü değiştirince de kıyametler kopuyor. Bir de korkuyor nedense :/ Düşeceğini sanıyor sanki
Düz natural alıyoruz biz de, bio olan değil. Arkadaşım iki çeşit Prima ve Pampers da vermişti. Hiçbirinden memnun kalmadık. Sleepy Natural iyi çıktı gerçekten. En azından ilk beden öyle. İnşallah devamında da memnun kalırız. Olmazsa Molfix ve Goon var aklımda. Goon Ebebek'te denemelik vermişlerdi iki tane. Yumuşacık çıktı ona bayıldımYa bilmiyorum ki kuzum yani no degisikligi mi yoksa bana mi oyle denk geldi hatalı seri vs, 6 paket vardi sanirim 200kusur taneydi. Bionatureldi benimki. Ablam sleepy natural ve extra kullaniyor, onun bebe 9aylik ve hiç sıkıntı yasamadi, cok memnun kaldi hep. Ben bana gelen seri hataliydi diye dusunmek istiyorum, baska bir aciklama bulamıyorum çünkü. 1 no kisa kullanmistik, 2 noya cabuk geçmiştik diye hatirliyorum. 1 ay filan da 2 no kullandik sanırım.
Bebekler ilk zamanlar cok korkar, özellikle ondan kundak yapin ya da sıkışık alanlarda yatirin derler, kendilerini daha guvebde hissederler, kollar hareket ettikce hop korkuveriyorlar kendi uzuvlarinin farkinda degiller, hatta dogduklarini bile gec anliyorlar. Olabildiğince sakin ve telassiz hareket etmek gerekiyor
Gözün aydııınAskimsular benim kiz bulundu ❤ dunden beri bir abi bakiyormus evinde ondan gelememis geriaksam aradilar gelin alin diye. Yikandi paklandi uyuyor cimcimem❤
Hahah pek o ışık yok. Daha çok bizi peşinden koşturacak gibi ama bakalımOo annesi sende geriden geliyorsun bu enerjik bebeye ayak uydur ham yap onuumarım seni yormaz da uslu bir İstanbul beyefendisi olur
çok sağol canısıHiç o açıdan düşünmedim belki de o yüzdendir.iyiki kızım olmuş cidden.rabbim isteyen herkese nasip etsin O bağı şimdiden kurduk inşallah böyle güçlü bir şekilde devam eder Sizinde oğluşlarınızla
Oyy maşallah Ece kızımız hızlı büyümüşBiz sleepy natural 2 numarayla başladık 1 ay boyunca kullandık.2.ayda 3 numaraya geçtik 3.ayda 4e geçtik şimdi 4.aydayız 4+ ya geçeceğiz
Evet sağol teyzesiDüz natural alıyoruz biz de, bio olan değil. Arkadaşım iki çeşit Prima ve Pampers da vermişti. Hiçbirinden memnun kalmadık. Sleepy Natural iyi çıktı gerçekten. En azından ilk beden öyle. İnşallah devamında da memnun kalırız. Olmazsa Molfix ve Goon var aklımda. Goon Ebebek'te denemelik vermişlerdi iki tane. Yumuşacık çıktı ona bayıldım
Gözün aydııınHoş gelmiş evine Pamuksu
Hahah pek o ışık yok. Daha çok bizi peşinden koşturacak gibi ama bakalım
Oyy maşallah Ece kızımız hızlı büyümüşBizimki o kadar minikti ki 1 numara bile bayağı büyüktü ilk 10 gün falan. Bir ara 0 numara bez mi alsak diye düşündüm hatta
Sagol neosumm❤❤Düz natural alıyoruz biz de, bio olan değil. Arkadaşım iki çeşit Prima ve Pampers da vermişti. Hiçbirinden memnun kalmadık. Sleepy Natural iyi çıktı gerçekten. En azından ilk beden öyle. İnşallah devamında da memnun kalırız. Olmazsa Molfix ve Goon var aklımda. Goon Ebebek'te denemelik vermişlerdi iki tane. Yumuşacık çıktı ona bayıldım
Oyy maşallah Ece kızımız hızlı büyümüşBizimki o kadar minikti ki 1 numara bile bayağı büyüktü ilk 10 gün falan. Bir ara 0 numara bez mi alsak diye düşündüm hatta
Evet bunu başka arkadaşlar dedi. Ben de kullandığım kadarıyla fark ettim. Sinir bozucu o izler. Bedenine göre fazla sıkı yapmışlar. Tabii öyle olmasa bu sefer de taşıracak belki :/Evet sağol teyzesiOy senin minnoş da minicikmiş yerim onu büyücek de delikanlı olucak Ece ilk ay çok almadı sınırdaydı lastik izi çıkmaya başlayınca 3e geçirdim.alttan uzun büyük gibi dursada iyi oldu.sleepynin tek kötü yanı lastik izi yapması kullandıkça anlarsın
Amiiin insallahhhOo annesi sende geriden geliyorsun bu enerjik bebeye ayak uydur ham yap onuumarım seni yormaz da uslu bir İstanbul beyefendisi olur
çok sağol canısıHiç o açıdan düşünmedim belki de o yüzdendir.iyiki kızım olmuş cidden.rabbim isteyen herkese nasip etsin O bağı şimdiden kurduk inşallah böyle güçlü bir şekilde devam eder Sizinde oğluşlarınızla
Biz sleepy natural 2 numarayla başladık 1 ay boyunca kullandık.2.ayda 3 numaraya geçtik 3.ayda 4e geçtik şimdi 4.aydayız 4+ ya geçeceğiz
Goon da molfix de kullanan arkadaşlarim var ve memnunlar, ben de turcodan memnun kaldim, dedigim gibi 3 no sleepy de iyiydi. Ablam da sleepy extradan cok memnun, ben de baktım yumusacik cidden. Bebelerin totosuna hangisi uyarsa artıkDüz natural alıyoruz biz de, bio olan değil. Arkadaşım iki çeşit Prima ve Pampers da vermişti. Hiçbirinden memnun kalmadık. Sleepy Natural iyi çıktı gerçekten. En azından ilk beden öyle. İnşallah devamında da memnun kalırız. Olmazsa Molfix ve Goon var aklımda. Goon Ebebek'te denemelik vermişlerdi iki tane. Yumuşacık çıktı ona bayıldım
Kuzu bizim evde de kavga gürültü eksik olmazdı. Hep gergin bir ortamda büyüdük. Annem sevgi açısından değil ama çocuk büyütme açısından yanlış kararlar veriyordu tabi. Kendi derdine düşmüştü artık bir yerde ama hakkını yemim hiçbir zaman sevgi açısından, arkamda olma açısından yalnız bırakmadı. Ben de mesela çok asiydim büyüdüğüm ortamdan dolayı ama bir kez bile peşimizi bırakmadı ona göre yanlş şekilde yaşamış ya da yanlış kararlar almış olsak da. Kararları ve tavrı yanlıştı ama hep bizi kolladı. Şimdi de çocuğum olsa da baksa diye bekliyor. Bana bırakırsınız çalışırken haftaiçi, haftasonu da alırsınız diyor hattaBencede şaşırtıcı kimseye acıması yok bir daha olursa eşimi isticem yanımda.en iyi destek eş.böyle muamele görünce eşime sarılıyorum canım kocamne güzel senin baban kuzu olmuş benimki hala aynı.annem de cevap vermeye başladı ama yürümeyince yürümüyor.annen size karşı nasıl bir şeyler çekse de size yansıttı mı?
Aynen öyle acelesi önemi yokAnnelerimiz aynı..büyük konuşmak istemiyorum ama seninle aynı düşünüyorum.kızım her daim arkasında yanında beni görsün.o çağırmadan sesinden anlar koşarım.illa ihtiyaç duymasına da gerek yok yanında olmamı istediği her an yanında olurum.insan yakınına bile güvenemeyince kimseye güvenemiyor
Her gün tabiki bakmak zorunda değil ama ihtiyaç halinde de bakmasın mı? Ayrıca bir süre annenin çocuğu için yani senin için düzeni bozulmuş çok mu? Bence alıngan değil baya anlayışlısın.eşin yanındaysa artık altından kalkarsın.Banyo ben 40dan sonra eşimle yıkadım 2 3 haftadır da ara ara tek yıkıyorum.insan isteyince yapamayacağı şey yok kendine güven
Sağol kuzummmAhahahahha nasıl becerio beeeee
Sen alt değiştirmeyi bilmiosan o ne yapsn
Gözün aydın katroşşşşşşşşşşşşşş
Ayy Allah korusun cukom
Anmayalm anmayalı
Bana satşmayanı geldi saymıorm
Anammm aşkoş çok sevindimAskimsular benim kiz bulundu ❤ dunden beri bir abi bakiyormus evinde ondan gelememis geriaksam aradilar gelin alin diye. Yikandi paklandi uyuyor cimcimem❤
Evet kilosu ayına göre normal ama buttan bence deAmiiin insallahhh
Biz de 3. Ayda 4 e geçtik, baby turconun, bu bitince 5e gececegiz muhtemelen. Ama daha var elimizde. Boy kilo kac kuzumun, ama kilodan ziyade butlarinin kalınligi onemli olyor bez konusunda sanki
Goon da molfix de kullanan arkadaşlarim var ve memnunlar, ben de turcodan memnun kaldim, dedigim gibi 3 no sleepy de iyiydi. Ablam da sleepy extradan cok memnun, ben de baktım yumusacik cidden. Bebelerin totosuna hangisi uyarsa artık
Sizde aynıymışsınız :) gerçi gergin ortama rağmen sevgi verebiliyorsa eli öpülesi kadındır :) ne güzel hep kollamış sevmiş sizi kıymetini bilKuzu bizim evde de kavga gürültü eksik olmazdı. Hep gergin bir ortamda büyüdük. Annem sevgi açısından değil ama çocuk büyütme açısından yanlış kararlar veriyordu tabi. Kendi derdine düşmüştü artık bir yerde ama hakkını yemim hiçbir zaman sevgi açısından, arkamda olma açısından yalnız bırakmadı. Ben de mesela çok asiydim büyüdüğüm ortamdan dolayı ama bir kez bile peşimizi bırakmadı ona göre yanlş şekilde yaşamış ya da yanlış kararlar almış olsak da. Kararları ve tavrı yanlıştı ama hep bizi kolladı. Şimdi de çocuğum olsa da baksa diye bekliyor. Bana bırakırsınız çalışırken haftaiçi, haftasonu da alırsınız diyor hattaama tabi bu şundan da olabilir. Biz iki kardeşiz ve ablam evlenmedi. Yani öyle torun bakma geçmişi yok, dolayısıyla onu yapmak istiyor olabilir. Belki başından bir iki torun geçmiş olsa böyle düşünmezdi
Ne deseniz haklısınız yaa ne diyim kiİnş sizlerin ilişkileriniz de daha da iyi hale gelir biraz zamanla
Miss Bride
Sağol kuzummm
Anammm aşkoş çok sevindimPamuksu güzel de kedi, biri bulsa getirmeyebilir belki diye üzülmüştüm ama vicdanlı birine denk gelmişsiniz
Aman ne bilem, herkes farkli bezden memnun kaliyor artik kafam karıştıEvet kilosu ayına göre normal ama buttan bence debaby turco ve molfixte güzel.sleepyden memnun kalmasam onları kullanırdık.sleepy extra daha ince olduğundan sızdırıyor gibi yorumlar okudum ondan denemedim fiyat olarak da daha uygun aslında
Sizde aynıymışsınız :) gerçi gergin ortama rağmen sevgi verebiliyorsa eli öpülesi kadındır :) ne güzel hep kollamış sevmiş sizi kıymetini bilAblan olması da çok güzel en iyi arkadaşındır
Bu saatten sonra ben istemiyorum aramızın daha iyi olmasını. en zor zamanlarımda bunları görmek yetti.iyi günlerimizde eşlik etsin yeter :) yakın olsak hergün torun bakmazdı gerçi ben de bırakmazdım zar zorda geçinsek ben büyütmek istiyorum en çok anneye ihtiyaç oluyor
Demek bütün bezler kendi içinde farklıAman ne bilem, herkes farkli bezden memnun kaliyor artik kafam karıştımisal baby turconun külot bezleri cirtlilarina gore küçük, suan 4 no kulot kucuk gelyor ama eldekiler bitmek uzere diye idare ediyom bulana kdr cocuklar tuvalet alışkanlığı kazanacak ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?