Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahaha t-barı diyorsun ondan biz de kaç kere yuvarlandık ahahahaha aslında çift binmek gerekmiyo aksine çift binince biri dengesi kaybederse seni de düşürüyor onun tricki ona binince dimdik durucan oturuyo gibi yapmıcan bir de ayakların açık olucak çünkü yerde bir engebe varsa o da düşürüyor seni ayakların kapalı şekilde dimdik durursan.

Onla ilgili komik bişey anlatim de gül
Ona binmeyi işte yeni yeni öğrendik biz de, ben bindim önden eşim arkadakine bindi. Biraz yukarda yerde engebe varmış o beni paldır küldür yuvarladı sonra ben düştüm diye arkamdan eşimde kendini yere attı, sanki ben tek başıma kalkamam bu sefer arkadan gelenlerin yolunda kaldık. İki kişi zorlaya zorlaya sürüne sürüne bir şekilde yan tarafa geçtik ama eşim ben düştüm diye o engebeli yere daha gelmeden attı kendini yani ilerde engebe olduğunu bilmiyo. Neyse geri gittik, görevliden rica ettik ya şu ilerde düştük tekrar binebilir miyiz diye, tamam binin dedi. Bu binişimizde eşim önden bindi, ben arkadakine bindim. Bu sefer de eşim o engebeye gelince yuvarlandı ben de kendimi onun gibi atsam mı napsam bilemedim eşime bağırıyorum uzaktan "ben de atlim miiiii, istersen atlarım bak atlim miiiiii" neyse atlama dedi de ben zirveye çıkabildim. O da bu sefer utanmış tekrar sıraya girip bilet basmış

Benim eşim çok becerikliydi hemen kaptı kaymayı ama ben yemin ediyorum özellikle yorulduktan sonra düz zeminde bile düşüyodum

Güneş kremi sürmek gerekiyor yanmamak için bu arada sen 3 kere pistten çıktınsa sadece iyi. Ben sürekli kar kütlelerine saplanıyodum bir keresinde öyle bir saplandım ki belime kadar kara girdim. Adamın biri geldi yardıma, üstümden beraber ellerimizle karları küredik de anca çıkabildim. Tek başıma falan olsam akşama kadar kar kürerdim

Ben bu dediklerim sayesinde sadece ilk ay gaz oldu sonraki aylar çok rahattı darısı size.inşallah fayda eder damla
Sana da geçmiş olsun kansızlık zor. keçiboynuzu pekmezi ve üzüm hoşafı birebir

Ben hala alerji diyetindeyim süt,yoğurt,peynir,dana eti,domates,yumurta,ceviz ve bunları içeren hiçbir şey yemiyorum.ayın 28inde alerji bölümüne randevu aldık bakalım ne diyecek.umarım ek gıdaya geçince geçer

Ben bu dediklerim sayesinde sadece ilk ay gaz oldu sonraki aylar çok rahattı darısı size.inşallah fayda eder damla
Sana da geçmiş olsun kansızlık zor. keçiboynuzu pekmezi ve üzüm hoşafı birebir
İnşallah ya sağ ol. Dut pekmezi ve karışık meyvelerden yapılan hoşaf içiyorum her gün

Amin inşallah
Kakada mukus olmuştu ağlayarak yapıyordu anlamamıştım. kan olunca anladım.yiyince kan oluyor
Kakada parazit var mı diye bakıldı o da kan yaparmış ama çıkmayınca çocuk doktoru alerjidir dedi alerji bölümüne yönlendirdi
Kıyamam ya eskiden böyle şeyler yoktu. Şimdi hep alerji, gözde çapaklanma, neredeyse bütün bebeklerde sarılık, gaz damlası kullanmayan yok gibi. Bizi nasıl büyütmüşler

Amin inşallah

Kıyamam ya eskiden böyle şeyler yoktu. Şimdi hep alerji, gözde çapaklanma, neredeyse bütün bebeklerde sarılık, gaz damlası kullanmayan yok gibi. Bizi nasıl büyütmüşler
Değil mi? Ben de şaşırıyorum ne yedim de bu çocuk böyle oldu diyorum.keşke tadımlık da olsa katkılı gıdalar yemeseydim.ama sebze meyvelerde hormonlu..bizi büyütürlerken yemeklerin suyundan bile veriyorlarmış eskiden insanlar bilinçsiz ama her şey doğalmış

Hoşgeldin kuzu
Reglimi ayın 22 sinde bekliyordum ama hafif hafif regl sancılarım başladı. Benim sancılarım çok erken başlamaz genelde, erken regl olucam galiba biraz. Sen ne durumdasın?

Ben 19unda bantı yapıştırıyorum, 25-26 gibiside regl gelir diye düşünüyorum kuzu Resmen birlikte yürücek sürecimiz

Of evet ya ne fena cidden. Yok ya katkı maddeli yemesen ne olacak içtiğimiz su su değil, hava leş, her şeyimiz yapay zaten

Kesinlikle ya, bi laf var ya hasta olduğuna değil huyunun degistigine yanarim dye o da degil tabii onemli olan keyifleri yerinde olsun, agri acilari olmasin minnoslarin yaaa
Her bebis farklı iste cnm, boyle boyle kolaylari bulunacak inşallah, iyi olacak kuzucuk da sen nasılsın?

Ben 19unda bantı yapıştırıyorum, 25-26 gibiside regl gelir diye düşünüyorum kuzu Resmen birlikte yürücek sürecimiz
İviiitt

Senin bu bant çatlama önleyici gibi bir şey değil miydi? Şimdi neden kullanıyorsun? Ben yanlış hatırladıysam da sorry o kadar çok ilaç kullanıp, ilaçlardan konuşuyorum ki hepsi çorba oldu bende

İnşallah. Neblem dayli ya gelgitliyim

Hqhahsfzjsgx kiz bende dumduz durdum ama nasil olduysa ya allah diyip gittik gsgagags benim esimde hic dusmedi masallah, ben bir kez asagi gidene kadar o elli kere inip cikti
Ya unuttuk kremi valla eve gelince anladik ne oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…