- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.959
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #215.361
Benleydi o zaman şükür bu sene tayinciyiz artik bir kac sene rahat ederizKııız nedir senin bu çilen yaaaaa
Fanfiniyi yapabildiniz ama rahatça di mi o dönemde senleydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benleydi o zaman şükür bu sene tayinciyiz artik bir kac sene rahat ederizKııız nedir senin bu çilen yaaaaa
Fanfiniyi yapabildiniz ama rahatça di mi o dönemde senleydi?
Yaparlar valla bide bebek olayını geliştirseler hsjdjdjndTünaydın kızlarım
Demet akalın çılgınlığı var üstümde
Ben de öyle ama bu almama engel mi? Nööö bebeğim nööö
Seninki çoh akıllıymış allama yakında halıları kendi kaldıranı da yaparlar ahahahah
Sağol kuzu Ben size asıl ihtiyacımız olanı söylim mi? Hizmetçiiiiiii Eşime söylüyorum bazen bir hizmetçi istiyorum diye, benim var diyo zaar
Sağol kuzucum Evet işte ben de dik süpürge alırsam onu hurdaya çıkarıcam diye alamıyom buhar kazanlı ütüm var ama yeni olmasına rağmen habire biryerleri kireç tutuyor elimde kalsn da o pisliği de değiştiricem
Geçmiş olsun, sonuç çıkınca haberdar et.
Böyle laf atmaya devam aferin. Hasta oldun diye evin hakimiyeti başkasında sanmasınlar
Ohhh bol bol debişme var deseneBenleydi o zaman şükür bu sene tayinciyiz artik bir kac sene rahat ederiz
Ahhaha ben şeyi çok isterdim. Mesela bebeği 4 haftalık falan yapacaklar atıyorum, plasentasını dışarda oluşturabilecekler. Sonra ameliyatla plasentayı sana dikip bebeği rahme koyacaklar yapın bunu kardeşim yani teknoloji çağındayızYaparlar valla bide bebek olayını geliştirseler hsjdjdjnd
Tabii ki uçuğum çıktığında kendimi hamile ilan ettim
Yok 9 aylıkken koysunlar foto çekilip çıkaralım tööbeestAhhaha ben şeyi çok isterdim. Mesela bebeği 4 haftalık falan yapacaklar atıyorum, plasentasını dışarda oluşturabilecekler. Sonra ameliyatla plasentayı sana dikip bebeği rahme koyacaklar yapın bunu kardeşim yani teknoloji çağındayız
Sag ol yevrum, pozitifmisim, beybinin de ateş yükseldigeçmiş olsun dayloşum
Pozitifmisim yiaaTünaydın kızlarım
Seninki çoh akıllıymış allama yakında halıları kendi kaldıranı da yaparlar ahahahah
Sağol kuzu Ben size asıl ihtiyacımız olanı söylim mi? Hizmetçiiiiiii Eşime söylüyorum bazen bir hizmetçi istiyorum diye, benim var diyo zaar
Sağol kuzucum Evet işte ben de dik süpürge alırsam onu hurdaya çıkarıcam diye alamıyom buhar kazanlı ütüm var ama yeni olmasına rağmen habire biryerleri kireç tutuyor elimde kalsn da o pisliği de değiştiricem
Böyle laf atmaya devam aferin. Hasta oldun diye evin hakimiyeti başkasında sanmasınlar
Kiyamam, ne zaman gelecek??Kocam goreve gitti ya
Geçmiş olsun ikinize deSag ol yevrum, pozitifmisim, beybinin de ateş yükseldi
Pozitifmisim yiaa
Kiyamam, ne zaman gelecek??
Ahhaha ben şeyi çok isterdim. Mesela bebeği 4 haftalık falan yapacaklar atıyorum, plasentasını dışarda oluşturabilecekler. Sonra ameliyatla plasentayı sana dikip bebeği rahme koyacaklar yapın bunu kardeşim yani teknoloji çağındayız
Ee tutunamıyor körpeler kendi başlarına napalımTabii ki uçuğum çıktığında kendimi hamile ilan ettim
Yok 9 aylıkken koysunlar foto çekilip çıkaralım tööbeest
Geçmiş olsun kuzu çok iyi yapmışsın bak kendini izole etmekle. Booolca vitamin alSag ol yevrum, pozitifmisim, beybinin de ateş yükseldi
Pozitifmisim yiaa
Tüp bebek gitsin, hap bebek gelsin! Atalım vajinadan hapı, olsun bitsinHakshjsbshs çok yaratıcı yani yıl olmuş 2022 biz hala tüp bebek hajhsjshs
dayler dayler geçmiş olsunnnn kolaylıkla atlatın inşallah
Ee tutunamıyor körpeler kendi başlarına napalım
Geçmiş olsun kuzu çok iyi yapmışsın bak kendini izole etmekle. Booolca vitamin al
Tüp bebek gitsin, hap bebek gelsin! Atalım vajinadan hapı, olsun bitsin
Sag ol kuzumGeçmiş olsun ikinize de
Amin inşallah canimHakshjsbshs çok yaratıcı yani yıl olmuş 2022 biz hala tüp bebek hajhsjshs
dayler dayler geçmiş olsunnnn kolaylıkla atlatın inşallah
Ettim etmesine ama atesi var kuzucugumun, huzursuz keyifsiz. Yarina atlatsin insallah o da evet cnm aliyorm vitaminEe tutunamıyor körpeler kendi başlarına napalım
Geçmiş olsun kuzu çok iyi yapmışsın bak kendini izole etmekle. Booolca vitamin al
Tüp bebek gitsin, hap bebek gelsin! Atalım vajinadan hapı, olsun bitsin
Bebekler daha hızlı arlatıyor sanırım. Eser Yenenlerin karısı olmuştu. İki oğlu da ateşlendi ondan sonra. Bir günde geçti onlarınki. Kadının testi de 5-6 günde negatife döndü diye hatırlıyorumSag ol kuzum
Amin inşallah canim
Ettim etmesine ama atesi var kuzucugumun, huzursuz keyifsiz. Yarina atlatsin insallah o da evet cnm aliyorm vitamin
Geçmiş olsun dayloşumSag ol yevrum, pozitifmisim, beybinin de ateş yükseldi
Pozitifmisim yiaa
İnsallah ya, bugun huzursuzdu atesliydi hep, yarın cok daha iyi olsun inşallahBebekler daha hızlı arlatıyor sanırım. Eser Yenenlerin karısı olmuştu. İki oğlu da ateşlendi ondan sonra. Bir günde geçti onlarınki. Kadının testi de 5-6 günde negatife döndü diye hatırlıyorum
Emmiyor ki olabldigince sagiyorum iste ne kadar çıkarsa 3-4 kere coklatip agliyorGeçmiş olsun dayloşum
Bol bol emzir yada süt ver o senden önce atlatır kuzum
Evin hanımıyız öyle şey olur mu Kırk gün annem ve kayınvalideme dayanamadım hizmetçi hiç istemem Yabancı birinin evimde olup eşyalarıma dokunma fikri hoşuma gitmiyor eşim hizmetçi tutalım dese de istemem sanırımTünaydın kızlarım
geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsınız inşallahİnsallah ya, bugun huzursuzdu atesliydi hep, yarın cok daha iyi olsun inşallah
Emmiyor ki olabldigince sagiyorum iste ne kadar çıkarsa 3-4 kere coklatip agliyor
İnşallah kuzucuğumuz da annesi de bir an önce iyileşip kavuşsunİnsallah ya, bugun huzursuzdu atesliydi hep, yarın cok daha iyi olsun inşallah
Bu saçma düşünce bir tek bende var sanıyordum. Evime bir yabancının girip eşyalarıma dokunması fikri beni de acayip rahatsız ediyorEvin hanımıyız öyle şey olur mu Kırk gün annem ve kayınvalideme dayanamadım hizmetçi hiç istemem Yabancı birinin evimde olup eşyalarıma dokunma fikri hoşuma gitmiyor eşim hizmetçi tutalım dese de istemem sanırım
sarımsak yut sabah öğle akşam ve bol su dayloşumİnsallah ya, bugun huzursuzdu atesliydi hep, yarın cok daha iyi olsun inşallah
Emmiyor ki olabldigince sagiyorum iste ne kadar çıkarsa 3-4 kere coklatip agliyor
DusunceBulutu yok ya bende de var bu durum. Bir de yardımcıların çok hırsızlık yaptığını da duyuyorum. Bir şeyimin kaybolması ya da evde yabancı birinin olması hissi beni rahatsız ediyo kesinlike. Yalnız değilsinizİnşallah kuzucuğumuz da annesi de bir an önce iyileşip kavuşsun
Bu saçma düşünce bir tek bende var sanıyordum. Evime bir yabancının girip eşyalarıma dokunması fikri beni de acayip rahatsız ediyor
Katre_g Yalnız değilmişim banada saçma geliyor ama böyle sanırım kontrolcü olduğumuzdan ya da sahiplenme duygumuzun fazla olmasından oluyor.İnşallah kuzucuğumuz da annesi de bir an önce iyileşip kavuşsun
Bu saçma düşünce bir tek bende var sanıyordum. Evime bir yabancının girip eşyalarıma dokunması fikri beni de acayip rahatsız ediyor