• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tünaydın kızlarım

Demet akalın çılgınlığı var üstümde 🤣

Ben de öyle ama bu almama engel mi? Nööö bebeğim nööö 🤣

Seninki çoh akıllıymış allama😝 yakında halıları kendi kaldıranı da yaparlar ahahahah

Sağol kuzu 💜 Ben size asıl ihtiyacımız olanı söylim mi? Hizmetçiiiiiii 🤣 Eşime söylüyorum bazen bir hizmetçi istiyorum diye, benim var diyo zaar 😒

Sağol kuzucum 💜 Evet işte ben de dik süpürge alırsam onu hurdaya çıkarıcam diye alamıyom 🤣 buhar kazanlı ütüm var ama yeni olmasına rağmen habire biryerleri kireç tutuyor elimde kalsn da o pisliği de değiştiricem 😂

Geçmiş olsun, sonuç çıkınca haberdar et.
Böyle laf atmaya devam aferin. Hasta oldun diye evin hakimiyeti başkasında sanmasınlar 🤣
Yaparlar valla bide bebek olayını geliştirseler hsjdjdjnd

Yaparlar valla bide bebek olayını geliştirseler hsjdjdjnd
Ahhaha ben şeyi çok isterdim. Mesela bebeği 4 haftalık falan yapacaklar atıyorum, plasentasını dışarda oluşturabilecekler. Sonra ameliyatla plasentayı sana dikip bebeği rahme koyacaklar 🤣 yapın bunu kardeşim yani teknoloji çağındayız 🤣

Bu arada dudağımda uçuk çıktı. Eskiden olsa ooo demekki hamileyim bağışıklığım düştü o yüzden uçuk çıktı derdim 🤣 heyy gidi günler heeyyyyyy! Tanıdık geldi mi N Neal sen gerçi artık bu olaylardan çok uzaksın 😝
Tabii ki uçuğum çıktığında kendimi hamile ilan ettim
Ahhaha ben şeyi çok isterdim. Mesela bebeği 4 haftalık falan yapacaklar atıyorum, plasentasını dışarda oluşturabilecekler. Sonra ameliyatla plasentayı sana dikip bebeği rahme koyacaklar 🤣 yapın bunu kardeşim yani teknoloji çağındayız 🤣
Yok 9 aylıkken koysunlar foto çekilip çıkaralım tööbeest 😒

:skandal::skandal: geçmiş olsun dayloşum :KK43:
Sag ol yevrum, pozitifmisim, beybinin de ateş yükseldi 😒
Tünaydın kızlarım

Seninki çoh akıllıymış allama😝 yakında halıları kendi kaldıranı da yaparlar ahahahah

Sağol kuzu 💜 Ben size asıl ihtiyacımız olanı söylim mi? Hizmetçiiiiiii 🤣 Eşime söylüyorum bazen bir hizmetçi istiyorum diye, benim var diyo zaar 😒

Sağol kuzucum 💜 Evet işte ben de dik süpürge alırsam onu hurdaya çıkarıcam diye alamıyom 🤣 buhar kazanlı ütüm var ama yeni olmasına rağmen habire biryerleri kireç tutuyor elimde kalsn da o pisliği de değiştiricem 😂

Böyle laf atmaya devam aferin. Hasta oldun diye evin hakimiyeti başkasında sanmasınlar 🤣
Pozitifmisim yiaa 😑😑
Kocam goreve gitti ya 🥲
Kiyamam, ne zaman gelecek??

Hakshjsbshs çok yaratıcı yani yıl olmuş 2022 biz hala tüp bebek hajhsjshs

dayler dayler dayler dayler geçmiş olsunnnn🥺🥺🥺 kolaylıkla atlatın inşallah

Tabii ki uçuğum çıktığında kendimi hamile ilan ettim

Yok 9 aylıkken koysunlar foto çekilip çıkaralım tööbeest 😒
Ee tutunamıyor körpeler kendi başlarına napalım 🤣
Sag ol yevrum, pozitifmisim, beybinin de ateş yükseldi 😒

Pozitifmisim yiaa 😑😑

Kiyamam, ne zaman gelecek??
Geçmiş olsun kuzu çok iyi yapmışsın bak kendini izole etmekle. Booolca vitamin al 👌🏻

Tüp bebek gitsin, hap bebek gelsin! Atalım vajinadan hapı, olsun bitsin 🤣🤣🤣

Geçmiş olsun ikinize de ☹️
Sag ol kuzum 😔🙏

Amin inşallah canim 😔🙏
Ee tutunamıyor körpeler kendi başlarına napalım 🤣

Geçmiş olsun kuzu çok iyi yapmışsın bak kendini izole etmekle. Booolca vitamin al 👌🏻

Tüp bebek gitsin, hap bebek gelsin! Atalım vajinadan hapı, olsun bitsin 🤣🤣🤣
Ettim etmesine ama atesi var kuzucugumun, huzursuz keyifsiz. Yarina atlatsin insallah o da 😔🙏 evet cnm aliyorm vitamin ❤️❤️❤️

Sag ol kuzum 😔🙏

Amin inşallah canim 😔🙏

Ettim etmesine ama atesi var kuzucugumun, huzursuz keyifsiz. Yarina atlatsin insallah o da 😔🙏 evet cnm aliyorm vitamin ❤️❤️❤️
Bebekler daha hızlı arlatıyor sanırım. Eser Yenenlerin karısı olmuştu. İki oğlu da ateşlendi ondan sonra. Bir günde geçti onlarınki. Kadının testi de 5-6 günde negatife döndü diye hatırlıyorum

Bebekler daha hızlı arlatıyor sanırım. Eser Yenenlerin karısı olmuştu. İki oğlu da ateşlendi ondan sonra. Bir günde geçti onlarınki. Kadının testi de 5-6 günde negatife döndü diye hatırlıyorum
İnsallah ya, bugun huzursuzdu atesliydi hep, yarın cok daha iyi olsun inşallah 🙏🙏🙏
Geçmiş olsun dayloşum
Bol bol emzir yada süt ver o senden önce atlatır kuzum
Emmiyor ki 😢 olabldigince sagiyorum iste ne kadar çıkarsa 😒 3-4 kere coklatip agliyor 😑

Tünaydın kızlarım

Evin hanımıyız öyle şey olur mu 😎 Kırk gün annem ve kayınvalideme dayanamadım hizmetçi hiç istemem 😂 Yabancı birinin evimde olup eşyalarıma dokunma fikri hoşuma gitmiyor eşim hizmetçi tutalım dese de istemem sanırım 😅
İnsallah ya, bugun huzursuzdu atesliydi hep, yarın cok daha iyi olsun inşallah 🙏🙏🙏

Emmiyor ki 😢 olabldigince sagiyorum iste ne kadar çıkarsa 😒 3-4 kere coklatip agliyor 😑
geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsınız inşallah 🤲🏻

İnşallah kuzucuğumuz da annesi de bir an önce iyileşip kavuşsun 🙏
Evin hanımıyız öyle şey olur mu 😎 Kırk gün annem ve kayınvalideme dayanamadım hizmetçi hiç istemem 😂 Yabancı birinin evimde olup eşyalarıma dokunma fikri hoşuma gitmiyor eşim hizmetçi tutalım dese de istemem sanırım 😅
Bu saçma düşünce bir tek bende var sanıyordum. Evime bir yabancının girip eşyalarıma dokunması fikri beni de acayip rahatsız ediyor

Bu saçma düşünce bir tek bende var sanıyordum. Evime bir yabancının girip eşyalarıma dokunması fikri beni de acayip rahatsız ediyor
DusunceBulutu DusunceBulutu yok ya bende de var bu durum. Bir de yardımcıların çok hırsızlık yaptığını da duyuyorum. Bir şeyimin kaybolması ya da evde yabancı birinin olması hissi beni rahatsız ediyo kesinlike. Yalnız değilsiniz ✋🏻

Katre_g Katre_g Yalnız değilmişim 😅 banada saçma geliyor ama böyle 🙈 sanırım kontrolcü olduğumuzdan ya da sahiplenme duygumuzun fazla olmasından oluyor.

Back