Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaparlar valla bide bebek olayını geliştirseler hsjdjdjnd

Yaparlar valla bide bebek olayını geliştirseler hsjdjdjnd
Ahhaha ben şeyi çok isterdim. Mesela bebeği 4 haftalık falan yapacaklar atıyorum, plasentasını dışarda oluşturabilecekler. Sonra ameliyatla plasentayı sana dikip bebeği rahme koyacaklar yapın bunu kardeşim yani teknoloji çağındayız

Tabii ki uçuğum çıktığında kendimi hamile ilan ettim
Yok 9 aylıkken koysunlar foto çekilip çıkaralım tööbeest

geçmiş olsun dayloşum
Sag ol yevrum, pozitifmisim, beybinin de ateş yükseldi
Pozitifmisim yiaa
Kocam goreve gitti ya
Kiyamam, ne zaman gelecek??

Hakshjsbshs çok yaratıcı yani yıl olmuş 2022 biz hala tüp bebek hajhsjshs

dayler dayler geçmiş olsunnnn kolaylıkla atlatın inşallah

Tabii ki uçuğum çıktığında kendimi hamile ilan ettim

Yok 9 aylıkken koysunlar foto çekilip çıkaralım tööbeest
Ee tutunamıyor körpeler kendi başlarına napalım
Sag ol yevrum, pozitifmisim, beybinin de ateş yükseldi

Pozitifmisim yiaa

Kiyamam, ne zaman gelecek??
Geçmiş olsun kuzu çok iyi yapmışsın bak kendini izole etmekle. Booolca vitamin al

Tüp bebek gitsin, hap bebek gelsin! Atalım vajinadan hapı, olsun bitsin

Geçmiş olsun ikinize de
Sag ol kuzum

Amin inşallah canim
Ee tutunamıyor körpeler kendi başlarına napalım

Geçmiş olsun kuzu çok iyi yapmışsın bak kendini izole etmekle. Booolca vitamin al

Tüp bebek gitsin, hap bebek gelsin! Atalım vajinadan hapı, olsun bitsin
Ettim etmesine ama atesi var kuzucugumun, huzursuz keyifsiz. Yarina atlatsin insallah o da evet cnm aliyorm vitamin

Sag ol kuzum

Amin inşallah canim

Ettim etmesine ama atesi var kuzucugumun, huzursuz keyifsiz. Yarina atlatsin insallah o da evet cnm aliyorm vitamin
Bebekler daha hızlı arlatıyor sanırım. Eser Yenenlerin karısı olmuştu. İki oğlu da ateşlendi ondan sonra. Bir günde geçti onlarınki. Kadının testi de 5-6 günde negatife döndü diye hatırlıyorum

İnsallah ya, bugun huzursuzdu atesliydi hep, yarın cok daha iyi olsun inşallah
Geçmiş olsun dayloşum
Bol bol emzir yada süt ver o senden önce atlatır kuzum
Emmiyor ki olabldigince sagiyorum iste ne kadar çıkarsa 3-4 kere coklatip agliyor

Evin hanımıyız öyle şey olur mu Kırk gün annem ve kayınvalideme dayanamadım hizmetçi hiç istemem Yabancı birinin evimde olup eşyalarıma dokunma fikri hoşuma gitmiyor eşim hizmetçi tutalım dese de istemem sanırım

Emmiyor ki olabldigince sagiyorum iste ne kadar çıkarsa 3-4 kere coklatip agliyor
geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsınız inşallah

İnşallah kuzucuğumuz da annesi de bir an önce iyileşip kavuşsun
Bu saçma düşünce bir tek bende var sanıyordum. Evime bir yabancının girip eşyalarıma dokunması fikri beni de acayip rahatsız ediyor

Bu saçma düşünce bir tek bende var sanıyordum. Evime bir yabancının girip eşyalarıma dokunması fikri beni de acayip rahatsız ediyor
DusunceBulutu yok ya bende de var bu durum. Bir de yardımcıların çok hırsızlık yaptığını da duyuyorum. Bir şeyimin kaybolması ya da evde yabancı birinin olması hissi beni rahatsız ediyo kesinlike. Yalnız değilsiniz

Katre_g Yalnız değilmişim banada saçma geliyor ama böyle sanırım kontrolcü olduğumuzdan ya da sahiplenme duygumuzun fazla olmasından oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…