- Konu Sahibi Paresilaaa
- #215.341
Toto yok. Yüzüstü yatırınca yüzünü kapatacak şekilde yatmaya çalışıyorm 1-2 kez denedik hemen ters çevirmek zorunda kaldık. El verelim özelden isteyenlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toto yok. Yüzüstü yatırınca yüzünü kapatacak şekilde yatmaya çalışıyorm 1-2 kez denedik hemen ters çevirmek zorunda kaldık. El verelim özelden isteyenlere
Evet cnm oyle oluyor tam da, deri kendini toplayana kadar tuhaf hallere giriyor sonra düzeliyor. Ama hassasiyet kaliyor. Yani 3. Aya en azından. Sonrasini gorecegiz bakalimGöbekten aşağısı komple aşırı hassas gibi. Kızarıklık falan yok da dikişlerin hemen üst kısmındaki deri bombeli başından beri
Bizde de Bosch un dik süpürgesi var, normal supurgeyi bodruma depoya kaldirdik resmen, kırk yilda bir lazım oluyor. Robot isi ztn görüyor, dik supurgeyle de o anlik gerekli yerleri ve koltuk ustleri filan toparliyoz, tozlari aliyoz bitti gittiBir arkadaşım kullanıyo çok memnun. Zaten ben de o kocaman elektrikli süpürge yerine el süpürgeleri var ya 15 dk şarjlı onları kullanıyprum evde düşün. Onu elime alıp evde dolanmak daha kolay geliyo peşimde koca süpürgeyle gezmektensebenim de aşgım olabilir kendileri ama üstüne gül koklamak istiyorum artık
Hah evet fakir işi robot kullanıyoruz. Malum bizim paraların gidecek yeri var zaar![]()
Ooo biz onu alamazuk şimdi, çünkü buhar kazanli utumuz var cokzel, o bozulunca ancak baramiz olursaHemsirecik
dayler dayler haaa ama paraya kıyıp dik buharlı ütü aldım bugün geldi. Deneyince yorumlarımı yazarım. Enflasyondan korkuma almak istediğim ne varsa alıyorum deli danalar gibiyim
![]()
Kanka biz niye bu saatte uyanigizEvet cnm oyle oluyor tam da, deri kendini toplayana kadar tuhaf hallere giriyor sonra düzeliyor. Ama hassasiyet kaliyor. Yani 3. Aya en azından. Sonrasini gorecegiz bakalim
Bizde de Bosch un dik süpürgesi var, normal supurgeyi bodruma depoya kaldirdik resmen, kırk yilda bir lazım oluyor. Robot isi ztn görüyor, dik supurgeyle de o anlik gerekli yerleri ve koltuk ustleri filan toparliyoz, tozlari aliyoz bitti gitti
Ooo biz onu alamazuk şimdi, çünkü buhar kazanli utumuz var cokzel, o bozulunca ancak baramiz olursagüle güle kullan cnm, fikirlerini yaz bize
![]()
Ben hastayım yiaaaKanka biz niye bu saatte uyanigiz
Gecmis olsun askos, çıktımı sonucunBen hastayım yiaaadun gece test verdim. Salona izole ettim kendimi. Kayınvalidem ile eşim bebeğe bakıyor. Ben sütümü sagip verdim. Bi de maskeyle uzaktan bakip laf atiyorum iste
. Dun 3ten beri durup durup uyudugm icin simdi bi uyanma oldu
![]()
Yok cnm, burda biraz geç çıkıyor, ogleden sonra anca çıkar. Onlem amaçlı ayirdim kendimi, grip de olsa o yogunlukta gecmesin yavrucugaGecmis olsun askos, çıktımı sonucun
Selam sevgililer gününüz kutlu olsun sevgililerim aghshsj
anasını bile göremedk kendini görelim
sen veToto yok. Yüzüstü yatırınca yüzünü kapatacak şekilde yatmaya çalışıyorm 1-2 kez denedik hemen ters çevirmek zorunda kaldık. El verelim özelden isteyenlere
Ben olsam ben de diyemezdim şahsen.bişi dedilermi duyduk felan
gerçi demezler![]()
Çok yavusuklu, nazar değer ve tum kizlar hasta olur hdhdhdhfhh
Öyle mi demişim ben, hı? Öyle mi demişiz az bak bi yukarı cık cık
Çok yavusuklu, nazar değer ve tum kizlar hasta olur hdhdhdhfhh
utandırdın beniÖyle mi demişim ben, hı? Öyle mi demişiz az bak bi yukarı cık cık
Aney ben bunu yeni gördüm. Geçmiş olsun. İnşallah negatif çıkarBen hastayım yiaaadun gece test verdim. Salona izole ettim kendimi. Kayınvalidem ile eşim bebeğe bakıyor. Ben sütümü sagip verdim. Bi de maskeyle uzaktan bakip laf atiyorum iste
![]()
Hihhhhhhh, sen beni nerden bilcen, ben dünya kraliçesi güzelliğindeyim. Nerde görülmüş erkek annelerinin cirkin olduğu be ala alaaaaanasına çekmediği belli
utandırdın beni
özür dilerim![]()
İnsallah cnm, beklemedeyim halaAney ben bunu yeni gördüm. Geçmiş olsun. İnşallah negatif çıkar
Ben hastayım yiaaadun gece test verdim. Salona izole ettim kendimi. Kayınvalidem ile eşim bebeğe bakıyor. Ben sütümü sagip verdim. Bi de maskeyle uzaktan bakip laf atiyorum iste
![]()
Demet akalın çılgınlığı var üstümdeDemet Akalın sen misin? Üç tane aldıysan birini bize ver
Ben de öyle ama bu almama engel mi? Nööö bebeğim nöööKizim ben 40 yilda bir utu yapiyom![]()
Seninki çoh akıllıymış allamaRobot elim ayağım herşeyim oldu arkadaşlar kesinlikle alınması gereken bişey be -hele üşengeçler için- bansbsjsbjsn bizimki xiaomi v3 aslan parçası hiçbiyere takılmıyo , sadece silme özelliği halıları ayırt edemiyo halılarıda ben kaldırıyorum bi zahmet hajshsjs
Sağol kuzuGüle güle kullanzengin olsam da kırışıklık gideren kurutma makinelerinden alsam
bir de çamaşır katlayan makineden aldım mı tamamdır
agshsjsjj![]()
Sağol kuzucumEvet cnm oyle oluyor tam da, deri kendini toplayana kadar tuhaf hallere giriyor sonra düzeliyor. Ama hassasiyet kaliyor. Yani 3. Aya en azından. Sonrasini gorecegiz bakalim
Bizde de Bosch un dik süpürgesi var, normal supurgeyi bodruma depoya kaldirdik resmen, kırk yilda bir lazım oluyor. Robot isi ztn görüyor, dik supurgeyle de o anlik gerekli yerleri ve koltuk ustleri filan toparliyoz, tozlari aliyoz bitti gitti
Ooo biz onu alamazuk şimdi, çünkü buhar kazanli utumuz var cokzel, o bozulunca ancak baramiz olursagüle güle kullan cnm, fikirlerini yaz bize
![]()
Geçmiş olsun, sonuç çıkınca haberdar et.Ben hastayım yiaaadun gece test verdim. Salona izole ettim kendimi. Kayınvalidem ile eşim bebeğe bakıyor. Ben sütümü sagip verdim. Bi de maskeyle uzaktan bakip laf atiyorum iste
![]()
Kocam goreve gitti yaYok cnm, burda biraz geç çıkıyor, ogleden sonra anca çıkar. Onlem amaçlı ayirdim kendimi, grip de olsa o yogunlukta gecmesin yavrucuga
Sag ol yevrum. Sen napiyosun? Sen niye kalktim acabagsi![]()
Kııız nedir senin bu çilen yaaaaaKocam goreve gitti ya![]()