Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göbekten aşağısı komple aşırı hassas gibi. Kızarıklık falan yok da dikişlerin hemen üst kısmındaki deri bombeli başından beri
Evet cnm oyle oluyor tam da, deri kendini toplayana kadar tuhaf hallere giriyor sonra düzeliyor. Ama hassasiyet kaliyor. Yani 3. Aya en azından. Sonrasini gorecegiz bakalim
Bizde de Bosch un dik süpürgesi var, normal supurgeyi bodruma depoya kaldirdik resmen, kırk yilda bir lazım oluyor. Robot isi ztn görüyor, dik supurgeyle de o anlik gerekli yerleri ve koltuk ustleri filan toparliyoz, tozlari aliyoz bitti gitti
Hemsirecik dayler dayler haaa ama paraya kıyıp dik buharlı ütü aldım bugün geldi. Deneyince yorumlarımı yazarım. Enflasyondan korkuma almak istediğim ne varsa alıyorum deli danalar gibiyim
Ooo biz onu alamazuk şimdi, çünkü buhar kazanli utumuz var cokzel, o bozulunca ancak baramiz olursa güle güle kullan cnm, fikirlerini yaz bize

Kanka biz niye bu saatte uyanigiz

Kanka biz niye bu saatte uyanigiz
Ben hastayım yiaaa dun gece test verdim. Salona izole ettim kendimi. Kayınvalidem ile eşim bebeğe bakıyor. Ben sütümü sagip verdim. Bi de maskeyle uzaktan bakip laf atiyorum iste . Dun 3ten beri durup durup uyudugm icin simdi bi uyanma oldu

Selam sevgililer gününüz kutlu olsun sevgililerim aghshsj

Yiğenimizin totosunu ne zaman göreceğis N Neal
anasını bile göremedk kendini görelim

Toto yok. Yüzüstü yatırınca yüzünü kapatacak şekilde yatmaya çalışıyorm 1-2 kez denedik hemen ters çevirmek zorunda kaldık. El verelim özelden isteyenlere
sen ve dayler dayler erkek anasısınız ya göstermezsiniz

Aney ben bunu yeni gördüm. Geçmiş olsun. İnşallah negatif çıkar

anasına çekmediği belli

utandırdın beni
özür dilerim
Hihhhhhhh, sen beni nerden bilcen, ben dünya kraliçesi güzelliğindeyim. Nerde görülmüş erkek annelerinin cirkin olduğu be ala alaaaa
Aney ben bunu yeni gördüm. Geçmiş olsun. İnşallah negatif çıkar
İnsallah cnm, beklemedeyim hala

geçmiş olsun dayloşum

Tünaydın kızlarım
Demet Akalın sen misin? Üç tane aldıysan birini bize ver
Demet akalın çılgınlığı var üstümde
Kizim ben 40 yilda bir utu yapiyom
Ben de öyle ama bu almama engel mi? Nööö bebeğim nööö
Seninki çoh akıllıymış allama yakında halıları kendi kaldıranı da yaparlar ahahahah
Güle güle kullan zengin olsam da kırışıklık gideren kurutma makinelerinden alsam bir de çamaşır katlayan makineden aldım mı tamamdır

agshsjsjj
Sağol kuzu Ben size asıl ihtiyacımız olanı söylim mi? Hizmetçiiiiiii Eşime söylüyorum bazen bir hizmetçi istiyorum diye, benim var diyo zaar
Sağol kuzucum Evet işte ben de dik süpürge alırsam onu hurdaya çıkarıcam diye alamıyom buhar kazanlı ütüm var ama yeni olmasına rağmen habire biryerleri kireç tutuyor elimde kalsn da o pisliği de değiştiricem
Geçmiş olsun, sonuç çıkınca haberdar et.
Böyle laf atmaya devam aferin. Hasta oldun diye evin hakimiyeti başkasında sanmasınlar

Bu arada dudağımda uçuk çıktı. Eskiden olsa ooo demekki hamileyim bağışıklığım düştü o yüzden uçuk çıktı derdim heyy gidi günler heeyyyyyy! Tanıdık geldi mi N Neal sen gerçi artık bu olaylardan çok uzaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…