Merhaba ilk ben yazayım. Sol yumurtam yok 2.5 yıllık evliyim klomen+ığne tutmadı sonra doğal yoldan hamile kaldım kendiliğinden düşük oldu 4 ay önce. Şimdi ınofolic içiyorum d vitamini alıyorum her gün incir yiyorum. Meryem suresi okuyorum cuma günleri 1000 tane ya evvel zikri çekiyorum. Vaktimi saatimi bekliyorum yani nasipse :)Kızlar kucağı boş beklemek zormuş hele ki etrafında her geçen gün bir hamile haberi alırken artık zor geliyo bana duymak zoruma gidiyor. Hadi sizin de benm gibi hayaliniz varsa gelin birlikte konuşalım hep birlikte tecrübelerimizi yazalım. Ve ben başlayım yumurta rezervim az dediler hsg de sıkıntı yok bi kaç ay klomen tedavisi yanıtsız kalınca bu ay merional iğne başladı doktorum sonrasında çatlatma iğnesi kendi kendine gebelik oluşumuna bakcak merional iğne kasıklarımda çok ağrı yapıyor ve ben bu olumlu bişey diye düşünüyorum. Arkadaşlar nolur sizde tecrübelerinizi bu uğurda yaptıklarınızı ve hâlâ yapmaya devam ettiklerinizi yazın Ve hep birlikte hamiş kalalım inşallahh
Merhabalar öncelikle rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inş hayırlı evlat nasip etsin rabbimKızlar kucağı boş beklemek zormuş hele ki etrafında her geçen gün bir hamile haberi alırken artık zor geliyo bana duymak zoruma gidiyor. Hadi sizin de benm gibi hayaliniz varsa gelin birlikte konuşalım hep birlikte tecrübelerimizi yazalım. Ve ben başlayım yumurta rezervim az dediler hsg de sıkıntı yok bi kaç ay klomen tedavisi yanıtsız kalınca bu ay merional iğne başladı doktorum sonrasında çatlatma iğnesi kendi kendine gebelik oluşumuna bakcak merional iğne kasıklarımda çok ağrı yapıyor ve ben bu olumlu bişey diye düşünüyorum. Arkadaşlar nolur sizde tecrübelerinizi bu uğurda yaptıklarınızı ve hâlâ yapmaya devam ettiklerinizi yazın Ve hep birlikte hamiş kalalım inşallahh
Inşallah büyümüştür nur topu gibi olmuştur:)Merhaba hanımlar ben de 2 yıllık evliyim ama kısmet olmadı ben de bu ay klomen kullandım 3 ocakta bitti yarın tekrar bakacak Dr vemiğnemi yapacak 13mm yumurtam vardı salı günü bakalım hayırlısı
Ay hadi inşallah canm bende bolca dua okuyorum zamanını 4 gözle bekliyorum. Rabbim aratmasın inşallahMerhaba ilk ben yazayım. Sol yumurtam yok 2.5 yıllık evliyim klomen+ığne tutmadı sonra doğal yoldan hamile kaldım kendiliğinden düşük oldu 4 ay önce. Şimdi ınofolic içiyorum d vitamini alıyorum her gün incir yiyorum. Meryem suresi okuyorum cuma günleri 1000 tane ya evvel zikri çekiyorum. Vaktimi saatimi bekliyorum yani nasipse :)
Yaaaa haber et mutlaka olur mu inşallah gebesindir canmMerhabalar öncelikle rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inş hayırlı evlat nasip etsin rabbimbenimde yumurta tembelliği sorunum var di prolaktamin çok yuksekdi hormonlarım hepsi yüksekdi 3 ay hayit ilacı kullandım sonra incir havuç kuru yapdim onu kullandım değerlerim düzene girdi bu ayda c life macun aldım onu kullandım yumurtam büyümüştü 20mm olmusdu catlatma inesi vuruldum inenin 11günu kan tahlili verdim kan değerim 359 çıkdı okadar sevinmisdim ki anlatamam hamileyim kesin dedim inenin 13 günü yine kan tahlili verdim kan değerim düşmüş 53 olmusdu bu seferde çok uzuldum değer düşdü diye pazartesi yine gidicem kontrole bakalım değer dusdumu ciktimi inş cikmisdir duserse kimyasal gebelik olabilir
Ayyyy inşallah yaaaInşallah büyümüştür nur topu gibi olmuştur:)
CANM DAHA YENİ EVLİSİN SIKMA CANINI bende de vajinal kuruluk var ilişkide zorlanıyorum sen hamile kaldığın zaman ekstra bişey yapmış mıydın nelere dikkat etmiştin paylaşabilir misinMerhabalar ben de 1 buçuk yıllık evliyim 10 ayım vajinismusla geçti.Bu süreç bizi çok yordu 10 aylık evliyken 10 yılın yorgunluğu üzerimdeydi.Tedavi sayesinde yendim tedaviden 2 ay sonra hamile kaldım ama 9.haftada kaybettim.1 kasımda kürtaj oldum 1 şubatta 3 aylık sürem doluyor ay sonunda korunmayı bırakacağım.Doktor takibinde gebelik planlayacağız nasipseİnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ❤
Ne tesadüf benmde iğnem salı çarşamba givi olcak sana ilişkiye dair bişey dedi mi ne zaman girebilceğine dairMerhaba hanımlar ben de 2 yıllık evliyim ama kısmet olmadı ben de bu ay klomen kullandım 3 ocakta bitti yarın tekrar bakacak Dr vemiğnemi yapacak 13mm yumurtam vardı salı günü bakalım hayırlısı
Evet canım bennyarın iğne olucam Pazar akşam ilişki önerdi drNe tesadüf benmde iğnem salı çarşamba givi olcak sana ilişkiye dair bişey dedi mi ne zaman girebilceğine dair
Ben vajinismusu yenerlen bir çok krem kullandım tedavide canım.Kremlere ekstra olarak ultrason jeli vardı kremleri bıraktıktan sonra ultrason jeli kullandım.Diğer kayganlaştırıcılar spermi öldürüyormuş ama o öldürmüyor onunla hamile kaldım hala daha kullanıyorum bir zararı yok tavsiye ederimCANM DAHA YENİ EVLİSİN SIKMA CANINI bende de vajinal kuruluk var ilişkide zorlanıyorum sen hamile kaldığın zaman ekstra bişey yapmış mıydın nelere dikkat etmiştin paylaşabilir misin
Ne kadar süredir deniyorsunuz? Bide ben yakı yapıştırdım belime faydalı diye duydum koca karı yöntemleriAy hadi inşallah canm bende bolca dua okuyorum zamanını 4 gözle bekliyorum. Rabbim aratmasın inşallah
MerhabalarKızlar kucağı boş beklemek zormuş hele ki etrafında her geçen gün bir hamile haberi alırken artık zor geliyo bana duymak zoruma gidiyor. Hadi sizin de benm gibi hayaliniz varsa gelin birlikte konuşalım hep birlikte tecrübelerimizi yazalım. Ve ben başlayım yumurta rezervim az dediler hsg de sıkıntı yok bi kaç ay klomen tedavisi yanıtsız kalınca bu ay merional iğne başladı doktorum sonrasında çatlatma iğnesi kendi kendine gebelik oluşumuna bakcak merional iğne kasıklarımda çok ağrı yapıyor ve ben bu olumlu bişey diye düşünüyorum. Arkadaşlar nolur sizde tecrübelerinizi bu uğurda yaptıklarınızı ve hâlâ yapmaya devam ettiklerinizi yazın Ve hep birlikte hamiş kalalım inşallahh
Inş canım gebeyimdir tabikide haber vericemYaaaa haber et mutlaka olur mu inşallah gebesindir canm
Inşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız ❤MerhabalarBenim iki düşüğüm oldu pıhtılaşma sorunum çıktı bugün klomene başladım ve bu topik bana umut oldu desem inşallah güzel haberler alırız klomeni ilk kullandığım ay hamile kaldım inşallah bu seferde etkili olur çok istiyorum hayırlısıyla
1 seneye yakın canmNe kadar süredir deniyorsunuz? Bide ben yakı yapıştırdım belime faydalı diye duydum koca karı yöntemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?