- 3 Ocak 2020
- 853
- 756
- 33
- 38
Yakı mı ne zaman yapıştırılıyo peki canm ne kadar durcakNe kadar süredir deniyorsunuz? Bide ben yakı yapıştırdım belime faydalı diye duydum koca karı yöntemleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakı mı ne zaman yapıştırılıyo peki canm ne kadar durcakNe kadar süredir deniyorsunuz? Bide ben yakı yapıştırdım belime faydalı diye duydum koca karı yöntemleri![]()
Merhaba benimde sag yumurtalik yok . Bir kere gebe kaldim zorunlu kürtaj oldu kalp durmasi sebebiyle. Benzer durumdaymisiz. 1 bucuk yillik evliyim bende.Merhaba ilk ben yazayım. Sol yumurtam yok 2.5 yıllık evliyim klomen+ığne tutmadı sonra doğal yoldan hamile kaldım kendiliğinden düşük oldu 4 ay önce. Şimdi ınofolic içiyorum d vitamini alıyorum her gün incir yiyorum. Meryem suresi okuyorum cuma günleri 1000 tane ya evvel zikri çekiyorum. Vaktimi saatimi bekliyorum yani nasipse :)
Yani burdaki konularda herkes farklı bi gün yazmış ama ben yumurtlamadan 2 gün önce taktım yarın yumurtlama günüm yarın çıkartcam ilişkiden sonraYakı mı ne zaman yapıştırılıyo peki canm ne kadar durcak
] canm sen gebe kaldığın ay ekstra bişey yaptın mı nelere fikkat etmiştin | ||||
Hiçbişey yapmamistim hatta korunuyordum düğünden 1 ay sonra hamile kaldim . Sonra bidaha kalamadim ama 1 bucuk.sene oldu.
] canm sen gebe kaldığın ay ekstra bişey yaptın mı nelere fikkat etmiştin
Benim bu gün adet günümdü ama olmadım dün test yapmıştım ondan önceki günde test yaptım ama hep negatif çıktı umudum yok pek adet olmayı bekliyorum pikten sonraki 15. GünNeler yapıyorsunuz adetinize ne kadar zaman var adete ne kadar kala test yapcaksınız kızlar
Geç döllenme olabilir mi acaba gerçi pikten sonra demissiniz ama yinede bir umut stres beklemekte geciktiriyor galiba adetimiziBenim bu gün adet günümdü ama olmadım dün test yapmıştım ondan önceki günde test yaptım ama hep negatif çıktı umudum yok pek adet olmayı bekliyorum pikten sonraki 15. Gün
Aynen canım bencede öyleGeç döllenme olabilir mi acaba gerçi pikten sonra demissiniz ama yinede bir umut stres beklemekte geciktiriyor galiba adetimizi![]()
Benm bugun kontrol var merionalin sonunu vuruncam doktor çatlatma iğnesi için zaman vercek benm daha var yani canmNeler yapıyorsunuz adetinize ne kadar zaman var adete ne kadar kala test yapcaksınız kızlar
selammKızlar kucağı boş beklemek zormuş hele ki etrafında her geçen gün bir hamile haberi alırken artık zor geliyo bana duymak zoruma gidiyor. Hadi sizin de benm gibi hayaliniz varsa gelin birlikte konuşalım hep birlikte tecrübelerimizi yazalım. Ve ben başlayım yumurta rezervim az dediler hsg de sıkıntı yok bi kaç ay klomen tedavisi yanıtsız kalınca bu ay merional iğne başladı doktorum sonrasında çatlatma iğnesi kendi kendine gebelik oluşumuna bakcak merional iğne kasıklarımda çok ağrı yapıyor ve ben bu olumlu bişey diye düşünüyorum. Arkadaşlar nolur sizde tecrübelerinizi bu uğurda yaptıklarınızı ve hâlâ yapmaya devam ettiklerinizi yazın Ve hep birlikte hamiş kalalım inşallahh![]()
Test yapsaydınız bi gününüz geçtiği için çıkarselammbizde bu bebiş yoluna baş koyduk..Doktora daha hiç gitmedim ama randevum bi 10 gün sonra var bnde doktor kontroluyle hamile kalmak istiyorum.Geçen ay hiç korunmasız geçti.İlk defa bebiş için geçen ay denemeler yaptk.Hemen hamile kalırım sanmıştım o iş bitince hooop olur biter sanıyodum
Sonra adet olunca ben şok..Bu ay ise yumurtlama günlerini değerlendrdk.Adetim 3 gün geçti bugun 3.gün.Heyecanlıyım ama çok umut bağlamak istemiyorumda.Belirtim yok ,koltukaltından göğüse bağlanan bölümde hafif ağrı,gelip giden nadir sancı ve iştah açıklığı hissediyorum sadece..Ay çok uzun yazdm yaa okudysan helal et hkknı
![]()
evet adet belirtiside olablr ama inşAllh değildr.Test yaptığım gibi bilgilendiricemYaa ne güzel inşallah hamişsindir güzel haberlerini bekliyorum olabilir adet belirtisi de olabilir da 2. Ayın mış sakın stres etme canm daha çok başındasın
canım yapıcam bugun yarınTest yapsaydınız bi gününüz geçtiği için çıkar
Yaa ne güzel inşallah hamişsindir güzel haberlerini bekliyorum olabilir adet belirtisi de olabilir da 2. Ayın mış sakın stres etme canm daha çok başındasın
Yaa ne güzel inşallah hamişsindir güzel haberlerini bekliyorum olabilir adet belirtisi de olabilir da 2. Ayın mış sakın stres etme canm daha çok başındasın
5 dakika içerisinde böyle gösterdi çok heyecanlıym ama ilk defa test yaptm hemen umut bağlamamam gerekir bir tane daha mı yapsam
gayet belli adetiniz geçti mi5 dakika içerisinde böyle gösterdi çok heyecanlıym ama ilk defa test yaptm hemen umut bağlamamam gerekir bir tane daha mı yapsam