- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
Hayırlı olsun çok net ikinci çizgi gidip hemen kan verin ve bu ay neler yaptınız bize anlatın :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun çok net ikinci çizgi gidip hemen kan verin ve bu ay neler yaptınız bize anlatın :)))
evet 3 günngayet belli adetiniz geçti mi
ya hiçbişry yapmadım aslında bakın bu ay neler yaşadığımı tamamen anlatayım,Geçen ay bkliyodum adet oldum sonra araştırdm ettim ovulasyon zamanımı buldum ve yumurtlamaya 2 gün kala eşimle konuştm bu hafta full geçicek dedim ona göreHayırlı olsun çok net ikinci çizgi gidip hemen kan verin ve bu ay neler yaptınız bize anlatın :)))
O zaman kan testi verin hemenevet 3 günn
Ikinci denemenizde oldu heralde ne kadar güzel :) inşallah bizimde bekleyişlerimizin sonu güzel olur bizede dua edinya hiçbişry yapmadım aslında bakın bu ay neler yaşadığımı tamamen anlatayım,Geçen ay bkliyodum adet oldum sonra araştırdm ettim ovulasyon zamanımı buldum ve yumurtlamaya 2 gün kala eşimle konuştm bu hafta full geçicek dedim ona görenyse günleri değerlendirdik sonra gel zaman git zaman bende hiç belirti yok.Ha belirti yok dediğim insanların çok anlattığı o baş dönmesi mide bulantısı kasıkda sancı falan yok bunlar net belirtiler snuçta bnde yoktu.Ama baş ağrım çok var,mide yanmam her gün neredeyse var,Bide ayıptr sölemesi gaz sıkışmasıda oluyodu.Bu kasıkta batma dedikleri bir kez çok hafif olmuştu o da belli belirsiz heralde dedim ben kendimi çok dinledim.genelde karnımda anlık bir ağrı olup gidiyodu onuda hamileliğe yormuyordum.Şuanda göğüslerimin belli yerlerinde ağrı var ve benm göğüsler küçüktür.Bugn fark ettim resmen yürüdüğümde sarsılıyolar yani büyüme olmuş biraz..Bu yani canm .Test yapmayıda yumurtlma zamanı değerlndrdk diye çok umutluydm o yuzdn testi yaptm.Yarın sabah bi tane daha yapıcam ilk idrarla ve o da çiftse eşime söyliyecem yarın kan vermeye gidicem..
![]()
aay çok teşekkür ederim dualarım hep bebiş isteyenler üzerine olacak inşAllah en yakın zamanda rabbim rahmindeki mucizeyi verirIkinci denemenizde oldu heralde ne kadar güzel :) inşallah bizimde bekleyişlerimizin sonu güzel olur bizede dua edinyani yarına test yapmaya gerek yok bence hem 3 gün geçmiş hem test pozitif beklemeden bi acilde kan verin ben düşük yaptım o zamanda 3 gün geçmişti kan vermiştim 4 hafta 3 günlüktü inşallah sizin sağlıklı olur sağlıklı ilerler şimdiden tebrik ederimmm❤