• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 OCAK TÜP BEBEK TRANSFER olacaklar

Oof o ne öyle hic duymadm fazla deglmi 6tane. Birtane benim. Kullaniyrum canim dogal tablet verdi bitmek üzere bidaha almasammi diye sorcam doktoruma
Kız ben hatta düşüyor diyi 3.de mi koysam diyodum🤣Benim faranjit çok rahatsız etmeye başladı ateşim de var.Öksürük gece bırakmadı 5e kadar uyuyamadım.Embriyoya bir şey olmuş mudur.Var mı böyle bir şey yaşayan acaba.

Kızlar merhabaa 🤗🤗🤗 benim 6 ocakta transferim oldu bugün 7. Günüm belirtisiz bir şekilde geçiyor günlerim :/. Akıntı yaşıyor musunuz sizler?

Kız ben hatta düşüyor diyi 3.de mi koysam diyodum🤣Benim faranjit çok rahatsız etmeye başladı ateşim de var.Öksürük gece bırakmadı 5e kadar uyuyamadım.Embriyoya bir şey olmuş mudur.Var mı böyle bir şey yaşayan acaba.
Kuzum komsuya gttm kafam daglsn dye yazamadm.hicbisey olmaz öksürmekten.kasılan yer rahimin degl alakasiz yerler. Balli zencefilli seyler yapsan

Kızlar merhabaa 🤗🤗🤗 benim 6 ocakta transferim oldu bugün 7. Günüm belirtisiz bir şekilde geçiyor günlerim :/. Akıntı yaşıyor musunuz sizler?
Canim ben yasiyorum ama progestern fitil kullaniyrum omu akıyo anlamiyorum. benimde 11.günüm

Kuzum komsuya gttm kafam daglsn dye yazamadm.hicbisey olmaz öksürmekten.kasılan yer rahimin degl alakasiz yerler. Balli zencefilli seyler yapsan
İnşallah öyledir canım öksürmekten kusuyorum artık dün geceden beri doktordan haber bekliyorum.Sinirden ağladım hep kendi kafama göre bir şeyler kullanıyorum doğal.Rabbim kimseye muhtaç etmesin.Artık olan oldu Rabbim korusun

Canim o zaten sana tutundu 3günden sonra ne yapsan boş. Annesi o korunaklı biyerde nereye gdiyo hemen.orayı ne öksürük ne kusma ne hapsurma kasabilir. Güzel haberler alicaz bi doktora gdip sorsamiydn napabilrz diye
İnşallah öyledir canım öksürmekten kusuyorum artık dün geceden beri doktordan haber bekliyorum.Sinirden ağladım hep kendi kafama göre bir şeyler kullanıyorum doğal.Rabbim kimseye muhtaç etmesin.Artık olan oldu Rabbim korusun

Canim o zaten sana tutundu 3günden sonra ne yapsan boş. Annesi o korunaklı biyerde nereye gdiyo hemen.orayı ne öksürük ne kusma ne hapsurma kasabilir. Güzel haberler alicaz bi doktora gdip sorsamiydn napabilrz diye
Sağol canım valla içimi rahatlattın.Bol bol uyuyorum meyve yiyorum doktorum bulunduğumuz yerde değil ancak tlfla hemşiresine ulaşıyorum.Sağlık ocağına gittim ama o da ilaç yazamam diyor doktorunuz karar vermeli diyor.Neyse dediğin gibi zaten 4.günden sonra başladı o zaten tutunmuştur inşallah

Canim ayni gün transferimiz olmuş😌 evet bende de oluyor ama merak etme kullandığımız ilaçlardan ötürü oluyor insallah ikimiz de bebislerimizin güzel haberlerini veririz😇😇😇

Canim ayni gün transferimiz olmuş😌 evet bende de oluyor ama merak etme kullandığımız ilaçlardan ötürü oluyor insallah ikimiz de bebislerimizin güzel haberlerini veririz😇😇😇
Bende olmuyor işte akintı. Hamilelik lerde olurmuş ama o yüzde tedirginim. Sen ne zaman sonuç alacaksın?

merhaba kızlar bende 6 ocakta transfer oldum çift yüklendi 3.gün embriyosu doktorun dediğine gore yumurtalarım 5.gine kavuşmamışlar 3.gün yüklendi ve dondurulmusum yok 20 yumurtam toplanmıştı biraz heyecan biraz korku biraz soru işareti hepsi var bakalim nolacak
Canim . Sonucunu aldin mi insallah olumludur yarabbim.

Benim transfer iptal oldu malesef bidahakine insallah kismetse

Kuzum kacinci günde kaldilar üzülme bidahakine vücudun hamilelge hazir olur doktor daha iyi ilac verir. Rahimin cani istedgi zaman güzel yumurta üretiyo

Kuzum kacinci günde kaldilar üzülme bidahakine vücudun hamilelge hazir olur doktor daha iyi ilac verir. Rahimin cani istedgi zaman güzel yumurta üretiyo

Kıyamam canım benim üzülme inşallah bu sefer daha kaliteli yumurtaların embriyoların olur.Rabbim daha fazla aratmasın inşallah kendiliğinden olsun inşallah 🤲

Back