• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 OCAK TÜP BEBEK TRANSFER olacaklar

Canim benim 4. Gun embriyosu zaten onuda anlamadim canim embriyolarim olmasina ragmen 5. Gune gitmediler yemin etmistim canim persembe transfer olmustum persembeye kadar yapmicam diye simdi 12 yi bekliyorum yapmak icin ama hic umudum yok
Çok güzel bak 4.güne kadar gelmiş.3. gün embriyosuyla da hamile kalan çok.Benim 5.gündü tutmadı mesela.Hiç takma bunları.Ben de şimdiden sabırsızlanıyorum 1haftaya yapabilirim testi.Umutsuz olma sakın Rabbimin gücü her şeye yeter.Bence sen de burda güzel haberi vericeksin.Yeter ki inan güçlü ol.

Yok canım kafan karışmasın her merkez farklı şeyler söylüyor.Daha önceki yerlerde kafan yeter ki rahat olsun hafif hafif işler yap demişlerdi.Hatta günde 15 dk yürüyüş yapabilirsin demişlerdi.O yüzden iğneleri ben de sağlık ocağına yürüyerek gidip yaptırıyordum.Salı günü güzel haberini bekliyorum arkadaşım inşallah 🤲
Cok gaz sancım ve gazım var sendede varmı kuzum gerci su iç dedi o yapıyo olabilir. Genel yapımda gazli biriyim. Hem sali gelsin istiyrm hemde gelmesn istiyorum karnimda oldugnu bilmek cok güzel:)

Merhaba herkese bende pazartesi günü dondurulmuş embriyo transferi oldum.Bu 3. Denemem ama artık çok daha rahat bilinçli ve umutluyum ne cok fazla hayallere kapilip mutsuz olmama izin veriyorum ne de negatif dusuncelerle kendimi uzuyorum.yeni baslayanlara nacizane tavsiyem siz elinizden gelen dikkati ve ozeni verin gerisi rabim e kalmis🙏🏻😇
Benim ilk denemem ama ilk günden beri olgunlukla karsiladim cokta dayanamiyrum günler gecmiyo diyemiyrum test günüm icin. bekliyorum sadece. Hayirli olsun kuzum rabbim elimizi bos birakmasn

Canim benim 4. Gun embriyosu zaten onuda anlamadim canim embriyolarim olmasina ragmen 5. Gune gitmediler yemin etmistim canim persembe transfer olmustum persembeye kadar yapmicam diye simdi 12 yi bekliyorum yapmak icin ama hic umudum yok
Embriyologlarin yanls yapmis bence 4e giden 5ede giderdi. Ama sakin bunu tutunmicak olarak düsünme 1gün daha gec kana karisir sadece tek sorun o. Canim sen 12yi bekle düscegi varsa degerin azligni görüp ona göre hazirlarz kendimizi. Smdi erken yaparsan zaten belli olmck yine yine yine kan vercen. Sana söylüyorum simdi gdermisim ben yaptirirmisim:)

Cok gaz sancım ve gazım var sendede varmı kuzum gerci su iç dedi o yapıyo olabilir. Genel yapımda gazli biriyim. Hem sali gelsin istiyrm hemde gelmesn istiyorum karnimda oldugnu bilmek cok güzel:)
Sanırım ilaçlar yapıyor bende de ara ara oluyor.Su yapmaz bence.Çok fazla mercimek,bulgur yeme ayaklarını da sıcak tut inşallah geçer.Kız belki de hamilelik belirtisidir.Güzel düşün merak etme bebişin orda ve seninle kalıcak inşallah.

Sanırım ilaçlar yapıyor bende de ara ara oluyor.Su yapmaz bence.Çok fazla mercimek,bulgur yeme ayaklarını da sıcak tut inşallah geçer.Kız belki de hamilelik belirtisidir.Güzel düşün merak etme bebişin orda ve seninle kalıcak inşallah.
Benimle kuzum inaniyrum. şuan yaşıyosa haşhaş tanesi kadarmis :) allahım neresini seviym :) gdiym saglik ocagnada cocugumda beslensin

Sağol canım.Ağrım yok çok şükür sadece iğne yerlerim.Allahın izniyle %80dedi.4 gün sadece lavobaya kalk dedi hemşire.Bilmiyorum ki olacağı varsa olur zaten.Çok sıkmayı düşünmüyorum kendimi.Test günüm 10 gün sonra🙈
Ayyy cok heyecanli olumlu olacaktir insallah hep olumlu dusun bu gun ne uzun gelir simdi gun sayinca. Bendende toplama yapilacak bakalim gun belli degil daha

Ayyy cok heyecanli olumlu olacaktir insallah hep olumlu dusun bu gun ne uzun gelir simdi gun sayinca. Bendende toplama yapilacak bakalim gun belli degil daha
Sorma canım heyecandan ve ağrılardan uyuyamıyorum.Allah yardımcın olsun seninki de ayrı bir heyecanlı.Ben kafayı yemiştim artk kaç tane toplanıcak döllenicek mi sağlıklı embriyo olacak mı diye.Her aşamasında stres oluyoruz Rabbim yardım etsin ama değer yeter ki hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun

merhaba kızlar bende 6 ocakta transfer oldum çift yüklendi 3.gün embriyosu doktorun dediğine gore yumurtalarım 5.gine kavuşmamışlar 3.gün yüklendi ve dondurulmusum yok 20 yumurtam toplanmıştı biraz heyecan biraz korku biraz soru işareti hepsi var bakalim nolacak

Tabi yaptırırım canım şaka yaptım🤣Zaten hiç kalkmamak da iyi değilmiş kan dolaşımı olmaz sonra.Ağır iş yapma bari aman dikkat et.Ayy sen benden önce yaptırıcan.İnşallah pozitifi görürüz.Ben de Antep'te yaptırıyorum Ali Tahtacı çok memnunum.Sonuçlar güzel olsun inşallah hepimiz için🤗

bende antepde yaptirdim ismail temur bilgi sahibimisinniz cunku ben snteepli degilim ilk gittigim yerdi bakalim hayirlisi artik

Hayirlsi olsun canim pco mu var sende
merhaba kızlar bende 6 ocakta transfer oldum çift yüklendi 3.gün embriyosu doktorun dediğine gore yumurtalarım 5.gine kavuşmamışlar 3.gün yüklendi ve dondurulmusum yok 20 yumurtam toplanmıştı biraz heyecan biraz korku biraz soru işareti hepsi var bakalim nolacak

hayır canim pci yok aslında bişey yoktu bir oğlumda var 2 düşüğüm var4 sene olmayınca karar verdik ama yumurtaların boyle kötü mü bilemedim ya niye böyle oldu anlamadim
Canim 3.gün embriyosu kötü demek deglki. Bozulmaya baslaynca rahime birakmislar. En iyi laboratuar rahimdir unutma. Yumurtanı kaliteli yapar ve tutar. 2si yada 2sinden birisi tutacaktir. Zaten rahimin embriyoyu tanıyo

bende antepde yaptirdim ismail temur bilgi sahibimisinniz cunku ben snteepli degilim ilk gittigim yerdi bakalim hayirlisi artik
Ben de Antepli değilim eşimin tayini dolayısıyla Urfadayız.Antep yakın olur diye internetten araştırıp gittik Ali beye.Transferinin kaçıncı günü hiç belirti yaşıyor musun.Benim 4.günüm sadece sırt ağrısı hiç belirtim yok☹

Hayırlı olsun şimdi okudum.Benden 2 gün önce olmuş transferin.İnşallah Rabbim gönlüne göre hayırlısını verir.

Back