2020 OCAK TÜP BEBEK TRANSFER olacaklar

Hayırlı olsun canım

Ben de iğnelere yeni başladım bu arada genetik test sonucum çıktı ileri derecede pıhtılaşma problemim var ama doktorlar bunu önemsemiyor gebe kalırsan iğne veririz diyorlar size sorum testle de tescillenmiş bu rahatsızlığım var bu iğneleri şimdi kullanmam gerekmez mi bu arada beş yıllık evliyim sebepsiz kısırlık bir kez bile hamile kalamadım düşük bile yok bu pıhtı olayı kısırlık sebebi mi ilk tüp denemem olacak

Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.Ahh o progestan iğnelerini ben de iki gündür yaptırıyorum üstüne oturamıyorumOksapara transfer günü başlanılacakmış.8 ocak transfer günüm çarşamba.3.denemem olucak.İnşallah son olur hepimiz için.

Canim popo gtti benim ama oksapar hepsnden kötü beze beze mosmor. Allahm yardım etsin hepimize. Ya ben kalkp geziyrm hafif hafif islerimi yapiyrum transferdn beri. Acaba hep yatsamiydim

Canim popo gtti benim ama oksapar hepsnden kötü beze beze mosmor. Allahm yardım etsin hepimize. Ya ben kalkp geziyrm hafif hafif islerimi yapiyrum transferdn beri. Acaba hep yatsamiydim
Ayy kız korktum şimdi daha başlamadı oksapara yaptırmasam mı yoksaAmin hepimize inşallah.Senin transferin kaçıncı günü.Kafan rahat hiç stres yapma hafif hafif iş yapabilirsin.Ben bir arkadaşla konuştum tüp bebek yaptırmış pozitif.İlk 3 gün annesi bakmış çok kalkmamış sonra hafif hafif bir şeyler yaptım diyor.Sen yine de dikkatli ol.Bu arada nerede yaptırdın transferini.

Yok cok önemli bi igne mutlaka yaptir 6,7kere bisey yokki 8.ignede yanlis biyere bi denk geldi heryerim mosmor oldu icerden kanama yapmis .kola gectik orasida avuc ici kadar mosmor. Transferimin yarin 5.günü olcak canim ben unuttm karnimdakini ya rahat rahat yapiyrm hersey dedigm gbi. Insallah pozitifi görürz. Şişli kolanda yaptirdim doktorum cok iyi bulat hoca

Tabi yaptırırım canım şaka yaptımZaten hiç kalkmamak da iyi değilmiş kan dolaşımı olmaz sonra.Ağır iş yapma bari aman dikkat et.Ayy sen benden önce yaptırıcan.İnşallah pozitifi görürüz.Ben de Antep'te yaptırıyorum Ali Tahtacı çok memnunum.Sonuçlar güzel olsun inşallah hepimiz için

Insallah canimm yarinmi transfer aay rahat uyu bak ben gerinmeyi bacaklarimi gere gere yatmayi okadar özledmki :)

Insallah canimm yarinmi transfer aay rahat uyu bak ben gerinmeyi bacaklarimi gere gere yatmayi okadar özledmki :)
Evet canım yarın dua edelim birbirimize.İnşallah bir aksilik çıkmaz da transferi yapar doktor.Ayy heyecandandan uyuyabilir miyim bilmiyorum.Biran önce olsun bitsin hayırlısıyla pozitifi görelim.İnşallah

Evet canım yarın dua edelim birbirimize.İnşallah bir aksilik çıkmaz da transferi yapar doktor.Ayy heyecandandan uyuyabilir miyim bilmiyorum.Biran önce olsun bitsin hayırlısıyla pozitifi görelim.İnşallah
Insallah canim allah yardım etsin sanada banada yarin haber verirsn

Merhaba kızlar bende Tedaviye başladım Allah herkese nasip etsin inşallah :) bir an öne bebişlerimize kavuşuruz ..

Hayirlisi olsun canim neydi sorununuz. Opun nezaman :)
benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu geçen sene fakat sayı morfoloji ileri hızda bir değişiklik olmadı .. bizde artık daha fazla beklemek istemedik ilk tüp bebek denemem altı senelik evliyiz..

benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu geçen sene fakat sayı morfoloji ileri hızda bir değişiklik olmadı .. bizde artık daha fazla beklemek istemedik ilk tüp bebek denemem altı senelik evliyiz..
Cok iyi yapmissiniz. Merkezin taze transfermi yapiyo dondurulmusmu

Cok iyi yapmissiniz. Merkezin taze transfermi yapiyo dondurulmusmu
özelde yaptırmıyorum şuanda devlette ilk şansımızı denemek istedik
devlette biliyorsunuz genelde bekletmiyorlar rahim uygunsa transferi yapıyorlar o ay içinde
rahim uygun değilse bekletiyorlar
Dün ilk iğnemi vuruldum cuma günü tekrar çağırıldım anestezi onayları için bakalım süreç şuanda bu şekilde devam ediyor çok umudum yok açıkçası morfoloji kötü olunca pek iyi sonuçlar duymadım çoğu kimseden
Hayırlısı diyelim ..
Sen transfer olmuşsun hayırlısı olsun :)
Ne zaman kan testin ?

Hayiir sakin öyle deme. Tüp bebekte morfolijinin bilmemneyin hicbır anlami yok 2,3tane saglikli sperm olsun yetiyo biliyosun inaniyorum olacagina. Oldum ben canim sagol haftaya sali test günüm ama gecmiyo günler 1hafta var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…