- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Gecmis olsun canim Rabbim kucagini bos birakmasin insaallah. Bende bursadayim pembe mavide yumurtanin catlasina gore bende bu hafta transfer olcam insaallahBursa dan selam kızlar :) benimde pazartesi opu (yumurta toplamam) var. Ocakta da transferim olacak. Doktorum progesteron kan tahlili yaptırdı. Progesteron 1'in üzerindeyse vücut kendini hamile sanıp embriyonun tutunmasını engelliyormuş.ozaman yumurtaları dondurup vücudu buna ilaçla hazırlıyormuş. Ancak 1'in altındaysa yumurtayı dondurmaya gerek olmuyormuş. Transfer hemen olabilirmiş.
Jimer doktorun kimBende Bursa Jimer de tedavi görüyorum. Henüz 2.denemem yumurta toplamam bugün yapıldı. Embriyolar 5.güne iyi şekilde gelirse cumartesi transfer olacağım
Canim benimde transfer persembe fakat ben sadece crinone jel kullaniyorum hic igne vermedi bana oksapar nicin kullaniliyorkiArkadaşlar 1hafta kaldı transferime. İgneler çok canımi acıtıyor. Kalçadan progestan ignem var popomun üstüne oturamıyorum göbegim oksapardan mosmor olmuş durumda. Iğne yapacak yer bulamıyorumVarmı bu sürecte derdimi paylaşacak arkadas? Neler yiyip neler içiyorsunuz
Canim 5günü beklemek en zoru ya ben uyku uyuyamiyordumBende Bursa Jimer de tedavi görüyorum. Henüz 2.denemem yumurta toplamam bugün yapıldı. Embriyolar 5.güne iyi şekilde gelirse cumartesi transfer olacağım
Caniim hic üzülme nolur saracoglunun tariflerindn bak yada dükkanina git anlat. Amh yükseltme yumurta artirma menapoz erteleme adamin gercekten takviyeleri işe yarıyo. Cok örnek war sende biliysun. Ignedn snra ewe gelip kolonyayla owuyrum banamisin demiyo zaten beni oksapar mahvetti gören hemşire aaay bune hic bukadar görmemistm diyo 2karış rahimime kadar çürúk gibiİnsaAllah elini bos cevirmez rabbim seni o kadar iyi anliyorumki gecen ay yaptirdim tutmadi ve tekrar yaptirmam lazim doktorlar diyor fazla vaktin yok biran once cocuk sahibi olmalisin ve ben 28 yasindayim 1 yil sonra bana menopoza giriceksin diyorlar kafayi yiycem resmen cok ama cok zor bir durum iğnellerin yerini ov biraz ama igneyi vurundun kalcana degil diger kalcandakini ov bir dahaki seferinede digerini ov kantron yagi varsa yoksa zeytin yagla ov ama kan sulandirici cok berbat bisey ona ne yaparsan yap yine morarir yine agrir insaAllah olumlu sonuc alirsin rabbim isteyen herkese versin
Kan sulandirici canim. Bebek kolay beslensn diyeCanim benimde transfer persembe fakat ben sadece crinone jel kullaniyorum hic igne vermedi bana oksapar nicin kullaniliyorki
Caniim hic üzülme nolur saracoglunun tariflerindn bak yada dükkanina git anlat. Amh yükseltme yumurta artirma menapoz erteleme adamin gercekten takviyeleri işe yarıyo. Cok örnek war sende biliysun. Ignedn snra ewe gelip kolonyayla owuyrum banamisin demiyo zaten beni oksapar mahvetti gören hemşire aaay bune hic bukadar görmemistm diyo 2karış rahimime kadar çürúk gibi
Caniim hic üzülme nolur saracoglunun tariflerindn bak yada dükkanina git anlat. Amh yükseltme yumurta artirma menapoz erteleme adamin gercekten takviyeleri işe yarıyo. Cok örnek war sende biliysun. Ignedn snra ewe gelip kolonyayla owuyrum banamisin demiyo zaten beni oksapar mahvetti gören hemşire aaay bune hic bukadar görmemistm diyo 2karış rahimime kadar çürúk gibi
Insallah canim rabbim hepimize hayirlsni versnCanim yaptim kactane kur yaptim rabbim rast getirsinAllahim yardimcimiz olsun ama seninkide gecicek canim igneye insaAllah bir sure sonra gerek kalmaz sonra iki haftaya normale donuyor canini sıkma hic
Bende düşünmeyeceğim stres olmıcam desemde yinede ister istemez düşünüyorum. Bende de derin uyku yokCanim 5günü beklemek en zoru ya ben uyku uyuyamiyordum
Tüp bebeğe bakan tek doktor var Suat HazerJimer doktorun kim
Sizin kaçıncı gün transferi olacak? Bence 5.gün transferi olmak istediğinizi söyleyin. 3.gün embriyosu 5.güne kadar yaşamaya izliyor boşuna transfer olmuş olmayın diye. Hatta embriyo kalitesi var onuda sorun en kalitelisi belki 3.gün transferi oluyordur bilemem. Sanırım bende cumartesi günü transfer olacağım eğer embriyolar 5.güne gelirseGecmis olsun canim Rabbim kucagini bos birakmasin insaallah. Bende bursadayim pembe mavide yumurtanin catlasina gore bende bu hafta transfer olcam insaallah
Benim dondurilmus var canim onu transfer yaptircaz.5. Denemem olcak.Allah isteyen herkese nasip etsin insaallah 2. Gun aramiz olcak demekki senle hayirlisi olsun sonuclari paylasirsan sevinirimSizin kaçıncı gün transferi olacak? Bence 5.gün transferi olmak istediğinizi söyleyin. 3.gün embriyosu 5.güne kadar yaşamaya izliyor boşuna transfer olmuş olmayın diye. Hatta embriyo kalitesi var onuda sorun en kalitelisi belki 3.gün transferi oluyordur bilemem. Sanırım bende cumartesi günü transfer olacağım eğer embriyolar 5.güne gelirse
İnşallah bu sefer tutarBenim dondurilmus var canim onu transfer yaptircaz.5. Denemem olcak.Allah isteyen herkese nasip etsin insaallah 2. Gun aramiz olcak demekki senle hayirlisi olsun sonuclari paylasirsan sevinirim
insaallah canim evet bilgim var bol bol yiyiyorum onlari havuc yiyemesem de suyunu sıkıp iciyorum.İnşallah bu sefer tutarbeslenmeyle ilgilide bilginiz vardır o zaman. Benimde yaşım 39ve ikinci denemem. Beslenmede bakliyat, havuç, kivi, ananas, kabak çekirdeği faydalıymış.
Canim kaç yumurtan varMerhaba kızlar, bende ignelere yeni basladım. Tahminen önümüzdeki hafta yumurta toplama olacak dedi dr.arada kontrole gidicem ozaman netlesecek gunu sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?