• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 OCAK TÜP BEBEK TRANSFER olacaklar

Hayiir sakin öyle deme. Tüp bebekte morfolijinin bilmemneyin hicbır anlami yok 2,3tane saglikli sperm olsun yetiyo biliyosun inaniyorum olacagina. Oldum ben canim sagol haftaya sali test günüm ama gecmiyo günler 1hafta var daha
korkuyorum .. çok inşallah güzel şeyler olur

Hayiir sakin öyle deme. Tüp bebekte morfolijinin bilmemneyin hicbır anlami yok 2,3tane saglikli sperm olsun yetiyo biliyosun inaniyorum olacagina. Oldum ben canim sagol haftaya sali test günüm ama gecmiyo günler 1hafta var daha
ben dün iğnemi vurdum göbekten hiç bişey hissetmedim ..
gonalf 225 vuruldum şuanda .. her akşam vurulacak normal mi hiç bişey hissetmemem

Canimm hadi hayirlsi ne dedi doktorun acıdımı :)
Sağol canım.Ağrım yok çok şükür sadece iğne yerlerim.Allahın izniyle %80dedi.4 gün sadece lavobaya kalk dedi hemşire.Bilmiyorum ki olacağı varsa olur zaten.Çok sıkmayı düşünmüyorum kendimi.Test günüm 10 gün sonra🙈

Sağol canım.Ağrım yok çok şükür sadece iğne yerlerim.Allahın izniyle %80dedi.4 gün sadece lavobaya kalk dedi hemşire.Bilmiyorum ki olacağı varsa olur zaten.Çok sıkmayı düşünmüyorum kendimi.Test günüm 10 gün sonra🙈
Bizimkiler yine dünden razi kaldirmaya kafami karistirdi smdi senin hemsire :) igneye bile kendim gttm hep yaa. Ozaman yakin zamanlarda yapcak benim sali günü test günüm

Canim boyle daha cok stresse giriyorum zaten hic belirtim yok olumsuz gibi geziyorum ortalarda en azindan kesin bilirsem kabul etme surem daha kisa olur
Canim cikmaz belki dayan bence yapma ya beraber bekleyelm benden önce yapcaksn hem.ne kaldi sanki yarin persembe benimde belirtim yokki ignelerdn belim ve kemiklerim agriyo

Merhaba herkese bende pazartesi günü dondurulmuş embriyo transferi oldum.Bu 3. Denemem ama artık çok daha rahat bilinçli ve umutluyum ne cok fazla hayallere kapilip mutsuz olmama izin veriyorum ne de negatif dusuncelerle kendimi uzuyorum.yeni baslayanlara nacizane tavsiyem siz elinizden gelen dikkati ve ozeni verin gerisi rabim e kalmis🙏🏻😇

Bizimkiler yine dünden razi kaldirmaya kafami karistirdi smdi senin hemsire :) igneye bile kendim gttm hep yaa. Ozaman yakin zamanlarda yapcak benim sali günü test günüm
Yok canım kafan karışmasın her merkez farklı şeyler söylüyor.Daha önceki yerlerde kafan yeter ki rahat olsun hafif hafif işler yap demişlerdi.Hatta günde 15 dk yürüyüş yapabilirsin demişlerdi.O yüzden iğneleri ben de sağlık ocağına yürüyerek gidip yaptırıyordum.Salı günü güzel haberini bekliyorum arkadaşım inşallah 🤲

Merhaba herkese bende pazartesi günü dondurulmuş embriyo transferi oldum.Bu 3. Denemem ama artık çok daha rahat bilinçli ve umutluyum ne cok fazla hayallere kapilip mutsuz olmama izin veriyorum ne de negatif dusuncelerle kendimi uzuyorum.yeni baslayanlara nacizane tavsiyem siz elinizden gelen dikkati ve ozeni verin gerisi rabim e kalmis🙏🏻😇
Hayırlı olsun benim de 3.deneme bugün transfer oldum.Hep beraber test günlerini bekliyicez ne güzel.Hepimiz için sabırsızlanıyorum.Hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah

Canim boyle daha cok stresse giriyorum zaten hic belirtim yok olumsuz gibi geziyorum ortalarda en azindan kesin bilirsem kabul etme surem daha kisa olur
Stres yapma canım ama eğer rahatlarım diyorsan 5.gün embriyosu ve üzerinden en az 1 hafta geçtiyse çıkabiliyormuş.Senin ne kadar oldu kaçıncı gün embriyosu

Stres yapma canım ama eğer rahatlarım diyorsan 5.gün embriyosu ve üzerinden en az 1 hafta geçtiyse çıkabiliyormuş.Senin ne kadar oldu kaçıncı gün embriyosu
Canim benim 4. Gun embriyosu zaten onuda anlamadim canim embriyolarim olmasina ragmen 5. Gune gitmediler yemin etmistim canim persembe transfer olmustum persembeye kadar yapmicam diye simdi 12 yi bekliyorum yapmak icin ama hic umudum yok

Back