- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.792
- 248
- Konu Sahibi nesmertoglu
-
Ah ne guzel bır şey söyledin benımde göbek cevremde tüylenme sorunu var başta bana öyle geliyor desemde bugün bariz fazlalaştığını farkettim malesef. Hamilelikte oluyor diyoe internette hormonlardan kaynaklı doğum sonrası dökülüyormuş öyle yazıyor inşallah öyledir
Valla canm bılemıyorum ki yarın aklıma gelırse doktora sorayım benm hala ince tüy şeklinde sadece 1 tane kıl gibi kalın gördüm ama tüylenme yayıldığı aşikarcanimmm ben normalde agdayla aldiriyorum aldirdiktan 3 gun sonra elime geliyordu diken gibi onemsemedim heralde kuafor tam alamadi dedim. Cokta ilgilenmiyorum sahsen gobegimle flan ama bugun eşim gobegimi sevecek diye tshirti bir kaldirdi amann alllahim o neeee
Normalde 2 ayda bir aldiriyorum gobegimi ve normalde sari tüy seklinde oluyordu.
Suan simsiyahh ve kıl gibi olmuş. Eşimin gozleri portledi daha hafta olmadi aldirali.. çok saşirdim nasil gececek bunlarrr. Dokulecegini hic ama hic sanmiyorummm.
Valla canm bılemıyorum ki yarın aklıma gelırse doktora sorayım benm hala ince tüy şeklinde sadece 1 tane kıl gibi kalın gördüm ama tüylenme yayıldığı aşikarbelli bir zamandan sonra ağdada olmaz ki göbeğe nasıl başa cıkılır bilemedim
Yok canm hiç kullanmadm estrofem. Benım aklıma gelirse sorarım normal mi diye sana da yazarım bir de bana bazen akşamları uyuyorum normal gayet sıcak vs bır anda soğuk oluyor ve titreme geliyor baya baya tüm vücut zangır zangır yaklaşık 2 3 dk sürüyor ısınamıyorm yorgan vs almam gerekıyor dünde oldu Gebeliğin başından beri 3.oluyor korkuyorm bır anda ateşim mi yükseliyor bebeğe zarar diye Allah korusunŞuan allah korusun bir sıkintim olsa bu sekilde gitsem hastaneye rezil olurum yani hiç normal degill...
Ozel bolgemde o kadar yok ama gobekte cok cok fazlaa..
Estrofem kullanmismiydin sen ?
Benimde 20sinde randevum ama soramam doktora
Yok canm hiç kullanmadm estrofem. Benım aklıma gelirse sorarım normal mi diye sana da yazarım bir de bana bazen akşamları uyuyorum normal gayet sıcak vs bır anda soğuk oluyor ve titreme geliyor baya baya tüm vücut zangır zangır yaklaşık 2 3 dk sürüyor ısınamıyorm yorgan vs almam gerekıyor dünde oldu Gebeliğin başından beri 3.oluyor korkuyorm bır anda ateşim mi yükseliyor bebeğe zarar diye Allah korusun
Yok benım uyku arasında bıranda geliyor bilemedim ki nedirCnm o bende de oluyo klima kullaniyoruz biz 5 dakika once yanarken 5 dkika sonra birden buz kesiliyorum
Ama benim yemekten hemen sonra oluyor genelde...
GünaydınBen istemsiz gunde 1 e indirdim. Estrofemi de psikolojimden dolayi doktor biraktirdi...
Ama minik bir sorunum var vucudumda asiri killanma var bu normal miii??? Gobegim resmen erkek gobegi gibi simsiyah killar oldu. Sizde varmi oyle bisey ?
Doktora bulantı için ilaç sorsaydınız . Gerçi hani ilk aylar ilaç kullanmak ne kadar doğru ama insan çaresiz kalınca işte kullanıyor cok kötüyseniz iyi gelirdi birazBende aşırı hareketli hiperaktif güler yüzlüyüm ama gel görki bulantı kusma yüzünden nevrim döndü. Enerjim diplerde raporlu olunca iş güçte yok burdan artık gün geçiririz hep beraber
Zofer metpamit işe yaramadı zencefil kesmedi hastaneye yatış olcak büyük ihtimal. Su hiç içemiyorum yediğim çıkıyor iki kilo verdim şimdidenDoktora bulantı için ilaç sorsaydınız . Gerçi hani ilk aylar ilaç kullanmak ne kadar doğru ama insan çaresiz kalınca işte kullanıyor cok kötüyseniz iyi gelirdi biraz
GünaydınBen bütün ilaçlara devam ediyorum 12. Haftada kesecekler. Kıllanma konusuna gelince tamamen normal ve gebelik sonrası eski haline dönüyor. 17. Haftada bi kaybım var erkek bi bebekti normalde kılı tüyü olmayan bi kadın olmama rağmen göbeğimde çenemde kıl çıktı siyah sert gebelik sonlandıktan sonra bi kez aldırınca normal haline döndü. Östrojen kıllanma yapar. Tek derdimiz bu olsun boşver. Teknoloji gelişti olmadı epilasyonla hallolur
Canm sordum normal mi diye cok hormon yüklemesi oluyor tüp bebekte o yüzden kıllanma olabiliyor sarı tüyler geçmez ama siyah çıkanlar azalır daha sonra dedicanimmm ben normalde agdayla aldiriyorum aldirdiktan 3 gun sonra elime geliyordu diken gibi onemsemedim heralde kuafor tam alamadi dedim. Cokta ilgilenmiyorum sahsen gobegimle flan ama bugun eşim gobegimi sevecek diye tshirti bir kaldirdi amann alllahim o neeee
Normalde 2 ayda bir aldiriyorum gobegimi ve normalde sari tüy seklinde oluyordu.
Suan simsiyahh ve kıl gibi olmuş. Eşimin gozleri portledi daha hafta olmadi aldirali.. çok saşirdim nasil gececek bunlarrr. Dokulecegini hic ama hic sanmiyorummm.
Canm sordum normal mi diye cok hormon yüklemesi oluyor tüp bebekte o yüzden kıllanma olabiliyor sarı tüyler geçmez ama siyah çıkanlar azalır daha sonra dedi
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun ilk dönem hepimiz bi kanıyoruz anladığım kadarıyla. İnşallah bulantın ilerlemez cidden intihar sebebiMerhaba benimde tüp bebek 7. Haftadayım geçen hafta kahverengi akıntı sonra 2 defa kırmızı kanama oldu dr a gittim çok şükür bebekte sıkıntı yok kalp atışınıda duyduk ama dr dinlen dedi rapor aldım evdeyim bulantım var çok su içesim gelmiyor önce daha çok içiyordum birde prolutex iğne kullanıyorum estrofemi pazartesi kesti dr um. Progestanda başladık
Evet bende o yağı bugün okudum inşallah gebelikte kullanılıyordur ama şöyle ki 5.aydan sonra göbek göğüs gibi yerler hassas olduğu için ağda önerilmiyor yinede doktora sormak lazım cunku benmde ağdalık oldu malesef.Oncelikle cok teşekkur ederim canim.
Karinca yagi diye birsey duydum agda sonrasi suruluyormuş hamilelikte kullanip kullanilmadigina bakacagim. Parmaklarim bile killanmiş cunku benim.
Doguma kadar husamettin abi gibi gezmek istemiyorum
Beyaz tenliyim cunkuu ve 2 güne bir nasil agdaya gidecem
Ahh ahh derdime bak ya 5 sene sonra hamileyim de takıldigım seye bak
Evet bende o yağı bugün okudum inşallah gebelikte kullanılıyordur ama şöyle ki 5.aydan sonra göbek göğüs gibi yerler hassas olduğu için ağda önerilmiyor yinede doktora sormak lazım cunku benmde ağdalık oldu malesef.
Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımHayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun ilk dönem hepimiz bi kanıyoruz anladığım kadarıyla. İnşallah bulantın ilerlemez cidden intihar sebebiben iptalim
Merhabalar sanırım aradığım sayfayı buldum, benim 2. hamileliğim ve bu hamileliğim tüp bebek tedavisiyle oldu.
Pazartesi 7+1 dim, doktor kalp atışını düşük buldu, 117ydi. 6+3 gibi görünüyor filan dedi. Yanii yaklaşık 1 hafta geride, size sormak istediğim de tüp bebekte geç tutunma oluyor mu? ya da buna benzer bi şey başınıza geldi mi?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?