• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 OCAK ŞUBAT TÜP BEBEK ANNELERİ 🤰❤️

Günaydın mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, dün dayanamadım başka bir doktora gittim, o da bebeği ve kalp atışını haftasından küçük buldu ama gec tutunmada olabilir, henüz çok erken haftaya gel dedi. Bakalım... şu günler bir bitsede ne olacağı belli olsa, belirsizlik çok zor :(

Benim ilk gebeligimde kalp atisi yavaslamisti sonra durdu zaten ama oyle bisey olacak diye bisey yok... normal gebelikte nasil satla ultrason tutmuyorsa bunda da aynisi olabiliyor. Ileriden yada geriden takip edebiliyor. Bu arada benim yavasladi dedigim oyle 117 falan degil ciddi baya baya yavasti..

Simdi 2. Gebeligim.. bundada ilk zamanlar transfer tarihime gore geriden geldi 10. Haftada yetisti tam olmasi gerekene..
Bu arada hanii yazmışsınya 2. gebeliğinde transfer tarihine göre geriden geliyordu diye, o zaman senin de 6-7 haftalarda transefer tarihini baz alarak kalp atışı da yavaş mıydı?

Bu arada hanii yazmışsınya 2. gebeliğinde transfer tarihine göre geriden geliyordu diye, o zaman senin de 6-7 haftalarda transefer tarihini baz alarak kalp atışı da yavaş mıydı?
Benim doktorum aşiri yavas olmadigi surece kalp atisiyla ilgili yorum yapmiyor. O yuzden hizi hakkinda hic bir fikrim yok

Merhabalar sanırım aradığım sayfayı buldum, benim 2. hamileliğim ve bu hamileliğim tüp bebek tedavisiyle oldu.
Pazartesi 7+1 dim, doktor kalp atışını düşük buldu, 117ydi. 6+3 gibi görünüyor filan dedi. Yanii yaklaşık 1 hafta geride, size sormak istediğim de tüp bebekte geç tutunma oluyor mu? ya da buna benzer bi şey başınıza geldi mi?....
100 ün altına düşmemiş onu kafana takıp hiç strese girme şimdi. Benim şimdiki gebeliğim geriden geliyo ama kadın doğumcu da Perinatoloji de sıkıntı yok bu haftalarda moda mod ölçümler tutmayabilir geç tutunmuşta olabilir nihayetinde. Kafana takma

Benim doktorum aşiri yavas olmadigi surece kalp atisiyla ilgili yorum yapmiyor. O yuzden hizi hakkinda hic bir fikrim yok
Belkide en mantıklısı bu, bana bir şey söylemeseydi şimdi daha rahat olurdum, sürekli aklımda... yaşıyor mu yaşamıyor mu.... Zor hakikaten zor, hakkımızda hayırlısı...

100 ün altına düşmemiş onu kafana takıp hiç strese girme şimdi. Benim şimdiki gebeliğim geriden geliyo ama kadın doğumcu da Perinatoloji de sıkıntı yok bu haftalarda moda mod ölçümler tutmayabilir geç tutunmuşta olabilir nihayetinde. Kafana takma
İnşallah dediğiniz gibi geç tutunmadır, bakalım haftaya cuma günü için randevu verdi. Bu arada sanırım sizde hemşiresiniz, size bir şey sormak istiyorum. Coraspirini kendi doktorum kalp atışlarını yavaş bulduğunda (7+1deyken) benden kesti, sonra başka doktora gittim o devam et coraspirin tüp bebek hamimeliklerinde 12. haftaya kadar kullanılır filan dedi, bende devam ediyorum. Sizce doğrumu devam etmemmm???

İnşallah dediğiniz gibi geç tutunmadır, bakalım haftaya cuma günü için randevu verdi. Bu arada sanırım sizde hemşiresiniz, size bir şey sormak istiyorum. Coraspirini kendi doktorum kalp atışlarını yavaş bulduğunda (7+1deyken) benden kesti, sonra başka doktora gittim o devam et coraspirin tüp bebek hamimeliklerinde 12. haftaya kadar kullanılır filan dedi, bende devam ediyorum. Sizce doğrumu devam etmemmm???
Evet hemşireyim.Sadece kanama yoğunken kesilir coraspin devam etmen doğru. Zararı yok ama faydası olur. Haftasıyla uyum olayını cidden takma kafana ilerleyen haftalarda çoğu yakalıyor.

Evet hemşireyim.Sadece kanama yoğunken kesilir coraspin devam etmen doğru. Zararı yok ama faydası olur. Haftasıyla uyum olayını cidden takma kafana ilerleyen haftalarda çoğu yakalıyor.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, bebeğim yaşarsa - kii inşallah yaşar, doktorumu değiştirmekte kararlıyım.Tüp bebek sektörü inanılmaz bir sektör.... Hakkımızda herşeyin hayırlısı...

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, bebeğim yaşarsa - kii inşallah yaşar, doktorumu değiştirmekte kararlıyım.Tüp bebek sektörü inanılmaz bir sektör.... Hakkımızda herşeyin hayırlısı...
Rica ederim canım sen içini ferah tut devam eder gebeliğin Allah on izniyle.

6 gebelik kaybım var buda ikizdi biri düştü kanamam vardı perinatoloji görsün istedi doktorum. Çok şükür bi sıkıntı yok ama riskli gebelik kapsamında perinatoloji takip etcek. Senin nasıl gidiyor yaramazlık yoktur inşallah

Allaha şükür yok canim. Kontrolüm vardi gittik. Öyle.. sende dikkat et bebişe 😘

6 gebelik kaybım var buda ikizdi biri düştü kanamam vardı perinatoloji görsün istedi doktorum. Çok şükür bi sıkıntı yok ama riskli gebelik kapsamında perinatoloji takip etcek. Senin nasıl gidiyor yaramazlık yoktur inşallah
İnşallah bu gebeliğin devam eder, hakikaten ne zormuş tüp bebekle bebek sahibi olmak :( Allah yardımcımız olsun.
Benim normal yolla bir tane çocuğum var, kardeşi olsun istedik - olmayıncada çeşitli tahliler ve sonrasında normal yolla hamile kalamayacağımı öğrendim, eşimin morfolojisi 0 çıktı. İlk transeferim kimyasal gebelik, bu transferim tuttu ama şimdide kalbi yavaş attığını- morfolojik bozuklukta gebeliğin ilerlemesinin zor olduğunu öğrendik... Günler geçmiyor, kanamam filan yok ama yinede insanın aklına kötü şeylerde gelmiyor değil....

İnşallah bu gebeliğin devam eder, hakikaten ne zormuş tüp bebekle bebek sahibi olmak :KK43: Allah yardımcımız olsun.
Benim normal yolla bir tane çocuğum var, kardeşi olsun istedik - olmayıncada çeşitli tahliler ve sonrasında normal yolla hamile kalamayacağımı öğrendim, eşimin morfolojisi 0 çıktı. İlk transeferim kimyasal gebelik, bu transferim tuttu ama şimdide kalbi yavaş attığını- morfolojik bozuklukta gebeliğin ilerlemesinin zor olduğunu öğrendik... Günler geçmiyor, kanamam filan yok ama yinede insanın aklına kötü şeylerde gelmiyor değil....
Zor hemde çok zor ama bizimde sınavımız bu yapacak bir şey yok. Herşeyde bi hayır var diyip teslim olup bekliyoruz. Son kontrol sonrası bidaha gittin mi yoksa var mı daha kontrole. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Böyle durumlarda beklemekten başka çare yok

Yok gitmedim, çarşamba gideceğim, ne mide bulantım var nede başka bi hamilelik belirtisi... Canım çok sıkılıyor, bakalım... beklemekten başka çarem yok.

Merhaba hanımlar topiğiniz anne ocakta olacaklara ama ben ocak şubat gibi tüp bebek tedavisine başlcm ve de ilk denemem olack açıkcası endişelerim ve korkularım oldukça fazla...Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah

Merhaba hanımlar topiğiniz anne ocakta olacaklara ama ben ocak şubat gibi tüp bebek tedavisine başlcm ve de ilk denemem olack açıkcası endişelerim ve korkularım oldukça fazla...Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah

Seneye ocak şubat degilmi ?
Baya varmiş daha... ilk denemenizde tutar inşallah

merhabalar. tup bebek ile hamile kalan anne adaylarina bir sorum olacak. hamile kaldiktan sonra tup bebek doktorunuz ile ne kadar sure kontrolleriniz devam etti.
benim tup benek doktorum 6 ay burada benim esim kadin dovumcu o yapacak dedi takibini felan ama benim oturdugum yere baska bir il tup bebek doktorum baska bir ilde. bulundugum ilden baska bir kadin dogumcu ne zaman bulayim diye sordugumda kizdi. 6 ay burdasin dedi bana pek aciklayici gelmedi. benim ona 6 ay gidip gelmem daha buyuk sikinti ve stres kaynagi oluyor. esim herzaman yanimda deil calisiyor. belli donelmlerde yanimda ve olmadigi zaman ablamlar araba ile getirip goturuyor ama calistiklarinicin herzaman uygun olmuyorlar. benimde otobus gibi ulasim araclari ile yolculuk yapmam sikinti oluyor.
merak ettim sizler ne kadar sure tup bebek doktorunuzun takibinde kaldiniz
ha birde benim ozel oldugu icin her takip muaynesi ucretli ve her test felan ayri ucretli. para dolayisiyla beni oraya baglayabilir mi diyede aklima geliyor.

Back