- Konu Sahibi nesmertoglu
-
Acaba bebek miydi düşen parça diye endişe ediyosan boşuna üzme kendini. Muhtemelen endometrium parçası yada pıhtı attın. Crinone jel yapıyorum vajinal o hala temiz çıkmıyor kalıntılar simsiyah geliyor kustukça ama içerde görünen bi kanama odağı olmadığı için rahatımEvet benm ayakta kalınca yürüyünce oluyordu 1 saat dinlenerekte gezsem akşamına hemen lekelenme kanama cok şükür bitti şimdi rahat rahat geziyorumbulantı kusmam yok sadece iştahsızlık var bazen kokular rahatsız ediyor o kadar. Okudum ebeymişsin o bende gelen pıhtı normal midir sence tek parça küçük koyu kahve bir pıhtıydı ezdirince çoğu su gibiydi bir kaçta damarlı gibi ince birşeyler okadar zaten ondan sonra lekelenmem kesildi hiç olmadı
Mantar mı oldun acaba çok erken daha ama gebelikte artar hormon seviyesi yüzünden çok yatkın olunuyo. İlk trimester de çok ilaç yazası olmuyo doktorların çocuğun organ gelişimi dönemi olduğu için. Çamaşırını sık değiş pamuklu olsun ve kesinlikle nemli kalmasınÇok şükür öyle mide bulantım yok ama yemem de yok sanki midem kabul etmiyor yediğimi çıkarıyorum ama mide bulantısı ile değil aniden oluyo çıkıyor bitiyo. Sarı akınti ile birlikte rahimde kasinti da var o korkutuyor beni doktor kontrolünede 2 hafta var ama doktoru arayıp söylemedim diyorum bişey olacaksa zaten olacak boşver olmayacaksa ne yapsan olmuyo diye
Antibiyotik mi verdi. Bana ilk 3 ay veremem antibiyotik demişti bende o yüzden söylemedim nasıl olsa ilaç vermeyecek diye ama ilerler deyince korktum şimdi burda kan idrar falan vermiştim kontrol için cuma onun sonuçları için arayacaktım o zaman söyleyim bariEnfeksiyonunuz vardir belki 2 haftaya kadar ilerleyebilir soyleyin doktorunuza... benim transfer sonrasi oldu ilac verdi gecti
Evet bende ilaç vermez diye aramadim söylemedim ama burda kan idrar vermiştim onun sonuçları için arayacağım cuma söyleyim. İşte benim doktorum ankarada bahceci selen hanım şansızligim başka şehirde yaşıyor olmam öyle bi gideyim diyemiyorum iste onun harici başka doktorlara da güvenemiyorumMantar mı oldun acaba çok erken daha ama gebelikte artar hormon seviyesi yüzünden çok yatkın olunuyo. İlk trimester de çok ilaç yazası olmuyo doktorların çocuğun organ gelişimi dönemi olduğu için. Çamaşırını sık değiş pamuklu olsun ve kesinlikle nemli kalmasın
Benim de doktorum il dışında Ankara da ama ben aramıyorum. En azından beni takip eden kadın doğumcu ara demedikçe. Seni takip eden ultrason ve kan, idrar vs. Sonuçlarını bilen seni gebelikte takip eden kadın doğumcudur. Doktor yaklaşıkları farklı olabiliyor her meslekte olduğu gibi. Geçen seneki gebeliğimde 15. Haftada mantar oldum travazol dışında bişey vermediler. Bende bol bol yoğurt yedim sarımsak tan tiksindiğim halde günde 1 diş yuttum biraz faydası olduEvet bende ilaç vermez diye aramadim söylemedim ama burda kan idrar vermiştim onun sonuçları için arayacağım cuma söyleyim. İşte benim doktorum ankarada bahceci selen hanım şansızligim başka şehirde yaşıyor olmam öyle bi gideyim diyemiyorum iste onun harici başka doktorlara da güvenemiyorum
Benım o lekelenmelerde yoğun bir avuç koyu kanama gibi birşeyde dahi hiçbiryerde kanama alanı gözükmemişti ne kesede ne dışında o yüzden içim rahattı ama insan bir yazı okuyor acabalara düşüyor neyseki yarın muayene günüm içim rahatlar inşallahAcaba bebek miydi düşen parça diye endişe ediyosan boşuna üzme kendini. Muhtemelen endometrium parçası yada pıhtı attın. Crinone jel yapıyorum vajinal o hala temiz çıkmıyor kalıntılar simsiyah geliyor kustukça ama içerde görünen bi kanama odağı olmadığı için rahatım
Beni zaten ankarada ki doktorum takip ediyor tup bebeği yapan doktor. Ona güvendim içime sinen başka bi doktor bulamadım. Az önce baya sari akintim geldi lavabo ya gittim afedersin yesil sümük gibi parçalar gelmiş panikle aradım doktoru enfeksiyon dedi vagi hex fitil verdi 3 gün kullan dedi enfeksiyon tehlikeli dedi . Valla kahverengi si bitiyor sarısı basliyo sonra yesil akıntısı napacamı şaşırdım artikBenim de doktorum il dışında Ankara da ama ben aramıyorum. En azından beni takip eden kadın doğumcu ara demedikçe. Seni takip eden ultrason ve kan, idrar vs. Sonuçlarını bilen seni gebelikte takip eden kadın doğumcudur. Doktor yaklaşıkları farklı olabiliyor her meslekte olduğu gibi. Geçen seneki gebeliğimde 15. Haftada mantar oldum travazol dışında bişey vermediler. Bende bol bol yoğurt yedim sarımsak tan tiksindiğim halde günde 1 diş yuttum biraz faydası oldu
Böyle böyle geçecek. Anne olmak kolay değil boşuna demiyor annelerimiz anne olunca anlarsın diye. Her anı zor sabır özveri istiyor. Vajinit diye düşünmüş doktorun eğer öyleyse çok dirençli olmaz kullan ilacını iyileş biran önceBeni zaten ankarada ki doktorum takip ediyor tup bebeği yapan doktor. Ona güvendim içime sinen başka bi doktor bulamadım. Az önce baya sari akintim geldi lavabo ya gittim afedersin yesil sümük gibi parçalar gelmiş panikle aradım doktoru enfeksiyon dedi vagi hex fitil verdi 3 gün kullan dedi enfeksiyon tehlikeli dedi . Valla kahverengi si bitiyor sarısı basliyo sonra yesil akıntısı napacamı şaşırdım artik
Sanırım öyle zaten oldum olasi enfeksiyon ile başım dertte bi denize girerim gebe değilken o zaman bile kanamam olur enfeksiyon dan . Zor elde ettik sanırım gebelik süreci de zor geçecek ne diyelim Allah daha beteriyle imtihan etmesin. Sizin tup bebek doktorunuz kimdi acaba nerede yaptırdınız tup bebegiBöyle böyle geçecek. Anne olmak kolay değil boşuna demiyor annelerimiz anne olunca anlarsın diye. Her anı zor sabır özveri istiyor. Vajinit diye düşünmüş doktorun eğer öyleyse çok dirençli olmaz kullan ilacını iyileş biran önce
Hayir fitil ve iki kullanimlik hap verdi.. Simdi adini falan soylemem dogru olmaz. Selen hanimi hep iyi duydum ben tedaviye baslarken o ankaraya gecti ama ben zaten bahceciyle gorusup vazgectim ordan. Hangi sehirdesinAntibiyotik mi verdi. Bana ilk 3 ay veremem antibiyotik demişti bende o yüzden söylemedim nasıl olsa ilaç vermeyecek diye ama ilerler deyince korktum şimdi burda kan idrar falan vermiştim kontrol için cuma onun sonuçları için arayacaktım o zaman söyleyim bari
Ankara Anatolia da Hakan Yaralı yaptı tüp bebeği ama gebeliği çalıştığım hastanedeki doktor arkadaş takip ediyor. Tüp bebek merkezi belli aralıklarda arayıp bilgi alıyorSanırım öyle zaten oldum olasi enfeksiyon ile başım dertte bi denize girerim gebe değilken o zaman bile kanamam olur enfeksiyon dan . Zor elde ettik sanırım gebelik süreci de zor geçecek ne diyelim Allah daha beteriyle imtihan etmesin. Sizin tup bebek doktorunuz kimdi acaba nerede yaptırdınız tup bebegi
Akintim arttı zaten lavaboya gittim afedersin yesil sümük sü akinti geldi korktum aradım hemen selen hanımı fitil verdi hemen enfeksiyon riskli dedi 3 gün kullan dediHayir fitil ve iki kullanimlik hap verdi.. Simdi adini falan soylemem dogru olmaz. Selen hanimi hep iyi duydum ben tedaviye baslarken o ankaraya gecti ama ben zaten bahceciyle gorusup vazgectim ordan. Hangi sehirdesin
Ne kadar zor süreçler değil mi . Ben hamile kalınca bi oh diyecem sanıyordum asil stres şimdi başlıyormuş meğer ama bu güne de şükür tuttu ya inşallah kucagimiza almak ta nasip olurAnkara Anatolia da Hakan Yaralı yaptı tüp bebeği ama gebeliği çalıştığım hastanedeki doktor arkadaş takip ediyor. Tüp bebek merkezi belli aralıklarda arayıp bilgi alıyor
Zor elde edince acabalar daha fazla ve yoğun oluyor. Sürekli bi diken üstünde oluyo insan haliyle ama aslında rahat pozitif insanların işi rast gider o yüzden rahat olmakta fayda varNe kadar zor süreçler değil mi . Ben hamile kalınca bi oh diyecem sanıyordum asil stres şimdi başlıyormuş meğer ama bu güne de şükür tuttu ya inşallah kucagimiza almak ta nasip olur
İşte normal de çok neşeli bi insanımdır ama kafama bişey taktım mi fena takıyorum aslında rahat olmak en iyisi tabiZor elde edince acabalar daha fazla ve yoğun oluyor. Sürekli bi diken üstünde oluyo insan haliyle ama aslında rahat pozitif insanların işi rast gider o yüzden rahat olmakta fayda var
SelamSelammm kizlarrrrtopic hayirli ugurlu olsun cok guzel olmuş belirtmeniz ben hala inanamiyorum yazarken bile şaşiriyorum. Benim cok sükur kanama lekelenme yok. ama bazen idrarimi kaçirir gibi oluyorum gozle gorunen bir akintim yok ama tahriş var silerken falan acayip yaniyo bide sari geliyo idrardan sonra o kadar. O da sanirim artik jelden.. benim doktor randevum 20 haziran.. doktora şikayetlerimi belirtecegim...
Gecen gun idrar sonrasi silerke yesillik gordum doktoru aradm ilac verdi antibiyotik. Ama bidaha olmadi.. o gunde bol miktarda ispanak yemistim komik ama belki ondan olabilir diye ilac kullanmadim.
Adet sancisi bide sol tarafta cok agrim oluyo ama en fazla 3-4 dakika sonra geciyo...
Kanamalar neden oluyormuş birde bu kalp durmasi ?
Bende korkuyorum kontrole gidecem ve kalbi durmuş diyecek diye
Bende aşırı hareketli hiperaktif güler yüzlüyüm ama gel görki bulantı kusma yüzünden nevrim döndü. Enerjim diplerde raporlu olunca iş güçte yok burdan artık gün geçiririz hep beraberİşte normal de çok neşeli bi insanımdır ama kafama bişey taktım mi fena takıyorum aslında rahat olmak en iyisi tabi
Selamkazasız belasız doğuracağız hepimiz anma öyle şeyler kalp durması filan. Kanama düşük tehdidi umarım herzaman sadece tehdit olarak kalır. Crinone jel benide tahriş etti ama kaylanıyoruz mecburen
Ah ne guzel bır şey söyledin benımde göbek cevremde tüylenme sorunu var başta bana öyle geliyor desemde bugün bariz fazlalaştığını farkettim malesef. Hamilelikte oluyor diyoe internette hormonlardan kaynaklı doğum sonrası dökülüyormuş öyle yazıyor inşallah öyledirBen istemsiz gunde 1 e indirdim. Estrofemi de psikolojimden dolayi doktor biraktirdi...
Ama minik bir sorunum var vucudumda asiri killanma var bu normal miii??? Gobegim resmen erkek gobegi gibi simsiyah killar oldu. Sizde varmi oyle bisey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?