Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O şok herhalde hayatım boyunca unutmam drum bununda kalbi durmuş deyince orayı başıma yıktılar sanki bende sancı ile doğum yaptım gercekten burda konusmak istemıyorum ama acı olaylardıBenim bebeğimin gelişimi çok iyi gidiyordu ense kalınlığı vs hiçbir sıkıntı yoktu. 15 haftalık gittiğimde yaşıyordu bir hafta sonra tekrar gel cinsiyetine bakalım demişti doktor gittiğimde kalbi durmuştu . Hayatımın unutamayacağım anı . Şoka girmiştim resmen . Normal doğum şeklinde aldılar bebeğimi benden . Kan pıhtılaşması testimde belirgin bir şey çıkmasa da doktor yine önlem amaçlı verdi iğneyi . Allah bir daha yaşatmasın tek dileğim . Şu an ultrason ekranına bakamıyorum korkumdan doktora dahi gitmek istemiyorum . Bazen içim içimi yiyor . İnşallah bu günlerde geçer .
Bendede pıhtılaşma çıkmadı ama artık önlem amaçlı son çare igne veriyorlar... bebege eger pıhtıdan dolayı kan gitmiyorsa kalbi duruyor die düşünüyorlar ignede önlem amaçlıHım herkese çok gecmıs olsun anladığım kadarıyla hepınıze kan sulandırıcı verilmiş ama benim tüp bebek ve doktorum kan pıhtılaşması falan Yok dedı ve kan sulandırıcı vermedi yani şimdi bu kan sulandırıcı ne ıcın acaba yanı kalp durmasında ne gıbı bır faydası oluyor?
Birde sizinki kaç haftalık ve ne zaman kullanmaya başladınız?Benimki vermiyor kan pıhtılaşması Yok nıye vericem diyor e kan pıhtılaşması yoksa verince bu seferde kan çok fazla sulanıp o da zarar veremesin bu sefer ay kafamda deli sorular![]()
Pihtilasma olmadigini nasil anladi. Genetik testlerle mi?Benimki vermiyor kan pıhtılaşması Yok nıye vericem diyor e kan pıhtılaşması yoksa verince bu seferde kan çok fazla sulanıp o da zarar veremesin bu sefer ay kafamda deli sorular![]()
Ayy benim de mi ikiz acaba cuma 477 idi pazartesi 2490 olmuştu. Kese kalp atışı göründü ama ikiz demedi doktor öyle olsa görünürdü sanırım değil mi?Canim benim betam hizli gidior ikiz oldugu icin sanirim ctesi 595 ptesi 2063 tu sn son hizli yukselior
Evet canım bır sürü test yapıldıPihtilasma olmadigini nasil anladi. Genetik testlerle mi?
Benim de öyle zaman zaman çok değişiyor bir türlü anlayamadımMerhaba aşırı olmayan mide bulantilarim vardı arada bı çok fazla oluodu 2 gündür sadece sabah bulantilarim var benim gibi olan var mi
6. Haftada bende yaşamıştım canım korkma doktor protestan verdi vajinadan kullandım Alaha şükür bir problem yok şuan 11. Haftadayız doktor yerleşme kanaması dedi banaMerhaba bende 5 haftalık hamileyim sol kasığında ağrı var ve hafif kahve lekenlemelerim var bu durumu yasayan varmi
YAa kızlar sormayın kafayı sıyırcam göya tecrübeli anneyim... ben hergebelıkte bu günlerimde deli gibi kusardım şimdi ögürmüyorum bileBenim de öyle zaman zaman çok değişiyor bir türlü anlayamadım
Merhaba aşırı olmayan mide bulantilarim vardı arada bı çok fazla oluodu 2 gündür sadece sabah bulantilarim var benim gibi olan var mi
hep gecmıs gebelıklerımı hesaplıyorum bakıyorum bakıyorum hep bugünlerde kusuyomusum ee şimdi nie böyleyimMerhaba aşırı olmayan mide bulantilarim vardı arada bı çok fazla oluodu 2 gündür sadece sabah bulantilarim var benim gibi olan var mi
Benimde bugün 6 hafta oldu ama bende de ne bir mide bulantısı nede başka bir belirti yok doktora da gidemiyorum inşallah orada duruyordur ve herşey yolundadır bende kafayı yemek üzereyimHep geçmiş gebelı
hep gecmıs gebelıklerımı hesaplıyorum bakıyorum bakıyorum hep bugünlerde kusuyomusum ee şimdi nie böyleyim6+2 oldum ben bekliyorum hayırlı güzel olsun Allahım hersey ne olur yalvarıyorum
![]()
Biz tecrübeli de değiliz delirme sebebiYAa kızlar sormayın kafayı sıyırcam göya tecrübeli anneyim... ben hergebelıkte bu günlerimde deli gibi kusardım şimdi ögürmüyorum bilememelerimi dokunup kasıklarımı dinliyorum
neden böyle huzursuzum bi salı olsa kafayı yemeden ben
![]()