- 9 Nisan 2019
- 477
- 539
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı günümüzKIZlaaarrr merhaba ben de 8. Hafta içindeyim dün gittik doktora bu kalp atışı ne mükemmel bişeymiş ağladık mutluluktan Allah herkese nasip etsin benimki de sn de 153 atıyormuş ❤❤ Çok mucizevi değil mi içimizde atan iki kalp var..
Biliyorum canım, tanıyorum artık seniDeğil mi cnm haklısın. Ya 3 kaybım olduğu için stres oluyorum en ufak bi detayda. Rabbim inş herşeyin hayırlısını verir. Çok teşekkürler![]()
Ama ben sancı için kontrole gittimde kese göründü yani hic gebelik icin hcg yada idrar testi yapıp öğrenmedim daha sonra ultrasona girdim o yüzden korkum işte teşekkür ederim cevap verdiğin dua ettiğin içinBenim de kan tahlillerinin tümünü kalp atışını duyduğu hafta yaptı doktorum. Kalp atışı başlamadan gebelik başlamış diyemiyoruz dedi zaten hep. O sebeple de kalp atışını duymadan hiç bir tetkik yapmadı. Senin de öyle olacaktır büyük ihtimal. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Oh maşallahValla bende hem yiyorum hem 2 tane cocuga kosturuyorum hemde kilo aliyorumama buara baya aldim yani kendime artik dur demem lazim
Ya neden öyle olduKizlarr biz esimle 1 haftadir cok siddetli kavga icindeyiz askere gidecegi icin cok stresli öyle boyuta geldiki bana vurabiliyor sonra cok pisman oluyor ama bende onu ilk defa böyle gördügüm icin cok üzülüp agliyorum 1 haftadir perisan oldum gün icinde kendimi toparliyorum ama cok korkuyorum bebegime birsey olur diye
Amin canim amin bende idare edemiyorum ama cocuk benim olunca kimseye birsey diyemiyorsunOh maşallahben kendimi zor idare ediyorum Allah kolaylık versin
![]()
Ben ilk defa geçen gün canım Turşu çektiCanı sürekli acılı ekşili çeken var mı ?? Mesela kısır, erik, turşu vs.... benim öyle ya. İki gün üst üste aynı şeyi yiyince veya canımın çektiği şeyi çok yiyince o yemekten de tiksiniyorumdeğişik ruh halleri
![]()
Ya hic ayri kalmadik simdi bedelliye gidicek 20 gün o yuzden cok stresli ama beni yedi bitirdi cok özür diliyor yaptiktan sonra yarin gidiyor iste bu ayrilik iyi gelicek insallah ikimizedeYa neden öyle olduüzülme canım stres yapma bebiş etkilenmesin eşinle konuşmayı dene başka şeye sinirlenip kızıyorsa çıksın gitsin evden sakinleşene kadar gelmesin mümkünse. Bazı dönemler insanlar böyle davranabiliyor ama işin içine şiddet giriyorsa o farklı bir boyut. İnşallah her şey yoluna girer eşin senin de bulunduğun durumun farkına vararak çabucak düzelsin.
Ben oğlumda böyleydimBen ilk defa geçen gün canım Turşu çektiekşi elma yeşil zeytin falan yiyorum sürekli. Normalde tatlıcıyım ama hiç tatlı bir şey aramıyorum uzun zamandır.
Bende eksiciydim ilk 6 hafta hic tatli yemiyordum ama simdi bazen canim cok cikolata istiyor bazen erik istiyor anlamadim su siralar kendimiCanı sürekli acılı ekşili çeken var mı ?? Mesela kısır, erik, turşu vs.... benim öyle ya. İki gün üst üste aynı şeyi yiyince veya canımın çektiği şeyi çok yiyince o yemekten de tiksiniyorumdeğişik ruh halleri
![]()
Ben de tatlıyı çok sevenlerden değilim. Ama dondurma yiyorum arada sırada. Ekşi olan herşeyi yiyesim varBen ilk defa geçen gün canım Turşu çektiekşi elma yeşil zeytin falan yiyorum sürekli. Normalde tatlıcıyım ama hiç tatlı bir şey aramıyorum uzun zamandır.
Maşallah canım allah bağışlasın ben tam 5 haftalıkken keseyi gördüm doktor kontrol ederken hiç sormadı kaç haftalık diye keseyi görünce söyledi 5 haftalık olduğunu Perşembe günü randevum var acaba bende kalp atışını duyarmıyım 6+1 olucam senden idrar kan testi istedi miSelam kızlar 6+0 olduk bugün kontrol vardı.
Kalp atışı duyduk. Bebekte hiçbir sıkıntı yok ama benim 10 gündür lekelerim var. İnşallah en kısa zamanda biter bu lekeler de ..haftaya tekrar kontrol var
Doktorum bana hicbir seyi yasaklamadi iliski genelde 3 gunde bir oluyor kanamam lekelenmem filan yok cok sükürBen de tatlıyı çok sevenlerden değilim. Ama dondurma yiyorum arada sırada. Ekşi olan herşeyi yiyesim varbana Dr ilişki yasak dedi. Bol su iç dedi. Size Dr ne önerdi yiyecek içecek konusunda???
Benim doktor üstüne basa basa ilişki yok dedi ve her seferde de söylüyor. Benimde lekelenmem vs yok çok şükür. Galiba 12. Haftaya kadar da yasak diycekDoktorum bana hicbir seyi yasaklamadi iliski genelde 3 gunde bir oluyor kanamam lekelenmem filan yok cok sükür