• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KIZlaaarrr merhaba ben de 8. Hafta içindeyim dün gittik doktora bu kalp atışı ne mükemmel bişeymiş ağladık mutluluktan Allah herkese nasip etsin benimki de sn de 153 atıyormuş ❤❤ Çok mucizevi değil mi içimizde atan iki kalp var..
Aynı günümüz 😂 24.01.2020 ❤️ Hepimize hayırlı olsun inşallah

Değil mi cnm haklısın. Ya 3 kaybım olduğu için stres oluyorum en ufak bi detayda. Rabbim inş herşeyin hayırlısını verir. Çok teşekkürler 💕
Biliyorum canım, tanıyorum artık seni 🤗 Ama ben kaygılandığımda da beni çok rahatlatıyorsun. Kendine de yapmaya çalış biraz 🤗

Benim de kan tahlillerinin tümünü kalp atışını duyduğu hafta yaptı doktorum. Kalp atışı başlamadan gebelik başlamış diyemiyoruz dedi zaten hep. O sebeple de kalp atışını duymadan hiç bir tetkik yapmadı. Senin de öyle olacaktır büyük ihtimal. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Ama ben sancı için kontrole gittimde kese göründü yani hic gebelik icin hcg yada idrar testi yapıp öğrenmedim daha sonra ultrasona girdim o yüzden korkum işte teşekkür ederim cevap verdiğin dua ettiğin için 🙏🙏

Kizlarr biz esimle 1 haftadir cok siddetli kavga icindeyiz askere gidecegi icin cok stresli öyle boyuta geldiki bana vurabiliyor sonra cok pisman oluyor ama bende onu ilk defa böyle gördügüm icin cok üzülüp agliyorum 1 haftadir perisan oldum gün icinde kendimi toparliyorum ama cok korkuyorum bebegime birsey olur diye

Kizlarr biz esimle 1 haftadir cok siddetli kavga icindeyiz askere gidecegi icin cok stresli öyle boyuta geldiki bana vurabiliyor sonra cok pisman oluyor ama bende onu ilk defa böyle gördügüm icin cok üzülüp agliyorum 1 haftadir perisan oldum gün icinde kendimi toparliyorum ama cok korkuyorum bebegime birsey olur diye
Ya neden öyle oldu 😣 üzülme canım stres yapma bebiş etkilenmesin eşinle konuşmayı dene başka şeye sinirlenip kızıyorsa çıksın gitsin evden sakinleşene kadar gelmesin mümkünse. Bazı dönemler insanlar böyle davranabiliyor ama işin içine şiddet giriyorsa o farklı bir boyut. İnşallah her şey yoluna girer eşin senin de bulunduğun durumun farkına vararak çabucak düzelsin.

Canı sürekli acılı ekşili çeken var mı ?? Mesela kısır, erik, turşu vs.... benim öyle ya. İki gün üst üste aynı şeyi yiyince veya canımın çektiği şeyi çok yiyince o yemekten de tiksiniyorum 😂 değişik ruh halleri 🙃

Canı sürekli acılı ekşili çeken var mı ?? Mesela kısır, erik, turşu vs.... benim öyle ya. İki gün üst üste aynı şeyi yiyince veya canımın çektiği şeyi çok yiyince o yemekten de tiksiniyorum 😂 değişik ruh halleri 🙃
Ben ilk defa geçen gün canım Turşu çekti 😂 ekşi elma yeşil zeytin falan yiyorum sürekli. Normalde tatlıcıyım ama hiç tatlı bir şey aramıyorum uzun zamandır.

Ya neden öyle oldu 😣 üzülme canım stres yapma bebiş etkilenmesin eşinle konuşmayı dene başka şeye sinirlenip kızıyorsa çıksın gitsin evden sakinleşene kadar gelmesin mümkünse. Bazı dönemler insanlar böyle davranabiliyor ama işin içine şiddet giriyorsa o farklı bir boyut. İnşallah her şey yoluna girer eşin senin de bulunduğun durumun farkına vararak çabucak düzelsin.
Ya hic ayri kalmadik simdi bedelliye gidicek 20 gün o yuzden cok stresli ama beni yedi bitirdi cok özür diliyor yaptiktan sonra yarin gidiyor iste bu ayrilik iyi gelicek insallah ikimizede

Ben ilk defa geçen gün canım Turşu çekti 😂 ekşi elma yeşil zeytin falan yiyorum sürekli. Normalde tatlıcıyım ama hiç tatlı bir şey aramıyorum uzun zamandır.
Ben oğlumda böyleydim 😀 ekşiden başka bişey yiyemezdim.
Bu gebelikte tatlı, meyve vs çekiyor canım 🙈 her gebelik farklı

Bende eksiciydim ilk 6 hafta hic tatli yemiyordum ama simdi bazen canim cok cikolata istiyor bazen erik istiyor anlamadim su siralar kendimi

Selam kızlar 6+0 olduk bugün kontrol vardı.
Kalp atışı duyduk. Bebekte hiçbir sıkıntı yok ama benim 10 gündür lekelerim var. İnşallah en kısa zamanda biter bu lekeler de .. 🙏🏽🙏🏽 haftaya tekrar kontrol var

Ben de tatlıyı çok sevenlerden değilim. Ama dondurma yiyorum arada sırada. Ekşi olan herşeyi yiyesim var 😂 bana Dr ilişki yasak dedi. Bol su iç dedi. Size Dr ne önerdi yiyecek içecek konusunda???

Selam kızlar 6+0 olduk bugün kontrol vardı.
Kalp atışı duyduk. Bebekte hiçbir sıkıntı yok ama benim 10 gündür lekelerim var. İnşallah en kısa zamanda biter bu lekeler de .. 🙏🏽🙏🏽 haftaya tekrar kontrol var
Maşallah canım allah bağışlasın ben tam 5 haftalıkken keseyi gördüm doktor kontrol ederken hiç sormadı kaç haftalık diye keseyi görünce söyledi 5 haftalık olduğunu Perşembe günü randevum var acaba bende kalp atışını duyarmıyım 6+1 olucam senden idrar kan testi istedi mi

Ben de tatlıyı çok sevenlerden değilim. Ama dondurma yiyorum arada sırada. Ekşi olan herşeyi yiyesim var 😂 bana Dr ilişki yasak dedi. Bol su iç dedi. Size Dr ne önerdi yiyecek içecek konusunda???
Doktorum bana hicbir seyi yasaklamadi iliski genelde 3 gunde bir oluyor kanamam lekelenmem filan yok cok sükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X