• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı dert bende de var hele şu an bayram diye eşimin ailesinin yanındayız kayinvalidem surekli ye ye ye ye pesimde dolasiyo1.5 kilo aldım gibi ama burdaki tartıdan da olabilir eve gidince kendi tartimla bakıcam.. 3.ay dolunca spora başlayabiliyoruz hemen dimi plates falan

Aynı dert bende de var hele şu an bayram diye eşimin ailesinin yanındayız kayinvalidem surekli ye ye ye ye pesimde dolasiyo1.5 kilo aldım gibi ama burdaki tartıdan da olabilir eve gidince kendi tartimla bakıcam.. 3.ay dolunca spora başlayabiliyoruz hemen dimi plates falan
Ah o kayınvalidemlerle yok mu 😂 evet canım doktor aksi bir durum söylemediği sürece yapabiliriz

Yiyebildiginiz için ne mutlu keske bende yiyebilsem. Yemek yemeyi özledim resmen. Azcik bisey yesem en fazla 30 dk sonra sanki hiçbişey yememis gibi bi mide ağrısı yaşıyorum. Çubuk kraker ve ekmekten bile tiksindim. Yemek yemek istiyorum.

Bende yemek yemeyi özledim. Mide bulantıları perisan ediyor beni. Şu 3 ay hayirlisiyla bir gecse de kurtulsam 🙄

Doktor bir şey dedi mi sen çok mu alıyorum diyince?

Benim de umudum o yönde. İnşallah ödemdir ☺ he bi de ben çok kabız oluyorum ya 🤭 belki de o sebepten de fazla gelmiş olabilirim diye düşünmüştüm 🤭🤭
Ben de öyle çok kabız oluyorum ve aslında eskisi gibi yiyorum çok fazla da yemiyorum ama anlamadım 🙈

Merhaba herkese benimde tüp bebek şu anda 6+1 haftalık keseyi gördük kalp atışıda varmış henüz duyamadık pazartesi inşallah sadece ara ara kanama oluyor dr a gittim sıkıntı yok dinlen dedi ilaçlarını kullan dedi hayırlısıyla sıkıntı olmayacak inşallah allahım hepimize bebişler kucağımıza almayı nasıp etsin benimde ocak sonu doğum inşallah

Kızlaarrrr aranızda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı? Hangi markayı kullanıyorsunuz?

Doktor bir şey dedi mi sen çok mu alıyorum diyince?

Benim de umudum o yönde. İnşallah ödemdir ☺ he bi de ben çok kabız oluyorum ya 🤭 belki de o sebepten de fazla gelmiş olabilirim diye düşünmüştüm 🤭🤭
Bende 1 kg fazla çıkuyorum tartı da, bende bu lekelr yüzünden yürüyüş yapamıyorum korku kaldı içimde. Bol su içiyorum, tansiyonum düşüyor, midem de bulanıypr diye sık sık yiyorum tuzlu şeyler ödem de yapmış olabilir bende tansiyonum en yüksek hali 10/6 🙈🙈 benim gebeliklerde ilk 3 ay böyle tansiyon yerlerde.. yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle döneriz 🙏🏽

Merhaba herkese benimde tüp bebek şu anda 6+1 haftalık keseyi gördük kalp atışıda varmış henüz duyamadık pazartesi inşallah sadece ara ara kanama oluyor dr a gittim sıkıntı yok dinlen dedi ilaçlarını kullan dedi hayırlısıyla sıkıntı olmayacak inşallah allahım hepimize bebişler kucağımıza almayı nasıp etsin benimde ocak sonu doğum inşallah
Sizde de mi kanama var, yaa böyle etraftan duydukça korkum azalıyor biraz. Dr da keainlkle korkulacak bişey yok diyor ama ben ilk kez yaşadığım için çok tedinrginim. Korkumdan yürüyüş bile yapamıyorum ya kanama artarsa, ya birden kanama başlarsa diye saçma sapan kurgu kuruyorum. Dr yarın ne diyecek bakalım 1 hafta 10 gündür var lekeli arada yoğun leke kanama gibi

Merhaba sevgili anne adayları. Bu ay ya yeni öğrendik yada yeni öğreniyor olacağımız bebişlerimizi. Ben tam 4 haftalık gebeyim nasipse olursa ocak 3 doğum diyor.9 gün sonra kese görmeye gideceğiz. İnşallah herşey yolundadır. :anneadayı::KK49:
Merhaba ben de aranıza katıldım 😊 24 ocak tahmini doğum tarihi bebeğimin

Sizde de mi kanama var, yaa böyle etraftan duydukça korkum azalıyor biraz. Dr da keainlkle korkulacak bişey yok diyor ama ben ilk kez yaşadığım için çok tedinrginim. Korkumdan yürüyüş bile yapamıyorum ya kanama artarsa, ya birden kanama başlarsa diye saçma sapan kurgu kuruyorum. Dr yarın ne diyecek bakalım 1 hafta 10 gündür var lekeli arada yoğun leke kanama gibi
Benimde aynı 1 hafta oldu kahverengi başladı sonra 2 defa kırmızı kanama oldu dr a gıttım çok şükür bebekte sıkıntı yoktu dınlen ilaçlarını kullan dedi inşallak sıkıntısız dünyaya gelir bebeklerimiz

Bende 1 kg fazla çıkuyorum tartı da, bende bu lekelr yüzünden yürüyüş yapamıyorum korku kaldı içimde. Bol su içiyorum, tansiyonum düşüyor, midem de bulanıypr diye sık sık yiyorum tuzlu şeyler ödem de yapmış olabilir bende tansiyonum en yüksek hali 10/6 🙈🙈 benim gebeliklerde ilk 3 ay böyle tansiyon yerlerde.. yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle döneriz 🙏🏽
Hadi bakalım bizim de yarın kontrolümüz var kalp atışı için çağırdı inşallah iyi haberlerle döneriz🙏🏻

Merhaba bu başlığı yeni gördüm nasip olursa Rabbim kavusturursa işallah ocak ayinda doğumum Allahim herkeze sağlıkla kucağına almayi nasio etsin 7+3 günlük hamileyim kese göründü 5+5 deyken ama kalp atışı icin pazartesi randevu aldım kan değerlerime hic bakılmadı bu yüzden birazda endişeliyim 10 senelik evliyim fakat tedavisiz cocugum olmuyor suan bir kızım var çok şükür işallah Allah'ım herkeze nasip eder bu güzel duyguları ama gerçekten beklemek sabır işi hergün düşünüyor insan 🙄🙄

Arkadaşlar dün doktora gittik 6+6 da kalp atışını duyduk bebek kocaman kesenin içinde gidip köşeye yerleşmiş daracık bi yere. Sıkıntı olur mu dedim doktora yok dedi önemli olan kalp atışı dedi. 135 hızda atıyordu normal dedi ama kafam karıştı ya kese kocaman ortası bomboş ama köşeye gidip yerleşmiş 😔 bu durumu yaşayan var mı ? Yada Bilgisi olan var mı ? Diğer gurupta da yazdım ama size de yazmak istedim.

Bende 2 kg aldım ama çok yiyorum malesef 😂 bide hereketsizlikten oluyor sanırım düşük tehlikesinden dolayı 3 hafta boyunca hep yattım hala da doktor dışında dışarı çıkmıyorum eşim çok pimpirikli 500 mt öte de markete bile yollamıyor. Öyle olunca da kilo kaçınılmaz ama en azından sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. Şu 2 haftayı da hayırlısıyla bir atlatsak yürüyüşe başlayacağım :spor:
Valla bende hem yiyorum hem 2 tane cocuga kosturuyorum hemde kilo aliyorum 😊ama buara baya aldim yani kendime artik dur demem lazim

Arkadaşlar dün doktora gittik 6+6 da kalp atışını duyduk bebek kocaman kesenin içinde gidip köşeye yerleşmiş daracık bi yere. Sıkıntı olur mu dedim doktora yok dedi önemli olan kalp atışı dedi. 135 hızda atıyordu normal dedi ama kafam karıştı ya kese kocaman ortası bomboş ama köşeye gidip yerleşmiş 😔 bu durumu yaşayan var mı ? Yada Bilgisi olan var mı ? Diğer gurupta da yazdım ama size de yazmak istedim.

Tebrikler canım 💕 çok güzel atıyormuş kalbi miniğinin, maşallah 💕 canım doktor önemli değil demiş, sen neden canını sıkıyorsun? Büyüdükçe değişir bence, sıkma canını 💕🙏

Merhaba bu başlığı yeni gördüm nasip olursa Rabbim kavusturursa işallah ocak ayinda doğumum Allahim herkeze sağlıkla kucağına almayi nasio etsin 7+3 günlük hamileyim kese göründü 5+5 deyken ama kalp atışı icin pazartesi randevu aldım kan değerlerime hic bakılmadı bu yüzden birazda endişeliyim 10 senelik evliyim fakat tedavisiz cocugum olmuyor suan bir kızım var çok şükür işallah Allah'ım herkeze nasip eder bu güzel duyguları ama gerçekten beklemek sabır işi hergün düşünüyor insan 🙄🙄
Benim de kan tahlillerinin tümünü kalp atışını duyduğu hafta yaptı doktorum. Kalp atışı başlamadan gebelik başlamış diyemiyoruz dedi zaten hep. O sebeple de kalp atışını duymadan hiç bir tetkik yapmadı. Senin de öyle olacaktır büyük ihtimal. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏

Tebrikler canım 💕 çok güzel atıyormuş kalbi miniğinin, maşallah 💕 canım doktor önemli değil demiş, sen neden canını sıkıyorsun? Büyüdükçe değişir bence, sıkma canını 💕🙏
Değil mi cnm haklısın. Ya 3 kaybım olduğu için stres oluyorum en ufak bi detayda. Rabbim inş herşeyin hayırlısını verir. Çok teşekkürler 💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X