- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
Benim her vurdugum yerde oluşuyor nerdeyse o sertlikler. Ya bir kere hemşireye sorduk o da çok da ileri vurmayın 4 parmaktan biraz ilerisi olabilir dedi eşim daha uzaga vurmuyor o yüzdenMerhaba canım, iğneyi göbek deliğinden en az 5-6 parmak falan uzağa vurunca (hatta mümkünse daha uzağa) morarmıyor artık benimbir tek dün yanlışlıkla damara denk getirmişiz, o hem biraz kanadı hem de epey morardı. Bende de altta ufak bi sertlik oluyor ama acımıyor hiç o sertlik de minik oluyor bende.
Hemşireye sorsak neden uzağa vurmayalım diye muhtemelen bilmez sorunun cevabını, ezbere konuşuyorlar benceBenim her vurdugum yerde oluşuyor nerdeyse o sertlikler. Ya bir kere hemşireye sorduk o da çok da ileri vurmayın 4 parmaktan biraz ilerisi olabilir dedi eşim daha uzaga vurmuyor o yüzdenbiraz kola geçicem gibi düzelsin azcık göbeğim. O şişlikler oluşmasında morarttı önemli değil geçiyor 1 2 güne şişlikler baya acıyor
O zaman bugun baya uzaktan deneyelim bakalım nasıl olucak canım inşallah yine oluşmaz. Doktora gittiğimde soracağım da daha 2 hafta falan var gitmeme iğneyi de değiştireceğim oksapar kullanıyorum ucu cok kalın hiç memnun değilim girmiyor bile önceki iğnem enoxdu ve çok iyiydi. Bide benim etim de çok sıkı vurucak yer zor buluyoruzHemşireye sorsak neden uzağa vurmayalım diye muhtemelen bilmez sorunun cevabını, ezbere konuşuyorlar benceeşim biyolog. O sebeple epey bilgili. Deri altından olsun da nereden vurulursa vurulsun önemli değil diyor kendisi, en yağlı ve yumuşak kısımlardan vuruyor genellikle. Ben kendi eşime güvendiğim için öyle yapıyorum şimdi senle konuşunca da iğnenin prospektüsünü açıp baktım. Prospektüste göbek deliğinden en az 5cm uzak olacak şekilde vurun yazıyor. En uzak şu kadar diye birşey söylememiş. Örnek koyulan fotoğrafta da ta bele çok yakın noktadan vurulduğunu göstermiş. sen de istersen doktora gidince bi danış, belki o açıklar. Ya da belki eczacılar da bilir. Benim şu iki haftalık deneyimim daha yumuşak kısımlar ne çok acıyor, ne de morarıyor. Kol daha kaslı ya, orası daha çok morar mıyor mu? Ben yazın ortasında mor kollarla gezemem diyorum, o sebeple hep göbekten yapıyoruz
Evet iğne konusunu da konuşmuştuk daha önce dimi? Benimki de enox, ama başka iğne hiç kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum. Ama senden öğrendiğim iyi oldu, eczacı başka bir iğne vereyim mi derse hayır enox istiyorum diyeceğimO zaman bugun baya uzaktan deneyelim bakalım nasıl olucak canım inşallah yine oluşmaz. Doktora gittiğimde soracağım da daha 2 hafta falan var gitmeme iğneyi de değiştireceğim oksapar kullanıyorum ucu cok kalın hiç memnun değilim girmiyor bile önceki iğnem enoxdu ve çok iyiydi. Bide benim etim de çok sıkı vurucak yer zor buluyoruzkol göbekten daha cok acıyor ama benim morarmadı tabi kişiye göre değişen bir şey herhalde bazı yerlerde çok morarıyor falan yazmışlar kol için. Göbeğim çürümüş gibi resmen
Merhaba. Cok şükür iyi hersey. 8+0 ama 1 hafta önden gidiyormus bebisInsallah iyi haberler duyarz kac haftalik oldu sizinki
Canim ben bacaktan da vuruluyorum benimde oksapar igne 0.4 bacagi ön kisindan da vuruluyor. Bir sor istersen. Koldan daha az acitiyorBenim her vurdugum yerde oluşuyor nerdeyse o sertlikler. Ya bir kere hemşireye sorduk o da çok da ileri vurmayın 4 parmaktan biraz ilerisi olabilir dedi eşim daha uzaga vurmuyor o yüzdenbiraz kola geçicem gibi düzelsin azcık göbeğim. O şişlikler oluşmasında morarttı önemli değil geçiyor 1 2 güne şişlikler baya acıyor
Onlarin umurlarinda degil cnm basimiza birsey gelmesi gercekten vicdan sahibi insanlarla karsilasalimÇok geçmiş olsun. Gerçekten genellemek istemiyorum ama devlet hastanesindekilerin umursamazlığı benimde canımı yakıcaktı.
Hamile olduğumu bilmeden göğüs hastalıklarına gittim, kan veriyim önce bakalım dedim baktık bhcg 7 kadın sağolsun ben ilaç yazmıcam şüpheli şuan gebe olabilirsin bir kadın doğuma git dedi.
Kadın doğuma gittim iç antibiyotik bişey olmaz o değerden kese falan yok gebe değilsin dedi.
E başlangıç zaten değerden belli değil mi ? Antibiyotik içsem ne olucaktı. Hesabını kim vericekti.
O yüzden asla gitmem bir daha ve böyle olaylarda tek doktorda kalmamak gerekiyor mutlaka 2-3 doktor gezmek lazım.
Sizede çok geçmiş olsun RABBim evlatlarımızı bize bağışlasın.
Evet aklında bulunsun canım alma sakın başka iğne ben küçük bir ilde yaşıyorum bir kaç eczaneye sordum bulamadım onu almak zorunda kaldım ay bir de 3 kutu yazmıştı doktor daha 10 tane kaldı bitmek bilmediEvet iğne konusunu da konuşmuştuk daha önce dimi? Benimki de enox, ama başka iğne hiç kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum. Ama senden öğrendiğim iyi oldu, eczacı başka bir iğne vereyim mi derse hayır enox istiyorum diyeceğimyaa tabi karnın sıkı olması falan da etkilidir bence de. Benim göbüşüm azcık yağlı ve yumuş olduğu için bunun avantajını yaşıyor olabilirim ben sen morluk 1-2 güne geçiyor önemli değil demişsin. Benim 2 haftadır geçmedi, azaldı ama geçmedi, 1 haftaya falan geçer anca ama bende de sertlikler sıkıntı olmuyor. hepsi kişiden kişiye nasıl da değişiyor işte
Ya bacaktan hiç cesaret edemedimCanim ben bacaktan da vuruluyorum benimde oksapar igne 0.4 bacagi ön kisindan da vuruluyor. Bir sor istersen. Koldan daha az acitiyor
Hastahanede yatiyorum canim benim diger dogumumda rahim kendini toplayqmadi kanamayi durduramadilar ölümden dondum o yuzden rahim bebegi tasiyamamis kanama oluyormus o yuzden kurtajla alacaklar kan felan ayarladılar allah sizinkilere omur versininsallah sagliklica kucaginiza alirsiniz hepiniz insallahsenemorbay canım gittin mi doktora umarım iyisindir
Canım çok üzüldümHastahanede yatiyorum canim benim diger dogumumda rahim kendini toplayqmadi kanamayi durduramadilar ölümden dondum o yuzden rahim bebegi tasiyamamis kanama oluyormus o yuzden kurtajla alacaklar kan felan ayarladılar allah sizinkilere omur versininsallah sagliklica kucaginiza alirsiniz hepiniz insallah
Canım çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın bir daha aynı acıyı yaşatmasın sen iyi olda allah tekrardan nasip eder dualarımız seninleHastahanede yatiyorum canim benim diger dogumumda rahim kendini toplayqmadi kanamayi durduramadilar ölümden dondum o yuzden rahim bebegi tasiyamamis kanama oluyormus o yuzden kurtajla alacaklar kan felan ayarladılar allah sizinkilere omur versininsallah sagliklica kucaginiza alirsiniz hepiniz insallah
Allah razi olsun canim bende sizlere dua ediyorum hem bebege uzuluyorum hemde iki tane oglum var yine kanamam olursq durduramazlarsa canim tehlikeye girerse diye korkuyorum allah kimseye yasatmasin insallah rabbim benimde yardimcim olsun insallahCanım çok üzüldümsen sağlıklı ol da Rabbim tekrarını nasip eder inşallah çok geçmiş olsun dualarımız seninle
Amin allah razi olsun kizlar insallah birdaha yasammam allah kimseye yasatmasin boyle birseyiCanım çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın bir daha aynı acıyı yaşatmasın sen iyi olda allah tekrardan nasip eder dualarımız seninle
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Rabbim sana ve oğullarına uzun ömür versinHastahanede yatiyorum canim benim diger dogumumda rahim kendini toplayqmadi kanamayi durduramadilar ölümden dondum o yuzden rahim bebegi tasiyamamis kanama oluyormus o yuzden kurtajla alacaklar kan felan ayarladılar allah sizinkilere omur versininsallah sagliklica kucaginiza alirsiniz hepiniz insallah
Ohh ne guzel rabbim saglik versin bnde bekliorm smdi bakicaz umarmhersey yolundadrMerhaba. Cok şükür iyi hersey. 8+0 ama 1 hafta önden gidiyormus bebis
Ins canim guzel haberler gelsin. Buraya da yazarsinOhh ne guzel rabbim saglik versin bnde bekliorm smdi bakicaz umarmhersey yolundadr
Kol kadar acitmiyo canim. Dizimden yaklasik 1 karis kadar yukariya yapiyorumYa bacaktan hiç cesaret edemedimkoldan acıdığı için bacakta daha cok kas varmış orası daha çok acır diye düşündüm. Bacaga tam olarak nerden vuruyorsun canım
Cok gecmis olsun cok uzuldum ins rabbim.hayirli ve saglikli bir evlat tekrar nasip eder ne guzel iki oglunuz varmis ins birde kiziniz olsur ❤Hastahanede yatiyorum canim benim diger dogumumda rahim kendini toplayqmadi kanamayi durduramadilar ölümden dondum o yuzden rahim bebegi tasiyamamis kanama oluyormus o yuzden kurtajla alacaklar kan felan ayarladılar allah sizinkilere omur versininsallah sagliklica kucaginiza alirsiniz hepiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?