2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinliklee, bir de kayıptan sonra hemen sormaya başlıyorlar olmuyormu, dr a gidin belki daha çabuk olur falan çok yıpratıcı sıkıcı şeyler. En güzeli 3 aylıkken herşey yolunda desin dr ağzında duyayım ailelere söyleriz. Benim karnım çabuk çıkmasa etrafa alrabalara da 4 5 aylıkken söylerim ama benim 2 aylıkken maşallah hemen çıkıyo saklayamıyorum 3 aylıkken sanki 4 5 aylık hamile gibi duruyorum ben bütün gebelik boyuncda sadece göbeğim top gibi şişiyor 3 aya gelelim de hepimiz sağlıklaa

Daha çok erken, benim 4+4 te falan başladı hafif hafif, 6+1 im 10 gündür progeatan alıyorum. Benden gelen lekeleri pıhtıları görseniz kesin bebek düştü yoktur dedim korka korka gittim dr a hep. Kanama alanı vs hiçbişey yok bende bebekte kalp atışı da var herley yolunda. Dr çok normal dedi bana ama herkesin farklıdır canım. Mutlaka artarsa dr a git. Bemim 5+2 de çok yoğun geldi gittik kese bebek vardı herşey yolundaydı. İşte dünde kalp atışı gördük. Dr dinlen bol su iç geçer diyo.

Kizlar bu uyku hali halsizlik ve yorgunluk ne zaman gecicek bayramdan sonra isten ayrilicam isim cok yorucu cünkü hicbir seye yetisemiyorummm
12.haftadan sonra geçiyor.. bende öyleyim maalesef ..
12.haftdan sonra biraz enerji geliyor insana

Benimde şimdiden hafif çıktı göbeğim ama şehirdışında yaşıyorum kimse görmüyor o konuda sıkıntım yok

Kizlar bana dua edin lutfen dun geceden beri kanama vardi cogaldi hastanedeyim kan verdim insallah bebegim iyidir dua edin ne olur

Allah şifa versin inşallah herşey yolundadır. Nasıl oldunuz?
Hala kanama oluyor ama bebekten gelen bi kanama deilmis cok sukur gerci ne dediklerini pekte anlamadim ama kese var dedi bebek yok dedi sonra baska doktr geldi nasil bebek yok gec dollenme bebek cok kucuk yeni olusuyor kesenin icinde dedi 1 hafta sonra hersey olabilir kalp atisina gel dedi 5mm kese boyutuymus kafam karisti yani canim gittigime pisman oldum degerim 3198 cikti 6 haftaliga uyumlu cikiyo bi hayirlisiyla yarin olsaydida kendi doktruma gitseydim kafayi yiyecem

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bebiş sizinledir inşallah içinizi ferah tutun

Çok geçmiş olsun, inşallah geç döllenmedir ve bebeğin sağlıklıdır canım. Dualarımız seninle, hayırlı haberlerle inşallah. Aklını oyalıcak şeyler yapmaya çalış da çok stres olma

Insallah canim bebegim iyidir insallah erkenden uyudumki zaman gecsin diye ama gecenin bir yarisi yine aklimda soru isaretleri uyandim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…