2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba,
Birşey sormak istiyorum.
5+6 gibi kontrole gitmiştim ben, kontrolde keseyi görüp, kalp atışını da duymuştu.
Şimdi 9.haftada da tekrar kontrole gideceğim. Sizleri de böyle 2 kere çağırdı mı doktorlarınız 12.haftadan önce?

Hastahanede yatiyorum canim benim diger dogumumda rahim kendini toplayqmadi kanamayi durduramadilar ölümden dondum o yuzden rahim bebegi tasiyamamis kanama oluyormus o yuzden kurtajla alacaklar kan felan ayarladılar allah sizinkilere omur versininsallah sagliklica kucaginiza alirsiniz hepiniz insallah
Geçmiş olsun canım, vakti zamanı geldiğinde sana da Rabbim yeni daha güzel bir gebelik nasip etsin 🙏🏽🙏🏽

Herkese merhaba,
Birşey sormak istiyorum.
5+6 gibi kontrole gitmiştim ben, kontrolde keseyi görüp, kalp atışını da duymuştu.
Şimdi 9.haftada da tekrar kontrole gideceğim. Sizleri de böyle 2 kere çağırdı mı doktorlarınız 12.haftadan önce?
Benim kayıplarım olduğu için sık sık gideceğim 10 15 günde 1 çağırıyor. Risk olmayanları çağırmıyorlar diye biliyorum

Hastahanede yatiyorum canim benim diger dogumumda rahim kendini toplayqmadi kanamayi durduramadilar ölümden dondum o yuzden rahim bebegi tasiyamamis kanama oluyormus o yuzden kurtajla alacaklar kan felan ayarladılar allah sizinkilere omur versininsallah sagliklica kucaginiza alirsiniz hepiniz insallah
Hayırlısı olsun canım Allah seni evlatlarına bağışlasın inşallah onları da sana. Dualarımız seninle.

Mide bulantısına bazen hiç dayanamıyorum tavana baktığım oluyor saatlerce. Hiç bişeyim de yoktu 7 8 haftalarda artar diyorlardı doğruymuş 😔😔

Arkadaslar bugün önce kahverengi kan geldi sonra da kırmızı kan geldi korkuyorum . 6+4 te yim acile gittim yarın gelin dedi . Benzer durum yaşayan var mi

Arkadaslar bugün önce kahverengi kan geldi sonra da kırmızı kan geldi korkuyorum . 6+4 te yim acile gittim yarın gelin dedi . Benzer durum yaşayan var mi
İlk kez mi yaşadın canım? Lekelenme olabilir ama en iyisini dr söyler.. uzat ayaklarını hiç kalkma dinlen bol su iç. Bende 6+3 üm ama ben 10 gündür yaşıyorum kahve pembe akımtı lekeler. 10 gündür sabah akşam progestan fitil kullanıyorum. Dr sorun yok dedi bana lekeler nerden geliyor belli değilmiş bazı gebeliklerde olurmuş böyle maalesef. Kalp atışı da duyduk biz şükür. Siz duydunuzmu muhakkak yarın hemen görün sana da progestan verecektir

Mide bulantısına bazen hiç dayanamıyorum tavana baktığım oluyor saatlerce. Hiç bişeyim de yoktu 7 8 haftalarda artar diyorlardı doğruymuş 😔😔
Çok artarsa dr a ilaç yazdır canım. Benimde arada yokluyor şimdilik atlatıyorum bakalım 😟 dayanamaz kusar hale gelirsem ilaç isterim dr dan

İlk kez mi yaşadın canım? Lekelenme olabilir ama en iyisini dr söyler.. uzat ayaklarını hiç kalkma dinlen bol su iç. Bende 6+3 üm ama ben 10 gündür yaşıyorum kahve pembe akımtı lekeler. 10 gündür sabah akşam progestan fitil kullanıyorum. Dr sorun yok dedi bana lekeler nerden geliyor belli değilmiş bazı gebeliklerde olurmuş böyle maalesef. Kalp atışı da duyduk biz şükür. Siz duydunuzmu muhakkak yarın hemen görün sana da progestan verecektir
Doktoruma mesaj attım korkma dedi evde progestan vardı onu iç dedi . Korkuyor san yarın gel dedi ama uzak olduğumuz için devlet hastanesine gideceğim. Kan önce kahverengi ydi sonra da kırmızı oldu ama taze kan değil galiba çünkü değişik bir kırmızı. İlk hamileligim de de yedinci haftada kahverengi lekelenme olmuştu ama kırmızı olmamıştı böyle . Çok korktum yatıyorum . Kalp atışını duydum yeri flan iyi demişti doktor. İnşallah bir sıkıntı yoktur :( az önce baktım kan azalmış inşallah bebeğime birsey olmaz. İlk bebegimi doğumda kaybettim çok korkuyorum

Doktoruma mesaj attım korkma dedi evde progestan vardı onu iç dedi . Korkuyor san yarın gel dedi ama uzak olduğumuz için devlet hastanesine gideceğim. Kan önce kahverengi ydi sonra da kırmızı oldu ama taze kan değil galiba çünkü değişik bir kırmızı. İlk hamileligim de de yedinci haftada kahverengi lekelenme olmuştu ama kırmızı olmamıştı böyle . Çok korktum yatıyorum . Kalp atışını duydum yeri flan iyi demişti doktor. İnşallah bir sıkıntı yoktur :KK43: az önce baktım kan azalmış inşallah bebeğime birsey olmaz. İlk bebegimi doğumda kaybettim çok korkuyorum
Hiç korkma canım içini rahatlatayım ben ramdevuma 2 gün kala öyle bi kan geldi ki pıhtılı çok tuhaf yani dedim heh bu lekelre kanamalara bu bebek kese gitti kesin yok benimde 3 kayıbım var hiçbirinde bu lekeleri yaşamadım bu arada ilk kez yaşıyorum. Oğlumda sağlıkla doğdu bi tek onda olmuştu az leke. Neyse randevuya gittikki ne kanama alanı var ne bişey dr herşey yolunda bebiş çok iyi yerde dedi kalp atış da duyduk ama 10 15 günde 1 bakalım dedi. Bazen gebeliklerde olırmuş bu 12.haftaya kadar olabilir bu lekleer kendini hazırla dedi bana. Allah a dua ediyorum şimdi ben eğer sağlıklı ise kanamalara lekelere razıyım doğuma kadar. en hayırlısı neyse bize onları yaşat Rabbim diyip Allah a emanet ettim ben ne olacaksa razıyım diyoeum elden bişey gelmez. Sen de dua et dinlen canım progeatan çok iyi gelecektir

Canım ben de daha üç beş gün önce berbat haldeydim çok bulanıyodu midem. Beyaz leblebi, çubuk kraker ve dolaptan kavun karpuz (soğuk meyveler yani) bana o kadar iyi geldi ki dene bence . Şuan çok şükür hiç kalmadı bulantım

Benim hiç kanamam olmadı ama Dün kontrole gittiğimde doktor ultrasonda kanama alanı gördüğünü söyledi hiç iş yapmamamı yatmamı söyledi ama progesteron falan vermedi benim gibi olan var mı?

Benim hiç kanamam olmadı ama Dün kontrole gittiğimde doktor ultrasonda kanama alanı gördüğünü söyledi hiç iş yapmamamı yatmamı söyledi ama progesteron falan vermedi benim gibi olan var mı?
benim de hiç kanamam olmadı canım bende de kese dışında çok ufak bir kanama gördüğünü söyledi ilaç kullanmana gerek yok önemsiz ama ben yine de yazayım dedi günde bir tane progestan kullanıyorum öyle dinlenme yat falan demedi ama.

Çok artarsa dr a ilaç yazdır canım. Benimde arada yokluyor şimdilik atlatıyorum bakalım 😟 dayanamaz kusar hale gelirsem ilaç isterim dr dan
medpamid verdi çok mecbur kalınca bi tane alıyorum ama o da çok bi işe yaramıyor sanki çok şükür bugün biraz daha iyiyim işe gelebildim en azından ayy benimki gibi olmaz inşallah ben böyle bişey görmedim :110::110:

Canım ben de daha üç beş gün önce berbat haldeydim çok bulanıyodu midem. Beyaz leblebi, çubuk kraker ve dolaptan kavun karpuz (soğuk meyveler yani) bana o kadar iyi geldi ki dene bence . Şuan çok şükür hiç kalmadı bulantım
inşallah benimki de çabuk geçer yaa çılgınlar gibi yoğurt yiyorum ben de :KK70:

Günaydın kızlar biz bugun 12. Haftaya girdik çok şükür 🤗 cuma günü kontrole gideceğim 2li test zamanı geldi emin olmamakla beraber yaptırmayı düşünmüyorum. Sizler 2li test yaptırdınız mı yada yaptırmayı düşünüyor musunuz ?

Günaydın kızlar biz bugun 12. Haftaya girdik çok şükür 🤗 cuma günü kontrole gideceğim 2li test zamanı geldi emin olmamakla beraber yaptırmayı düşünmüyorum. Sizler 2li test yaptırdınız mı yada yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Ben 2 hafta sonra aldim randevu niye yaptirmak isteniyorsunuz ki

Çok şükür canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸 sanırım down sendromlu olsa da aldırmayacağın için yaptırmak istemiyorsun değil mi? Ama benim bildiğim bu testler sadece down sendromuna bakmıyor, çeşitli genetik hastalıkları ortaya çıkarıyor. KK'de okumuştum bir keresinde bir arkadaşımızın bebeğinin sağlıksız olduğu ve gelişmeyeceği bu testlerle ortaya çıkmış. Ona göre annenin sağlığına zarar gelmeyecek şekilde ilerlenmiş. Allah korusun hepimizi, hiçbirimizde böyle şeyler çıkmasın inşallah 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X