• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤ çok sağol güzel dileklerin icin
hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin ben bekliyorum ıkı hafta sonra gıdıcem keseyı görmek ve kalp atışını duymak ıcın

Kizlar merhaba. Sizler kalp atisini ne zaman duydunuz? Ben yarin sata gore 6+5 olucam ama sanirim gec dollenme, o sebeple 6+3 falan diyebiliriz. Doktor haftaya gel dedi ama bayram var dedim, o zaman oncesinde gel istersen belki duyariz dedi. Duymazsam da gerilebilrim o sebeple size fikir sormak istedim. Sizce gorulur mu kalp atisi bu kadar kucukken?

Merhaba kızlar benim sat 18 nisan di iki gün önce gittim doktora beta 802.03 çıktı bana düşük geldi biraz sizce nasıl cuma günü tekrardan gidecegim

Merhaba kızlar benim sat 18 nisan di iki gün önce gittim doktora beta 802.03 çıktı bana düşük geldi biraz sizce nasıl cuma günü tekrardan gidecegim
Bat ne zamandı ? Geç döllenme olabilir canım cuma günü alacağın sonuçla daha iyi anlaşılır

Merhabalar hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah bebislerimizi 🤲🤲 bu mutluluğu aynı duyguyu paylascak böyle bir platform olmasi cok güzel. Sat 27 nisan 4+3 bugün kesemizi gördük. Sağlıklı mutlu sorunsuz bir gebelik diliyorum bütün annislere:anneadayı:

Merhabalar hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah bebislerimizi 🤲🤲 bu mutluluğu aynı duyguyu paylascak böyle bir platform olmasi cok güzel. Sat 27 nisan 4+3 bugün kesemizi gördük. Sağlıklı mutlu sorunsuz bir gebelik diliyorum bütün annislere:anneadayı:
Aminnnnn canım :KK200:

Kızlarrrr cinsiyet için bi kaç eski zaman teknikleri var hiç uyguladınız mı?

Kiz o yöntemler ney ki yavrum saglikli dünyaya gelsin ama bende cinsiyetini cok merak ediyorum severken hep kizim diye cikiyor agzimdan belki kiz istedigim icindir
Tabiii ki de herşeyden önce sağlığı ve hayırlı evlat olması en büyük duamız o diğer aşamalar meraktan

Kizlar merhaba. Sizler kalp atisini ne zaman duydunuz? Ben yarin sata gore 6+5 olucam ama sanirim gec dollenme, o sebeple 6+3 falan diyebiliriz. Doktor haftaya gel dedi ama bayram var dedim, o zaman oncesinde gel istersen belki duyariz dedi. Duymazsam da gerilebilrim o sebeple size fikir sormak istedim. Sizce gorulur mu kalp atisi bu kadar kucukken?
Benmm 6+5te gorduk duyduk ama degissebiliyo 3 gun geridem geliodu bizimkide 7+1 olmamz lazmdi smdi bnde meraktym bayramdn sonra gdiiciz

Meraklı anne adayı ve yakınları için biraz da eğlenceli olan bu deneyim şu şekilde gerçekleşiyor:
  • Anne adayı sırt üstü yatırılır.
  • Bir ipin ucuna düz bir alyans bağlanıp anne adayının göbeğine sarkıtılır.
  • Yüzüğün sallanışına bakılır.
  • Yüzük sağa sola sallanıyorsa bebeğin cinsiyeti kızdır.
  • Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebek erkek olur.
:KK52:

Tuhaf bi bilgi daha bu yöntem pek bilindikmiş hamile olmayanlarda yüzük sallanmıyormuşşş bizde denedik hamile olmayan arkadaşlarımda sallanmadıı

Benimde 8 haziranda randevum var ama daha erken dedi doktorum haziranın sonuna doğru olucak heralde bizimde canım İnşaAllah güzel şeyler duyarız hepimiz 🥰
Amin ins cnm hep hayirli haberlerle geliriz ins ❤
Meraklı anne adayı ve yakınları için biraz da eğlenceli olan bu deneyim şu şekilde gerçekleşiyor:
  • Anne adayı sırt üstü yatırılır.
  • Bir ipin ucuna düz bir alyans bağlanıp anne adayının göbeğine sarkıtılır.
  • Yüzüğün sallanışına bakılır.
  • Yüzük sağa sola sallanıyorsa bebeğin cinsiyeti kızdır.
  • Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebek erkek olur.
:KK52:
Bunu biliyorum kizimda cikti bende ama benim bildigim kadaeiyla yuvarlak cizerse kiz ileri geri duz gidip gelirse erkek 😊 ben bu cocugumda hic yapmadim bir yapayim bakim😂

Amin ins cnm hep hayirli haberlerle geliriz ins ❤

Bunu biliyorum kizimda cikti bende ama benim bildigim kadaeiyla yuvarlak cizerse kiz ileri geri duz gidip gelirse erkek 😊 ben bu cocugumda hic yapmadim bir yapayim bakim😂
Kendim tarif etmeye calıştım zorlanınca internetten buldum :KK48: Orda sağa sola yazmışlar ama yuvarlak dönerse kızz

Sonuçları yazın bakalımmmm çoğunluk ne olcakmış benim çin takviminde erkek gözüyo bu işlemde kız çıkıyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X