- 1 Şubat 2019
- 317
- 314
- 103
Bütün evreleriniz sağlıkla en güzel şekilde ilerlesin. Rabbim kucağınıza saglikla almayi nasip etsin insaallahBugün kesemizi gördük şükür çok minik inşallah sıra kalp atışlarında![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün evreleriniz sağlıkla en güzel şekilde ilerlesin. Rabbim kucağınıza saglikla almayi nasip etsin insaallahBugün kesemizi gördük şükür çok minik inşallah sıra kalp atışlarında![]()
Çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsinBütün evreleriniz sağlıkla en güzel şekilde ilerlesin. Rabbim kucağınıza saglikla almayi nasip etsin insaallah![]()
hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin ben bekliyorum ıkı hafta sonra gıdıcem keseyı görmek ve kalp atışını duymak ıcınÇok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤ çok sağol güzel dileklerin icin
Amin insaallah. Bende cuma günü gideceğim hem kese hemde kalp atışı icinÇok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤ çok sağol güzel dileklerin icin
aynıyızz canım senle inşallahBugün kesemizi gördük şükür çok minik inşallah sıra kalp atışlarında![]()
Bat ne zamandı ? Geç döllenme olabilir canım cuma günü alacağın sonuçla daha iyi anlaşılırMerhaba kızlar benim sat 18 nisan di iki gün önce gittim doktora beta 802.03 çıktı bana düşük geldi biraz sizce nasıl cuma günü tekrardan gidecegim
Aminnnnn canımMerhabalar hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah bebislerimizibu mutluluğu aynı duyguyu paylascak böyle bir platform olmasi cok güzel. Sat 27 nisan 4+3 bugün kesemizi gördük. Sağlıklı mutlu sorunsuz bir gebelik diliyorum bütün annislere
![]()
Kiz o yöntemler ney ki yavrum saglikli dünyaya gelsin ama bende cinsiyetini cok merak ediyorum severken hep kizim diye cikiyor agzimdan belki kiz istedigim icindirKızlarrrr cinsiyet için bi kaç eski zaman teknikleri var hiç uyguladınız mı?
Tabiii ki de herşeyden önce sağlığı ve hayırlı evlat olması en büyük duamız o diğer aşamalar meraktanKiz o yöntemler ney ki yavrum saglikli dünyaya gelsin ama bende cinsiyetini cok merak ediyorum severken hep kizim diye cikiyor agzimdan belki kiz istedigim icindir
Benmm 6+5te gorduk duyduk ama degissebiliyo 3 gun geridem geliodu bizimkide 7+1 olmamz lazmdi smdi bnde meraktym bayramdn sonra gdiicizKizlar merhaba. Sizler kalp atisini ne zaman duydunuz? Ben yarin sata gore 6+5 olucam ama sanirim gec dollenme, o sebeple 6+3 falan diyebiliriz. Doktor haftaya gel dedi ama bayram var dedim, o zaman oncesinde gel istersen belki duyariz dedi. Duymazsam da gerilebilrim o sebeple size fikir sormak istedim. Sizce gorulur mu kalp atisi bu kadar kucukken?
Çok merak ettim neler onlarKızlarrrr cinsiyet için bi kaç eski zaman teknikleri var hiç uyguladınız mı?
Amin ins cnm hep hayirli haberlerle geliriz ins ❤Benimde 8 haziranda randevum var ama daha erken dedi doktorum haziranın sonuna doğru olucak heralde bizimde canım İnşaAllah güzel şeyler duyarız hepimiz![]()
Bunu biliyorum kizimda cikti bende ama benim bildigim kadaeiyla yuvarlak cizerse kiz ileri geri duz gidip gelirse erkekMeraklı anne adayı ve yakınları için biraz da eğlenceli olan bu deneyim şu şekilde gerçekleşiyor:
- Anne adayı sırt üstü yatırılır.
- Bir ipin ucuna düz bir alyans bağlanıp anne adayının göbeğine sarkıtılır.
- Yüzüğün sallanışına bakılır.
- Yüzük sağa sola sallanıyorsa bebeğin cinsiyeti kızdır.
- Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebek erkek olur.
![]()
Kendim tarif etmeye calıştım zorlanınca internetten buldumAmin ins cnm hep hayirli haberlerle geliriz ins ❤
Bunu biliyorum kizimda cikti bende ama benim bildigim kadaeiyla yuvarlak cizerse kiz ileri geri duz gidip gelirse erkekben bu cocugumda hic yapmadim bir yapayim bakim
![]()