• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yapıyorum göbeğimin heryeri morarmaya başladı 9 ay böyle nasıl gidecek bilmiyorum 🤷‍♀️
Ya bende bi buçuk aydır kullanıyorum morarması oluyor ama çok nadir iki üç kere de kırmızı kırmızı morarıyor şişiyor o kısım. Oda genelde iğneyi çıkardık tan sonra kan gelmişse oluyor.yokmu püf noktadır bu işin :KK51:

Kızlar 7. haftamdayım 2 defa doktor kontrolüne gittim 3. gidişimde belli kan testleri istedi bunları daha erken istemesi gerekmezmiydi bir sonra ki randevumda 17 haziran yanii

Bugün randevusu olanların ortak noktası geçmeyen zaman
Hatta grubun ortak noktası :)
Ben de kendi doktorum hariç riskli gebelik doktoru var bir tane ondan randevu aldım geçiremedim zamanı

Ya bende bi buçuk aydır kullanıyorum morarması oluyor ama çok nadir iki üç kere de kırmızı kırmızı morarıyor şişiyor o kısım. Oda genelde iğneyi çıkardık tan sonra kan gelmişse oluyor.yokmu püf noktadır bu işin :KK51:
Maalesef canım nasıl yaparsan yap moraracaksa oluyor 😏 kola denedim onda da morarıyor bir de beyaz tenliysen kaçınılmaz oluyor.

Bugün randevusu olanların ortak noktası geçmeyen zaman
Hatta grubun ortak noktası :)
Ben de kendi doktorum hariç riskli gebelik doktoru var bir tane ondan randevu aldım geçiremedim zamanı
Aynen oyle canm zamnla kavgam var bugun 😅😅
Hakkmızda hayrlisi olsun canm ya insallah guzel haberler alırız 🙏😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X