2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim ben adet günü ogrendim degerim 560 çıkmıştı. Gecen hafta carsamba keseyi gördük. Günlerimiz nerdeyse ayni sen de keseyi görursün ins. Hatta kalp atışı bile duyabilirsin
İnsallah canm pazartesi gidecegm kontrole cok sabirsizm aksam betaya baktrdm 2213,56 çıktı
Sali gunu 973,8 di

Kizlar artslarm nasl sizce pazartwsi keseyi ve kalp atslarini duyabilir miyim acaba cok sabrsizim
5+6 da 21 mays sali gunu 973,8
6+1 de 23 mays persembe gunu 2213,56

Kizlar artslarm nasl sizce pazartwsi keseyi ve kalp atslarini duyabilir miyim acaba cok sabrsizim
Merhabalar artış bende çok güzel. 6+5 oluyorsun sanırım pazartesi. Keseyi net görürsün allahın izniyle,kalp atışı değişe biliyor herkesin döllenmeye göre. Eğer alttan bakarsa büyük ihtimalle onuda duyarsın.

Canim keseyi görursün ınsallah ama kalp atışı icin biraz daha bekleyebilirsin. Gec döllenme gibi duruyor seninki. Acele etme sabırlı ol. Ins bir sonraki haftada kalp atışı duyulur.

Sizin geç döllenme sanırı bu değerlere göre ama artış çok güzel sıkıntı yok. 4500 değerden sonra kese bebiş görülür, kalp atışı 40.000 lerden sonra olur galiba zaten hızla artıyo hcg 3 4 kat artmaya devam ediiyor. yinede her gebelik bir değil.. ben oğlumda 6+2 de duymuştum erken normal döllenmeydi. Şimdiki bebişte erken döllenme sanırım, dün yani 3+5 te 450 çıktı ortalama hcg. Benim erken döllenme sizin geç döllenme o yüzden kalp atışı duyamazsanız endişelenecek biley yok artışınız çok iyi

İnsallah canm umarm pazartesiye kadar yeteri bi artis olurda keseyi goruruz yarnda baktracagm duzenli baktirip o sekilde gitmek istedim doktora en azndan artslari gozlemler diye bakalm hepimiz icin hayrlisi olur umarm.
Gec dollenme olabilir canm yumurtalama gunumu tam bilemedm zaten birde bunun hemen oncesi kimyasaldi hic adet olmadan tekrar hamile kaldm ondan da olabilir diye dusundum

Canim keseyi görursün ınsallah ama kalp atışı icin biraz daha bekleyebilirsin. Gec döllenme gibi duruyor seninki. Acele etme sabırlı ol. Ins bir sonraki haftada kalp atışı duyulur.
İnsallah canm bakalm nasip pazartesiyi iple cekiyorum insallah guzel seyler duyarm
Bir onceki kimyasaldi ondan dolayi gec dollenme olabilir diye dusunuyorum bende canm cnku hemen kimyasaln arkasina hic adet gormeden hamile kaldm

İnsallah canm pazartesi bekliyorum sabrszlikla ama alttan baktrmayi pek dusunmuyorsum acikcasi canm siz onerir misiniz ?
Genelde ilk aylarda alttan baktrmayn 1 hafta daha sabredin diyorlar

Benim 5+2 de gorundu kese doktor dogru soylemis daha cok minik kese gorunmez ama haftaya gorursunuz ins

Aslımda bi daha gerek yok canım güzel artmış ama srn bilirsin bende 2 kez baktırdım..çin rahatlasın yinede. Zaten dr geç döllenme ise sana tarih verri bunu baz alalım buna göre gidelim der. Sağlıklı olsunlarda erken geç ne farkeder

Tabii canm saglkli olsun da erken gec hic onemli degil onemli olan saglikla ilerlemesi şu gunleri bi atlatsak cok iyi olcak hep bi bekleyisteyiz Rabbim yardmcimiz olsun insallah

Kızlar dün geceden beri gögüs hassasiyetim ağrılarım felan yok 1 haftadır lekelenmem vardı progestan kullanıyorum dün lekelenmem de bitti tamamamen normal mi acaba ya gögüslerim felan eski haline döndü

İnsallah canm pazartesi bekliyorum sabrszlikla ama alttan baktrmayi pek dusunmuyorsum acikcasi canm siz onerir misiniz ?
Genelde ilk aylarda alttan baktrmayn 1 hafta daha sabredin diyorlar
Ben şimdiye kadar iki defa alttan muayene oldum 8 haftalığız. Tüp bebek, belki ters bi durum varmı diye öyle bakıyor. Hiçte istemiyorum bişey olur gb geliyor ama dr işte

Ben şimdiye kadar iki defa alttan muayene oldum 8 haftalığız. Tüp bebek, belki ters bi durum varmı diye öyle bakıyor. Hiçte istemiyorum bişey olur gb geliyor ama dr işte
İstemezsen bakmiyorlar sanrm ne yapsam acaba hersey normal derse alttan baktrmayip beklesem mi korkuyorum bisey olmasndan aslnda herkes de baktriyor ama iste insan yine de tereddut ediyo canm benimde oncesinde alttan muayne etmisti kimyasalda

İnsallah canm bakalm nasip pazartesiyi iple cekiyorum insallah guzel seyler duyarm
Bir onceki kimyasaldi ondan dolayi gec dollenme olabilir diye dusunuyorum bende canm cnku hemen kimyasaln arkasina hic adet gormeden hamile kaldm
Insallah canim Rabbim gönlüne gore versin. Guzel haberlerini bekliyoruz

hazal1595
15 gün önce gittiğimizde keseyi gördük çok minikti yarın için randevu almıştık gidicez bakalım inşallah duyarız
Senin nasıl geçiyo canım mide bulantısı vs var mı

Korkmayın benim doktorum da alttan bakıyor iyi bir doktor kendisi ilk gebeliğimde de bakmıştı:) Allah'a şükür bir şey olmadı.
Tabi karından bakması daha kolay oluyor aç karnını göster, diğer türlü altı çıkar sonra giy uzun iş :)

herkes haliyke cok tedırgın ılk zamanlar cok yavas ılerlıyorr sanırım bır 3 aydan sonra artık rahatlayacagz kızlar allah hepımızın yardımcısı olsun bu ubarek gunde dualarımızda unutmayalım
Hamile oldugumu ogrendigimden beri sanki gunler gecmiyo zaman durdu her gun takvime bakiyorum delircem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…