Istifra var mi sizde bende yok allahtan ama bulanti da mahvediyorBenim 4 gündür şiddetli mide bulatısı var öncesinde çok rahattım
Yokk dediğin gibi bulantı yetiyor modum düştü meyve dışında bi şey yiyemiyorumIstifra var mi sizde bende yok allahtan ama bulanti da mahvediyor
Bende aynı durumdayım birde sürekli alışveriş yapmak istiyorum sonra dur daha çok erken diyip kapatıyorum ama için kıpır kıpırHamile oldugumu ogrendigimden beri sanki gunler gecmiyo zaman durdu her gun takvime bakiyorum delircem
Merhaba benimde sat 9 nisan 6 haftalık bebeğim 15 ocak dogum yarın doktora gidecegim kalp atışı icinSelam bu forumu yeni gördüm. Benim de sat 11 nisandi. 6 haftalik gebeyim. Dogum 16 ocak görünüyor. Keseyi gördük cok şükür. Ama ara ara kanamam oluyor az miktarda ins bir sıkıntı olmaz. Haftasonu nasipse kalp atışını duyucaz.
Yiyeceklere karşı hassaslasan var mi aranızda ben 3 gündür tavuk ve et yiyemiyorum kuru nakliyattaysa sebzede hiç sorun yok ama yeterli mi bu kadarı bilemiyorumiki gündür çorbayla besleniyorum sürekli birde ara öğün meyve ve kuruyemis yiyorum bulantı kusma olması bende ama yemek yiyememek korkutuyor beni
Zaten içecek birşey bulamayınca süt ve ayrana yuklendimDoktorum bana süt ve süt ürünlerini öğünlerine mutlaka ekle dedi canım :)
Tavuk zaten organik olmadıkça yarardan çok zararı olan bir şey ama eti mideni bulandırmayacak şekilde eklesen yemeklerine iyi olur.
Allah kolaylık versin çok şükür henüz bende uyku ve biraz halsizlik var sadece... vitamin takviyesi aliyormusun belki ilgisi olabilir7+1 olduk bugun ama karin ve kasik agrim gecmiyooo wc problemmde var cok rahatsz ediyoo is yaparken heryerim agrio sanki rabbim hepimize kolaylklar versn
Folik asit ve d3 aliyorm ama nblmmm cok rahatsz hissediyorummmAllah kolaylık versin çok şükür henüz bende uyku ve biraz halsizlik var sadece... vitamin takviyesi aliyormusun belki ilgisi olabilir
Aa cok guzel aramizda iki gun var. Yarin haber verir misin? Ben de pazar gidecegim cok heyecanlıyımMerhaba benimde sat 9 nisan 6 haftalık bebeğim 15 ocak dogum yarın doktora gidecegim kalp atışı icin
Canım ben su içemiyorum. Su içtiğim an midem bulanıyor. Domatesten tiksindim suan yazarken bile kötü oldum. Mide bulantim cok fazla ve her sabah muhakkak çıkarıyorumYiyeceklere karşı hassaslasan var mi aranızda ben 3 gündür tavuk ve et yiyemiyorum kuru bakliyatta ve sebzede hiç sorun yok ama yeterli mi bu kadarı bilemiyorumiki gündür çorbayla besleniyorum sürekli birde ara öğün meyve ve kuruyemis yiyorum bulantı kusma olmadı bende ama yemek yiyememek korkutuyor beni
Ayy hadi bakalım inşallahhhBenim 5+2 de gorundu kese doktor dogru soylemis daha cok minik kese gorunmez ama haftaya gorursunuz ins
Aaaa canım benim de sat seninle aynı. Ben de tedavi görüyordum menogon iğne ve çarlatma iğnesi ile hamile kaldım. İki yumurta oluşup çatlamıştı ve kan değerlerim hep 3,5 4 kat artıyor iki günde. Benim de ikiz olma ihtimali varmış. Hadi bakalım bekleyişlerdeyiz :) sağlıkla gelsin yada gelsinler de beklemeye de razıyımHerkese merhaba benim hamileligim tüp bebek tedavisi ile oldu. 2 embriyo kondu. 12.gün degerim 1473 çıktı. Ikiz olma ihtimali yüksekmiş. Suan 4+4 gözüküyor son adetim 22 Nisan. Fakat doktorum 15 gun sonra geleceksin dedi. Ben kese ya da keselerini görmek istiyordum ama. Sebebini sordum stres olmamasi icin dedi. Ama bu sekilde asıl stres oluyor. Sizin doktorlariniz keseye hemen çağırdı mı?
O alisveris isteği bendede cok fazla ama kendimi frenlemeye çalışıyorumBende aynı durumdayım birde sürekli alışveriş yapmak istiyorum sonra dur daha çok erken diyip kapatıyorum ama için kıpır kıpır
Canm beta degerlerin kac bende ayni tarihteym deMerhaba benimde sat 9 nisan 6 haftalık bebeğim 15 ocak dogum yarın doktora gidecegim kalp atışı icin
4597 .0Canm beta degerlerin kac bende ayni tarihteym de
Masalah canm senin bayagi iyi haftana gofe benim sanrm gec dolenme oldu 2213 cikti dun aksam4597 .0
Evet bende teredut ettim bu kadar yüksek olunca acaba haftası daha mi fazla diye sağlıkla almayı nasip etsin bakalim yarın bebeği görebilecekmiyiz.Masalah canm senin bayagi iyi haftana gofe benim sanrm gec dolenme oldu 2213 cikti dun aksam
Bende de durum ayni severek bile yesem birseyleri hemen bulaniyor arkasinaYokk dediğin gibi bulantı yetiyor modum düştü meyve dışında bi şey yiyemiyorum
Belki kalp atisini gormeyebilir ama keseyi gorur bir hafta sonrasi duyar ama kesinAyy hadi bakalım inşallahhhBenim bir sonraki randevum 5+5 te kalp atışı duyulur mu peki kese ile beraber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?