2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde kalp sesimizi duyduk çok şükür canlar❤bulantımdan dolayı detaylı test ve ultrason yapıldı.safra kesesinde 4mm polip varmış.bulantının geçmemesinin nedeni olabilirmiş.genel cerrahiye gitmemi önerdi umarım bi sıkıntı olmaz.haber vermek istedim :KK68: :anneadayı:

Merhaba sevgili anne adayları 2020 ocak ayında anne olmaya hazırlanan herkesi buraya bekliyorum bu süreçte birbirimize destek olup fikir alışverişinde bulunmak isteyen herkesi buraya bekliyorum inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız 🤲
Senin topiği yeni gördüm :)

Bu gün detaylı kan tahlili yaptırdım rubella ve cmv ıgg ler pozitif çıktı bu bagışıklık var anlamına mı geliyor aslında biliyordum ama aklım karışıverdi bir de yanında degerler var.. Yardım eder misiniz🤔

Bizde kalp sesimizi duyduk çok şükür canlar❤bulantımdan dolayı detaylı test ve ultrason yapıldı.safra kesesinde 4mm polip varmış.bulantının geçmemesinin nedeni olabilirmiş.genel cerrahiye gitmemi önerdi umarım bi sıkıntı olmaz.haber vermek istedim :KK68: :anneadayı:
Gözün aydın canım 😍 İnşallah bi sıkıntı olmaz merak etme

Canım çok sevindim senin adına Rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bi sıkıntı olmaz bir görün bencede

Adını değişmişsin bende bakıyorum arada hiç ses yok senden ne yapıyorsun nasılsın serklaj yapıldımı nasıl geçti Aytenazmi doğum yaptı çok güzel kızı var Rabbım inşallah hayırlısıyla bizlerede nasip etsin 🤲
Aa haberim yok darısı başımıza cnm ❤️

Ya evet değiştim ama altına yazdım eski adı 😂

2 hafta önce yapıldı serklaj çok şükür iyi geçti bugün kontrol geldim her şey yolunda cnm

Sen nasıldın , ?

Bu gün detaylı kan tahlili yaptırdım rubella ve cmv ıgg ler pozitif çıktı bu bagışıklık var anlamına mı geliyor aslında biliyordum ama aklım karışıverdi bir de yanında degerler var.. Yardım eder misiniz🤔
Hiç bir fikrim yok canım bende yarın yaptıracağım sen öğrendiysen sen bize yardımcı ol ☺️

Hastalığı geçirmişsin demek

Ben geceleri uyumakta zorlanıyorum kızlar sürekli uyanıyorum tuvalete gidiyorum ağzım kuruyo bide sabahları ağzımın tadı çok kötü mide bulantısı yok ama
Ben iki kere tuvalete gidiyorum ve sabah aynen dediğin gibi uyanıyorum midem kazınıyor gibi aynı zamanda bişeyler yedikten sonra bulantım oluyor senden farklı olarak.

Aa haberim yok darısı başımıza cnm ❤️

Ya evet değiştim ama altına yazdım eski adı 😂

2 hafta önce yapıldı serklaj çok şükür iyi geçti bugün kontrol geldim her şey yolunda cnm

Sen nasıldın , ?
Amin canım inşallah normal doğum yapmış bir görsen onları kucağına verdikleri fotoyu görünce ağladım neredeyse. Çok sevindim iyi olmana bende çok şükür iyiyim iğnelerden muzdaribim biraz karnım mosmor olsun bugünümüze çok şükür inşallah sağ salim kucağımıza alınca herşeyi unuturuz ☺️

Amin canım inşallah normal doğum yapmış bir görsen onları kucağına verdikleri fotoyu görünce ağladım neredeyse. Çok sevindim iyi olmana bende çok şükür iyiyim iğnelerden muzdaribim biraz karnım mosmor olsun bugünümüze çok şükür inşallah sağ salim kucağımıza alınca herşeyi unuturuz ☺
Aynen canım her şey bebeklerimiz için :) Rabbim bebek bekleyen tüm anne adaylarına sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin

Kızlar progestan vajinal tableti koyarken bi iltihap kokusu aldım ya kontrolüm pazartesi umarım rahim iltihabı olmamıştır :( böyle bişey yaşadınız mı zararı tedavisi falan bi bilginiz var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X