2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar doktor sizden tahlil fln istedi mi sadece ultrasyona bakıp gönderiyor mu ve bu haftalarda sadece folik asitin kullanıyorsunuz başka ilaç verdi mi?

Regenesis max diye omegalı bi vitamin verdi. Normalde benim bildiğim kalp atışını duyunca yapılıyor testler ama benim riskli gebelik doktoru olduğu için başta yaptı canım

Kızlar nasılsınız, ben çok kötüyüm aşırı mide agrısı ve kahverengi leke görüyorum. İnşlh siz ler iyisiniz, hamilesiniz dua edermisiniz?

Kızlar nasılsınız, ben çok kötüyüm aşırı mide agrısı ve kahverengi leke görüyorum. İnşlh siz ler iyisiniz, hamilesiniz dua edermisiniz?
Fena sayılmayız ☺️ Sende de mi oluyor mide ağrısı bende mide yanmasıyla birlikte oluyor su içmekten gına geldi bu yüzden. Canım doktora git de sana progesteron versin bende de vardı bana iğnesini verdi geçti

Fena sayılmayız ☺ Sende de mi oluyor mide ağrısı bende mide yanmasıyla birlikte oluyor su içmekten gına geldi bu yüzden. Canım doktora git de sana progesteron versin bende de vardı bana iğnesini verdi geçti
Allah yardımcımız olsun cnm, havalarda sıcak progesteronda kullanıyorum antibiyotikte kullanmak zorunda kaldım afedersin ama ishal oldum kötüyüm yani iki önce Dr. Daydım inşlh geçer bu günler

Allah yardımcımız olsun cnm, havalarda sıcak progesteronda kullanıyorum antibiyotikte kullanmak zorunda kaldım afedersin ama ishal oldum kötüyüm yani iki önce Dr. Daydım inşlh geçer bu günler
Bende kabızlık çekiyorum ya. Bu gebelikte orta yol yokmudur. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım doktor ne diyor bir zararı varmı kanamanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X