2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TSH mı canım? Bende gittim bugün endokrine korkma benim ilk hamileliği öğrendiğimde 2,48 di yirmi gün sonra 3,46 olmuştu ilacın dozunu arttırdım iki hafta sonra 2,7 oldu şimdi gittim doktora bu değerler korkulacak değerler değil yine de bi doz daha arttıralım 2 buçuk altına düşürelim bir ay sonra tekrar bakalım dedi
Herşeyi yazıpta TSh yazmamam 😒 evet canım dahiliye beni Sevketmedi endokrine . sen hangi ilacı kullanıyorsun benim kullandığım ilacı değiştirmedi. Benim kullandığım ilaç “ LE “ ile başlıyor. Sadece Pazar günleri 50mg alıcam diğer günler yine 25mg. Triod zeka geriliği yapıyormuş diğer ay bunu sormam lazım bu değerlerde böyle bişy olur mu diye 😔 ama şu da var kadın doğumcu fena değil demişti ben hatta dahiliyiyeye gitmeyi düşünüyorum dedim. O bişy söylemedi yani normal karşıladı.

Ben çok fena mantar olmuşum kızlar fısfıs ve fitil verdi doktor bebiş iyi 9+2 günlük olmuşuz üç hafta sonra tekrar gidicem ikili tarama yapılacakmış
Sıcaklardan dır canım dikkat et. Bir fıs fıs var o çok iyi geliyor mantarlara acaba onu mu verdi sana koltuk altı rollerları gibi boyutu kapağı beyaz alttarafı mavi. O baya iyi bir ilaç. Maş minnoşuna 🌸 özelde mi yaptıracaksın canım ikili taramayı

Herşeyi yazıpta TSh yazmamam 😒 evet canım dahiliye beni Sevketmedi endokrine . sen hangi ilacı kullanıyorsun benim kullandığım ilacı değiştirmedi. Benim kullandığım ilaç “ LE “ ile başlıyor. Sadece Pazar günleri 50mg alıcam diğer günler yine 25mg. Triod zeka geriliği yapıyormuş diğer ay bunu sormam lazım bu değerlerde böyle bişy olur mu diye 😔 ama şu da var kadın doğumcu fena değil demişti ben hatta dahiliyiyeye gitmeyi düşünüyorum dedim. O bişy söylemedi yani normal karşıladı.
Canım ben 6 yıldır eutryx 50 lik kullanıyorum. 75 e çıkarmıştım. Şimdi 100 e çıkardık. Ben sordum 3 buçuklar fln sorun değil dedi merak etme sende

Sıcaklardan dır canım dikkat et. Bir fıs fıs var o çok iyi geliyor mantarlara acaba onu mu verdi sana koltuk altı rollerları gibi boyutu kapağı beyaz alttarafı mavi. O baya iyi bir ilaç. Maş minnoşuna 🌸 özelde mi yaptıracaksın canım ikili taramayı
Benimki pembe bi fıs fıs ama aynısının mavisi de vardı o el ve yüze de kullanılıyormuş. Ben mukozo gibi bişe yazanı aldım. Ankara Koruda yaptırıcam canım

Bende devlette sürdürüyorum kontrollerimi 4 aya kadar giderim sonra özele geçicem. Şimdiden özele o kadar para bayılmak istemiyorum. 😂 her 10 günde bir de doktora gidiyorum iyi oluyor 😂 bu sefer biraz uzun sürecek ama randevu bulamadım 😂 canım sen 2 ki testini nerede yaptırmayı düşünüyorsun
2 testi sağlık ocağından istediler o yüzden devlette yaptırıcam

9+3 teyim kızlar. Önceki akşam akıntı pembe başladı sonra kırmızıya döndü acile gittik yatış yaptılar. İki gündür hastanedeyim. İki kere daha damla şeklinde kanamam oldu. Günde 3 defa progestan fitil olarak uyguluyorum. Kahverengi akıntıya döndü şuan devam ediyor. Dua edin ne olur

9+3 teyim kızlar. Önceki akşam akıntı pembe başladı sonra kırmızıya döndü acile gittik yatış yaptılar. İki gündür hastanedeyim. İki kere daha damla şeklinde kanamam oldu. Günde 3 defa progestan fitil olarak uyguluyorum. Kahverengi akıntıya döndü şuan devam ediyor. Dua edin ne olur
Geçmiş olsun canım doktor ne dedi?

Çok geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Bi an önce kesilir kanama geçer tehliken korkuların Rabbım korktuklarımıza uğratmasın inşallah 🤲

Canım çok geçmiş olsun Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Bi an önce kesilir kanama geçer tehliken korkuların Rabbım korktuklarımıza uğratmasın inşallah 🤲
Sağol canım Allah razı olsun. Sabah bir iki damla oldu yine ama kesildi hemen. Doktor rahim temizlenmiş bebekte de sıkıntı yok dedi. Önlem amaçlı bugün de hastanedeyim. Tansiyon 14 9 civarında çıkıto onu takip edecekler

Allah yardımcın olsun canım 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X