- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
Ben çok fena mantar olmuşum kızlar fısfıs ve fitil verdi doktor bebiş iyi 9+2 günlük olmuşuz üç hafta sonra tekrar gidicem ikili tarama yapılacakmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyi yazıpta TSh yazmamamTSH mı canım? Bende gittim bugün endokrine korkma benim ilk hamileliği öğrendiğimde 2,48 di yirmi gün sonra 3,46 olmuştu ilacın dozunu arttırdım iki hafta sonra 2,7 oldu şimdi gittim doktora bu değerler korkulacak değerler değil yine de bi doz daha arttıralım 2 buçuk altına düşürelim bir ay sonra tekrar bakalım dedi
Sıcaklardan dır canım dikkat et. Bir fıs fıs var o çok iyi geliyor mantarlara acaba onu mu verdi sana koltuk altı rollerları gibi boyutu kapağı beyaz alttarafı mavi. O baya iyi bir ilaç. Maş minnoşunaBen çok fena mantar olmuşum kızlar fısfıs ve fitil verdi doktor bebiş iyi 9+2 günlük olmuşuz üç hafta sonra tekrar gidicem ikili tarama yapılacakmış
Canım ben 6 yıldır eutryx 50 lik kullanıyorum. 75 e çıkarmıştım. Şimdi 100 e çıkardık. Ben sordum 3 buçuklar fln sorun değil dedi merak etme sendeHerşeyi yazıpta TSh yazmamamevet canım dahiliye beni Sevketmedi endokrine . sen hangi ilacı kullanıyorsun benim kullandığım ilacı değiştirmedi. Benim kullandığım ilaç “ LE “ ile başlıyor. Sadece Pazar günleri 50mg alıcam diğer günler yine 25mg. Triod zeka geriliği yapıyormuş diğer ay bunu sormam lazım bu değerlerde böyle bişy olur mu diye
ama şu da var kadın doğumcu fena değil demişti ben hatta dahiliyiyeye gitmeyi düşünüyorum dedim. O bişy söylemedi yani normal karşıladı.
Benimki pembe bi fıs fıs ama aynısının mavisi de vardı o el ve yüze de kullanılıyormuş. Ben mukozo gibi bişe yazanı aldım. Ankara Koruda yaptırıcam canımSıcaklardan dır canım dikkat et. Bir fıs fıs var o çok iyi geliyor mantarlara acaba onu mu verdi sana koltuk altı rollerları gibi boyutu kapağı beyaz alttarafı mavi. O baya iyi bir ilaç. Maş minnoşunaözelde mi yaptıracaksın canım ikili taramayı
Teşekkürler canımCanım ben 6 yıldır eutryx 50 lik kullanıyorum. 75 e çıkarmıştım. Şimdi 100 e çıkardık. Ben sordum 3 buçuklar fln sorun değil dedi merak etme sende
Şifa olsun canım. Anladım canım. İnş sorunsuz alırsın test sonuçlarınıBenimki pembe bi fıs fıs ama aynısının mavisi de vardı o el ve yüze de kullanılıyormuş. Ben mukozo gibi bişe yazanı aldım. Ankara Koruda yaptırıcam canım
2 testi sağlık ocağından istediler o yüzden devlette yaptırıcamBende devlette sürdürüyorum kontrollerimi 4 aya kadar giderim sonra özele geçicem. Şimdiden özele o kadar para bayılmak istemiyorum.her 10 günde bir de doktora gidiyorum iyi oluyor
bu sefer biraz uzun sürecek ama randevu bulamadım
canım sen 2 ki testini nerede yaptırmayı düşünüyorsun
Geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin ben yaptırıcam galiba 2 testBen çok fena mantar olmuşum kızlar fısfıs ve fitil verdi doktor bebiş iyi 9+2 günlük olmuşuz üç hafta sonra tekrar gidicem ikili tarama yapılacakmış
Geçmiş olsun canım doktor ne dedi?9+3 teyim kızlar. Önceki akşam akıntı pembe başladı sonra kırmızıya döndü acile gittik yatış yaptılar. İki gündür hastanedeyim. İki kere daha damla şeklinde kanamam oldu. Günde 3 defa progestan fitil olarak uyguluyorum. Kahverengi akıntıya döndü şuan devam ediyor. Dua edin ne olur
Sağolasın. Dün rahimde kanama alanı vardı bugün tertemiz bebekte de sıkıntı yok dedi. Hastanedeyim yatıyorum halaGeçmiş olsun canım doktor ne dedi?
Allahın izniyle bir şey olmaz bebekte sıkıntı yok demişler çok şükür. Dinlen, içini ferah tut.Sağolasın. Dün rahimde kanama alanı vardı bugün tertemiz bebekte de sıkıntı yok dedi. Hastanedeyim yatıyorum hala
Çok şükür canım dua edin inşallah. Hepimizi evladına kavuştursun rabbim sağ salimAllahın izniyle bir şey olmaz bebekte sıkıntı yok demişler çok şükür. Dinlen, içini ferah tut.
Sağol canımGeçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin ben yaptırıcam galiba 2 test
Çok geçmiş olsun canım9+3 teyim kızlar. Önceki akşam akıntı pembe başladı sonra kırmızıya döndü acile gittik yatış yaptılar. İki gündür hastanedeyim. İki kere daha damla şeklinde kanamam oldu. Günde 3 defa progestan fitil olarak uyguluyorum. Kahverengi akıntıya döndü şuan devam ediyor. Dua edin ne olur
Canım çok geçmiş olsun Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Bi an önce kesilir kanama geçer tehliken korkuların Rabbım korktuklarımıza uğratmasın inşallah9+3 teyim kızlar. Önceki akşam akıntı pembe başladı sonra kırmızıya döndü acile gittik yatış yaptılar. İki gündür hastanedeyim. İki kere daha damla şeklinde kanamam oldu. Günde 3 defa progestan fitil olarak uyguluyorum. Kahverengi akıntıya döndü şuan devam ediyor. Dua edin ne olur
Yazdıklarımın hepsi çıkmamış yanlış çıkmış ben 2 li test yaptırmayı düşünmüyorum sen yaptırıcan mıGeçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin ben yaptırıcam galiba 2 test
Sağol canım Allah razı olsun. Sabah bir iki damla oldu yine ama kesildi hemen. Doktor rahim temizlenmiş bebekte de sıkıntı yok dedi. Önlem amaçlı bugün de hastanedeyim. Tansiyon 14 9 civarında çıkıto onu takip edeceklerCanım çok geçmiş olsun Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Bi an önce kesilir kanama geçer tehliken korkuların Rabbım korktuklarımıza uğratmasın inşallah![]()
Allah yardımcın olsun canım9+3 teyim kızlar. Önceki akşam akıntı pembe başladı sonra kırmızıya döndü acile gittik yatış yaptılar. İki gündür hastanedeyim. İki kere daha damla şeklinde kanamam oldu. Günde 3 defa progestan fitil olarak uyguluyorum. Kahverengi akıntıya döndü şuan devam ediyor. Dua edin ne olur